Oğlunuzun şansı bahtı açık olur umarım. Okusun kendini kurtarsın, sağlam bir karakteri olsun. Çünkü siz normal düşünceleri olmayan hayata sağlıksız bakan, evladının hayatını mahvedecek potansiyelde birsiniz. Evladınızın evine evliliğine eşine savaş açacak önce ben diyeceksiniz. Oğlum ben seni tek başıma ne zorluklarla büyüttüm, her şeye senin için katlandım... her şeyi oğlunuzun sırtına yükleyeceksiniz. O geline hayatı dar edeceksiniz. Piyanoyu gitarı satrancı bırakın bir kenara, yeteneği olan çocuk zaten okulda fark ediliyor. Huzur yok huzur, mutsuzluktan mutlu oluyorsunuz. Geçimsiz huysuzsunuz. Eş adayında olduğu gibi hayattan da yüksek ve bazen saçma beklentileriniz var.
O saydığınız kriterlerde olup sizinle evlenecek olan paravan evlilik yapar. Yakışıklı olsun woow dedirtsin, evi arabası
statülü işi olsun, topluma karışınca herkesi kendine baktırsın... Siz ne vereceksiniz adamlara? Kiloluyum bakımsızım vajinusmusum. Hadi dış görünüşünle barışık olursun, doğallığı savunan biriyle anlaşırsın tamam da cinsellik ne olacak? Gay olduğunu ailesinden saklayan ya da kenardaki üç kuruşunuzu tırtıklamak isteyen tipler evlenir sizinle. Hala birine ilgi duyarsam vajinusmus tedavisi olurum yazıyorsunuz, niye şimdi olmuyorsunuz? Çünkü herkes her şey bana göre olsun ben gram değişmeyeyim kafasındasınız.
Kaç senenin üyesiyim, bu adam yarın boşanıp hata etmişim sana çocuğuma dönüyorum dese ve hemen kabul etmezseniz üyeliğimi siler giderim bu alemden. Hiç asla masla demeyin her cümlenizin altında bu istek yatıyor.