• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sikiliyor.

Ya cahil insana laf anlatılmaz derler de okumuş cahile hiç anlatılmıyormuş .bidaha deneyelim belki bu sefer olur bi umut

Şurda kaç tane konunuzu gördüm herkes size neler söyledi en ufak bi ben ne yapıyorum diyip kendınıze gelmediniz . Demekki sizin hayatınız çok bos, o kadar boş ki kelime bulamadım şuan .

arsa gitti ev gitti çocuğun geleceği derken , hiç düşünmüyorsunuz dimi arsa ev para ne ki bu çocuğun bana ihtiyacı var ben kendıme gelmeliyim tüm kalbimle çocuğumu sevip sarmalıyım falan die önünüzdeki kocaman hayatı eski eşinizi düşünerek tüketmeniz arsa evden daha mı değersiz bırakın Allah aşkına ömrünüz gidiyor ömrünüz sarılın çocuğunuza mutlu olmak için çırpının siz acıyla besleniyorsunuz.

Şimdi sorsam çocuğum çok iyi dersiniz kusura bakmayın psikolojik sorunları olan böyle saçma şeyleri kafasında düşünüp sonunu getiremeyip burda kendını gömdüren birinin sağlıklı ebeveynlik yapabileceğine inanmıyorum

Para verirsen seninle tekrar evlenirim vermezsen başkasını bulurum diyen bir adamı hala sevip ağlamanın krizlere girmenin psikolojide karşılığı nedir bilen yazsın lütfen
Bunun adı sevgi değil ki. Ben bile sağlıklı sevginin bu olmadığını biliyorum, anlayabiliyorum. Konu sahibi yıllardır hırs yapıyor takıntı yapmış. Neden beni değil onu seçti düşüncesi. Para verirsen evlenirim demişti eski eşi. Ama bu söylediklerinin doğru olmadığını içten içe o da biliyordu. Sadece ona inanmak istiyor. Bu kadınla mutlu bir evliliği olur, güllük gülistanlık yaşarlar sanıyor lakin diğer kadının başını da yaktı. Keşke böyle erkekleri evlenmeden önce psikolojik taramadan geçirseler de hiçbir kadının başını yakmasalar. Diğer kadın da evlendiğine göre o da normal bir psikolojide değil.

Neden babasinin mutlulugunu osteyecek kadar olgun.babam yalniz degil artik yaninda biri var diyor

Siz niye bu konuları çocukla konuşup duruyorsunuz

Ne güzel mutluysa deyip geçin

Çocuğun aklı zaten karışıktır birde siz canlı tutmayın bu konuları

Cocugunuzun gelecegini babasina bile birakmamaniz lazimdi. Kadinlar bosanma asamasinda aman kurtulayim diyip tum haklarindan vazgeciyor, aslinda duygusal olarak gayet anlasilir ama bu duygusallik bir gun bittiginde cok buyuk zarara ugradiginizi ve hakkinizin yendigini anladiginizda daha fazla uzuluyorsunuz. Yani sizden para isteyen, eline bir sekilde para gecen adam bunu baska bir kadinla yiyecektir. Bosanmada erkege biraktiginiz her malin baska bir kadinla yenecegini dusunun. Ee o kadin tabii ki calismayacak, talepkar olacaktir. Bosanmis, bir cocuklu, kumar bagimlisi adamla kim neden evlenip rizkini buna yedirmek ister ki?

Bunun adı sevgi değil ki. Ben bile sağlıklı sevginin bu olmadığını biliyorum, anlayabiliyorum. Konu sahibi yıllardır hırs yapıyor takıntı yapmış. Neden beni değil onu seçti düşüncesi. Para verirsen evlenirim demişti eski eşi. Ama bu söylediklerinin doğru olmadığını içten içe o da biliyordu. Sadece ona inanmak istiyor. Bu kadınla mutlu bir evliliği olur, güllük gülistanlık yaşarlar sanıyor lakin diğer kadının başını da yaktı. Keşke böyle erkekleri evlenmeden önce psikolojik taramadan geçirseler de hiçbir kadının başını yakmasalar. Diğer kadın da evlendiğine göre o da normal bir psikolojide değil.
Benle de mutlu olmasın o kadınla da mutlu olmasın evlenmese de mutsuz olsun, ben de yeni sayfa açmayıp mutsuz mutsuz oturayım. Bu şey olabilir mi mutsuzluktan mutlu olma hastalığı? Çocuk da arada laf taşısın getirsin götürsün. Seninle hep kavga ediyordu o kadınla mutlu lafı bir çocuğun ağzına yakışıyor mu? Çoluk çocuk da umurlarında değil. Sinir ağlama krizleri kavga tartışma desen çocuğum hiç şahit olmadı diyorlar. Her şeyi görüyor duyuyor o çocuklar.

:))))) ben kumar varken girmem o toplara
Ya atma pamuk, din kardesiyiz surda, daha gecen ay eski esim para istedi, verirsem evlencekmis diye konus actin, bu kadinla ayrilinca sana gelip evlenme teklif ettigini kabul edip etmemeyi dusundugunu yazdin birkac hafta oncede.

Biraz kendine durust ol, bize olmasanda olur, bu adam gel pamuk evlenelim bana ev al dese elinde tuzlukla kosa kosa gidersin.

Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Çocuğunuzun geleceğini o kadar düşünüyorsanız arsanın tamamını neden eşinize bırakıyorsunuz? Siz ben hala seviyorum derken adam evlenmiş bile.

Benle de mutlu olmasın o kadınla da mutlu olmasın evlenmese de mutsuz olsun, ben de yeni sayfa açmayıp mutsuz mutsuz oturayım. Bu şey olabilir mi mutsuzluktan mutlu olma hastalığı? Çocuk da arada laf taşısın getirsin götürsün. Seninle hep kavga ediyordu o kadınla mutlu lafı bir çocuğun ağzına yakışıyor mu? Çoluk çocuk da umurlarında değil. Sinir ağlama krizleri kavga tartışma desen çocuğum hiç şahit olmadı diyorlar. Her şeyi görüyor duyuyor o çocuklar.
Maalesef çocuğun da psikolojisini bozmuşlar zaten. Acılara tutunmak belki de bunun adı bilmiyorum. Kendisine ruhsal olarak acı çektirmekten hoşlanıyor olabilir. Psikolog üyeler gelip bu konuyu okusa onlar da net bir şey diyemez.

Çocuğunuz büyüyünce sizden nefret edecek. Para kazanıp arsa almak kolay mı. İki saftirik eliniz dımdızlak.Ağlayacaksanız buna ağlayın

Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
ne yaptığı ile ilgilenme
ondan adam olmaz
boşanmışsın gitmiş hem
sen çocuğuna odaklan
artık evli bir adam
seviyorum falan deme başkasının kocası için de

Siz niye bu konuları çocukla konuşup duruyorsunuz

Ne güzel mutluysa deyip geçin

Çocuğun aklı zaten karışıktır birde siz canlı tutmayın bu konuları
Sen bunu Pamuka anlatamazsin işte.
Çocuk bu yaşta saçma sapan ilişkileri deneyimlemis, ana babasinin; babası ile yeni karısının ilişkisini yorumluyor. 🤣

ama kadin evlenmis bu adamla mutlular nasil oldu anlamiyorum
Hanımefendi yeni eşiyle hayatı da değişebilir, kötü alışkanlıklarını bırakıp para tutup ona da yedirebilir ama bu sizinle olan ilişkisinin kötü olduğunu, yorumlarda gördüğüm üzere şiddet uyguladığını, çocuğunun geleceğini düşünmediği gerçeğini değiştirmez.
Hırsınızdan ağlıyorsunuz. Seviyor falan değilsiniz kendinize gelin.

Ya atma pamuk, din kardesiyiz surda, daha gecen ay eski esim para istedi, verirsem evlencekmis diye konus actin, bu kadinla ayrilinca sana gelip evlenme teklif ettigini kabul edip etmemeyi dusundugunu yazdin birkac hafta oncede.

Biraz kendine durust ol, bize olmasanda olur, bu adam gel pamuk evlenelim bana ev al dese elinde tuzlukla kosa kosa gidersin.
Ilk satirda gecen ay yazmisim ya o gecen yaz olacaktı, yanlis yazmisim💕

Çocuğunun geleceğini düşünen kadın boşanırken düşünürdü adam evlenince değil, malı mülkü boşanırken halledecektiniz bir zahmet,
ama muhtemelen adama yaranmak ve açık kapı bırakmak için istemediniz bir şey o da sorumsuz har vurup harman savurdu,
ortada mal yok mülk yok haliyle sizi bağlayan hiç bir şey de yok, size ne mesela adamın yeni eşinin çalışıp çalışmayacağından, adamın maaşından, kadının bileziğinden, eşyasından, mutluluğundan?
Nafaka veriyordur illa ki vermezse yasal yollardan alır oturursunuz, şu an sizin çocuğunuz için yapacağınız en iyi şey en kısa zamanda gidip tedavi olmak babasının hayatını didikleyip ağlanıp sızlanmak değil.

Back
X