• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sikiliyor.

Terapi almalisin, cidden, onlar artık elalem seni asla ilgilendirmiyorlar, ister mutlu olup devam etsinler, isterse o kadindanda bosansin.

Senin bi cocugun var, terapi alip yoluna bakmalisin artik.
Aglamalarim azaldi.gecen ay yataklars dustum ne yeme ne icme.3 hafta boraz toparladim.cocugumu kurslara yazdirdim satranc piyano matematik.onunla oyalaniyorum

Terapi almalisin, cidden, onlar artık elalem seni asla ilgilendirmiyorlar, ister mutlu olup devam etsinler, isterse o kadindanda bosansin.

Senin bi cocugun var, terapi alip yoluna bakmalisin artik.
Tamam evlenmisler, ama bu adam benim 11 yillik esim arkadasim herseyimdi.oyle hersey bitti diyemiyorum ben.ote yandan biz mutsuzduk o kadinla mutlu olmasi onun mutlulugu iyi hissettiyor.

Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Sana bunları kim anlatıyor?

Hayir tqttismiyorlar oglum dedi.kadina cok iyi davraniyormis.sadece iki kez ayrilmislar9 ayda su an mutlularmis
Ayrılmışlar ya da deli gibi sevişiyorlar, sanane Pamuk?
Adam eski kocan, yani boşanmışsın bitmiş gitmiş.
Sokaktaki adamdan farkı olmamasi lazım senin için.
Artık terapi al, hayatına odaklan.
Bu kadar saplantılı olmak normal degil

hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Aslında kurtulmuşssunuz ama haberiniz yok. Hayatınıza ondan başka kimseyi almadığınız, vajinismus tedavisi alıp ayriyeten kendinizle ilgilenmediğiniz için bu kadar çok acı çekiyorsunuz. Ona ağla ,buna üzül, sinir krizi geçir böyle hayat geçmez ki. Boş yere kendinize işkence ediyorsunuz resmen.
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.
O kadın kendi başını yaktı, asla mutlu olduğunu sanmıyorum. Bu herif kiminle evlenirse evlensin tüm kadınları mutsuz eder. Size şiddet gösteren, sizinle ve çocuğuyla ilgilenmeyen , maddi manevi sömüren, iddia kumar bağımlısı birinin nesini seviyorsunuz? Bu sevgi değil inanın bana. Ona takılıp kalmışsınız çünkü kendinizi sevmiyorsunuz, nasıl başka kadınla evlenir, onunla nasıl başkası mutlu olur diye düşünüyorsunuz. Ama anlamadığınız nokta kiminle evlenirse evlensin mutlu edemez. Düzenli bir terapi alsanız, vajinismusu ve diğer takıntıları yenseniz, kendinize değer verseniz , şimdi gerçekten farklı bir hayatınız olabilirdi. Bunun için geç değil. Hayat devam ediyor hâlâ.

Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Merak ettiğim şey sen bu kadar ayrıntısına kadar herşeyi nerden biliyorsun

Sadakatsiz
Kumarbaz
10 milyon borcu var
Fiziksel şiddet uyguluyor
Psikolojik şiddet zaten var
Çocuğunu bile umursamıyor

Ne kaldı başka? Bir madde kullanmıyor ondan da emin değilsindir. Onla evlenen kadın da aptal, hala seven sen de neyse susayım. Kadın da mutlu olamaz zaten, o adam sen dahil çocuğu dahil kimseyi mutlu edemez, sen bence kendi hayatına bak bu tip birkaç konuna denk geldim bu pislik adamdan kopamıyorsun.

Back
X