- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Psikiyariste gittik psikologoda gittik ilaclar aldim.
Ohoo büyüye de sardırdın,olmadı.Bide buyu mu yapilmis diye dusunuyorum okulla ilgili hayattan zevk almiyorum disari cikinca bunaliyorum sanki hep evde olacam gibi geliyor.
Disardan acik lise okuyorum mezun olmama son 37 kredim kaldi. Bu seneki ocakta sinava girmedim sinava calismadim. Fal baktirdim falda eski sinifimdaki cocuk cikti ona taktim martta girmedim doldurmadim hepsini derslerin 6 kredi aldim bi kac dersi yaptim aklimda o cocuk vardi yapmak istemedim bi yandan sinav korkum da var yapamama doldurama korkusu stres de var.. 2 dersen gectim. Bu temmuzdaki sinava girmedim. Kardesimi de babam acik liseye yazdirmisti. Sonradan bu eylulde tekrar bire bir giricek alirlar mi sizce ? Evde bazen ya da cogu kez huysuzluk cikariyorum. Babamda bazen sinirli oluyor konusuyor kardesiminde hep evde olmasindan korkuyorum bi yandan da ders calisamama odaklanma sorunu var. Bide 2013te internette bilgili bi erkek bi forumda foto gondermistim ona cekip oda kendininkini gonderdi bana. En sonda bakimsizsin tabi cirkin derler derdi. Gonderdigim seyde biraz sacim filan bakimsizdi evet. Diger biri de 2013te sohbet sitesinde. En sonda kendimi gosterdim. Bide kimseyi begenmiyo :d kar kis mi geldi kisindi . kapattim kamerayi cocuk: bi b..ko benzemiyon kufur yazdi o kiz sana bakmaz diye mesaj attim kizlar ona yakisikli Diyomus mailine bana ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetin de git baska kapida havla yazdi. Uzun bir yazi. Sonra omeglede 2014te bir cocuk su sac killarini alin guzelin cirkinin ortasi .yoldan gecsem bakmam bakim bakim gideri var derler ne derler. Son anda bence cirkinsin dedi. Omeglede diger biri de kandirmislar seni fena degil iste dedi. Bunlari 2015te unutmustum senelerdir takiyorum arkadaslar benim sorunum ne ? Dedikleri ne kadar dogru ?bide burda bi kac arkadasa sert atarli cevap yazmistim gercekten oyle biri degilim susan biriyim . uzun oldu icimi dokmek istedim. Psikolog psikariste de gittik. 2sine kardesim hep tablet oynuyor... Oda benim gibi olursa. Hep evde... Bide buyu mu yapilmis diye dusunuyorum okulla ilgili hayattan zevk almiyorum disari cikinca bunaliyorum sanki hep evde olacam gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?