• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sikiliyor.

O adam zaten hic olmayacak.kafamda profil olatak oyle biri var.ben de biliuorjm .olmayavak.ama ben oyle birini istiyorum.

Sizin erkeklere karşı ilginiz yok, masallardaki gibi wow erkek bekliyorsunuz. 40 yaşında bir kadın, eğer erkekleri beğenip hoşlanıyorsa kriteri wow olmaz.

Sizin erkeklere karşı ilginiz yok, masallardaki gibi wow erkek bekliyorsunuz. 40 yaşında bir kadın, eğer erkekleri beğenip hoşlanıyorsa kriteri wow olmaz.
Yoo ilgim var, gecen sene birinden hoslanmistim, gunlerce onu dusundum, adam benim ulasamayacagim kadar yukseklerdeydi.keske benim.hayatjmda olsa demistim.bazen platonik de takiliyorum

Yoo ilgim var, gecen sene birinden hoslanmistim, gunlerce onu dusundum, adam benim ulasamayacagim kadar yukseklerdeydi.keske benim.hayatjmda olsa demistim.bazen platonik de takiliyorum
Konuya ve üyeye yabancı hatunlar şimdi daha iyi anlıyor musunuz?

Benim icin evliligimin nasinda hamile iken yedigim o iki dayak beni eski esimdrn soguttu.sonrasjnda bir ara degisti ama sevemedim.en basta boyle bisj.olunca guvenemedim.ona.

Yani herkes begendsin.degil.orada anlatmak istedigim gercek anlamda hos bir adam isterim yanimda
Yorumları okurken kafam karıştı. Özür dileyerek soruyorum, siz cinsel istek duyuyor musunuz yoksa cinsellikten korkup ağrı yaşayacağınızı düşünüp kendinizi mi kasıyorsunuz? Vajinismus mu yoksa aseksüel misiniz? Şiddet gösteren birine yanaşmak istememek, cinsellikten uzak durmak normal olan zaten. Ama eğer vajinismus sorunu yaşıyorsanız bizzat kendiniz için tedavi olmalısınız. Tekrar evlenme düşünceniz varsa mutlaka jinekolojiye gidip destek alın.

İşte siz o kişiyi beğenmiyorsunuz, o kişi size kafanızdaki wow kişi gibi geliyor ama aslında onu böyle erkek olarak ilgi duymuyorsunuz.

IMG_6980.webp

Konuya ve üyeye yabancı hatunlar şimdi daha iyi anlıyor musunuz?
Bilmiyorlar ki önceleri saf saf güzel eleştiri yapıyoruz , üzülüyoruz , akıl veriyoruz sarıyoruz sarmalıyoruz. Ama her konu böyle saçmasapan şeylere evrilince bizlerde de kayış kopuyor yıllar içinde.ponçik ponçik yazamıyoruz artık. Bizler de insanız ya hani. Akli melekelerimize sahip çıkmamız lazım🙈

Back
X