canım sıkılıyor

Allahımmmmm ne çok derdi olmayan dertli kulların var yarabbimmmmmmm.
Nasıl bir aylaklık nasıl bir can sıkılması bu hepimize böyle dert sıkıntı ver Allahımmm.
Okurken sanırsın ay sonuna parası kalmamış ekmek alacak, iki aydır kira ödeyememiş, çocuğuna bez alamamış, sabah 7 de hastaneye gidip akşam 6lara kadar hastasını beklemiş.
Size tek tavsiyem hatta duam ağır imtahanlardan geçmeden olgunlaşırsınız inşallah.

yalan mı beklentim yoktu ama hem böyle söyleyip hemde dalga geçer gibi sırf lafını yerine getirmek için taktığı zoruma gidiyor
Lafini yerine getirmek icin taktigi zorunza gitmiyir gramaji dusuk oldugubicin zorunuza gidiyor.
Kadin sozunu tutmus takmis takmayadabilirdi ayrica onami dogurdunuz cocugu ya da o bilezik taksin diyemi hamile kaldinjz.
Sifir beklenti sonsuz mutluluk

kızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı
Canim bu da dertmi bos seylere sikma canini bak bir bebege hasretim olmuyor olsa bilezikte neymis ohooo

kızlar ara ara aklımageliyor canım sıkılıyor kvdem hamile kalmadan önce bi doğur sana bilezik alcam şöyle yapcam böyle yapcam gibi bisürü laf...hamile kaldım doğurdum okadar basit bi bileklik taktı ki çok bozuldum arada aklıma geliyor çok sinirleniyorum benim hiç böyle bi talebim beklentim yoktu zaten doğuma yakın hep sızlanmaya başladı
Çok değişiksiniz madem beklentiniz yoktu neden hayalkırıklığına uğradınız
Geçin bu altın para işlerini evladın sağlıklı doğduysa ona şükredin umursamayın başka birşeyi

en azından bileklik takmış. eminim başka şeylerde yapmıştır.
burda düğünde kayınvalidenin giyeceği elbiseleri alan gelinlerii bile gördük.

Bence sağlıklı bir bebeğin olduğuna şükret ve hayatına devam et.Takılan bilezik olsa ne,bileklik olsa ne değişirdi hayatında? Ama bebeğin olmasaydı ya da bi sağlık sorunu olsaydı şu an nasıl bi hayatın olurdu onu düşün.Takılma böyle şeylere.

Allahımmmmm ne çok derdi olmayan dertli kulların var yarabbimmmmmmm.
Nasıl bir aylaklık nasıl bir can sıkılması bu hepimize böyle dert sıkıntı ver Allahımmm.
Okurken sanırsın ay sonuna parası kalmamış ekmek alacak, iki aydır kira ödeyememiş, çocuğuna bez alamamış, sabah 7 de hastaneye gidip akşam 6lara kadar hastasını beklemiş.
Size tek tavsiyem hatta duam ağır imtahanlardan geçmeden olgunlaşırsınız inşallah.
nerden biliyorsunuz sıkıntılarımın olmadığını

Back
X