- Emoji Skoru
- 107.335
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Mantık bile rahat bırakın lan beni diyorNiye 12 yıldır bu adam da bu adam diyorsun o zaman ? Mantıklı tek savunman da yok ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantık bile rahat bırakın lan beni diyorNiye 12 yıldır bu adam da bu adam diyorsun o zaman ? Mantıklı tek savunman da yok ki.
Baska biri olamadigi icin.bulamadim.yalnizlijyan iyiydiNiye 12 yıldır bu adam da bu adam diyorsun o zaman ? Mantıklı tek savunman da yok ki.
O adam zaten hic olmayacak.kafamda profil olatak oyle biri var.ben de biliuorjm .olmayavak.ama ben oyle birini istiyorum.
Herkes niye beğensin ayol bizlerin evleneceği kişileri ? Bu da çok saçma .Herkesin behenecegi biri demek isyedim
La daha dün seviyordun :)) hahahaEsimi sevmedigim ve cinsellik istemedigim icin vajinismus tedavisi olmadim
Kamu malı gibi ahshshHerkes niye beğensin ayol bizlerin evleneceği kişileri ? Bu da çok saçma .
Yani herkes begendsin.degil.orada anlatmak istedigim gercek anlamda hos bir adam isterim yanimdaHerkes niye beğensin ayol bizlerin evleneceği kişileri ? Bu da çok saçma .
Yalnızlıktan iyi diye müebbet almış hapishaneden adam da bulalım o zaman. Böyle mantık mı olur pamuk?Baska biri olamadigi icin.bulamadim.yalnizlijyan iyiydi
Hoş adam seni ne etsin pamuk yaw.Yani herkes begendsin.degil.orada anlatmak istedigim gercek anlamda hos bir adam isterim yanimda
Kocayı boşayıp herkesin vavvvv dediği adam mı bulsam ne ? Pamuktaki mantık doğru olmasın sakın led?Kamu malı gibi ahshsh
Mantığın anasını öptük :)Kocayı boşayıp herkesin vavvvv dediği adam mı bulsam ne ? Pamuktaki mantık doğru olmasın sakın led?![]()
Yoo ilgim var, gecen sene birinden hoslanmistim, gunlerce onu dusundum, adam benim ulasamayacagim kadar yukseklerdeydi.keske benim.hayatjmda olsa demistim.bazen platonik de takiliyorumSizin erkeklere karşı ilginiz yok, masallardaki gibi wow erkek bekliyorsunuz. 40 yaşında bir kadın, eğer erkekleri beğenip hoşlanıyorsa kriteri wow olmaz.
Konuya ve üyeye yabancı hatunlar şimdi daha iyi anlıyor musunuz?Yoo ilgim var, gecen sene birinden hoslanmistim, gunlerce onu dusundum, adam benim ulasamayacagim kadar yukseklerdeydi.keske benim.hayatjmda olsa demistim.bazen platonik de takiliyorum
Yorumları okurken kafam karıştı. Özür dileyerek soruyorum, siz cinsel istek duyuyor musunuz yoksa cinsellikten korkup ağrı yaşayacağınızı düşünüp kendinizi mi kasıyorsunuz? Vajinismus mu yoksa aseksüel misiniz? Şiddet gösteren birine yanaşmak istememek, cinsellikten uzak durmak normal olan zaten. Ama eğer vajinismus sorunu yaşıyorsanız bizzat kendiniz için tedavi olmalısınız. Tekrar evlenme düşünceniz varsa mutlaka jinekolojiye gidip destek alın.Yani herkes begendsin.degil.orada anlatmak istedigim gercek anlamda hos bir adam isterim yanimda
Yoo ilgim var, gecen sene birinden hoslanmistim, gunlerce onu dusundum, adam benim ulasamayacagim kadar yukseklerdeydi.keske benim.hayatjmda olsa demistim.bazen platonik de takiliyorum
Bilmiyorlar ki önceleri saf saf güzel eleştiri yapıyoruz , üzülüyoruz , akıl veriyoruz sarıyoruz sarmalıyoruz. Ama her konu böyle saçmasapan şeylere evrilince bizlerde de kayış kopuyor yıllar içinde.ponçik ponçik yazamıyoruz artık. Bizler de insanız ya hani. Akli melekelerimize sahip çıkmamız lazımKonuya ve üyeye yabancı hatunlar şimdi daha iyi anlıyor musunuz?