Canım sıkkın yalnızlık hissi boşluk hissi kandırılmak 😔

U
Yoo aksine bunlar konuşulması gereken durumlar. İlişki, evlilik dediğimiz şey öyle bir basit bir olay değil ki. Her şey tüm çıplaklığı ile birbirini tam olarak tanıyarak olmalı. Sonra '' ben seni böyle bilmiyordum, sen böyle değildin, benimle bunları hiç konuşmadın, beni başta böyle kabul ettin '' der yine bahane bulur. Sevgiliniz tam olarak her türlü tartışma, konuşmada bahaneleri hazır bir insan. Siz bu söylediklerinize pişman olduğunuz sözleri söylememiş olsanızda aynı yola çıkacaktınız hiç fark etmiyor emin olun. Sadece yolu uzatırdınız o kadar. İş bul demişsiniz buda normal öyle başkasından yeme içme ile nereye kadar. Evinize yerleşme planı bile başlı başına çok çirkin bir düşünce. O gerçek karakterinin fark edilmiş olmasından dolayı kendini savunmaya geçmiş. Hala yüzsüz yüzsüz suç bastırmak için size baskı uyguluyor. Ben ışık hızıyla soğurdum yemin ederim. Beleşçiler bu bir gerçek. Evlendiniz diyelim peki siz katlanabilecek miydiniz ömür boyu? Ailesini doyurabilecek miydiniz? Her zaman sizinle zaman geçirecekler, tüm iş sorumluluk sizde olacaktı onlar hiçbir şey yapmayacak, kılını dahi kıpırdatmayacaktı. Ama '' ben seviyorum katlanırım '' derseniz o ayrı.
Dedim ki işini bulmadın eşyaları alamadın sen hep işi yokuşa sürdün dedi yabuba geldim beni istemedin filan dedi beraber ev tuttuk düzen kurulu ak diye bu sefer de annen yüzünden tutuldu o ev annen senin evde oturduğu için acele acele tutturdu diyor bem beyaz eşyalarım da vardı iş bul eşya al demek ki işi yokuşa sürmek ben kocaelibe atanmamışım buraya atanmışım falan filan

Devlette tanı kodu girilmezse sıkıntı olmaz ama depresyon tanısı sanmıyorum sıkıntı olacağını. Hatice herkes üzülür kendini başarısız hisseder ama sen akıllı birine benziyordun.
Lütfen tut kendini sana telefonunu değiştirdik dedik yarın git değiştir ve numarasını sil.
Ya bu memuriyette psikiyatrik tedavi görmek gerçekten sıkıntı mı birçok defadır okuyorum burda yani bende yıllardır belli aralıklarla tedavi gördüm gerek ağır gerek hafif depresyon tedavisi gördüm yani bu ne gibi bir sorun yaratır yani sonuçta akıl sağlığım yerinde depresyon çağımızın sorunu sırf bu nedenden insanlar tedavi görmüyor mu anlamadım

Ya bu memuriyette psikiyatrik tedavi görmek gerçekten sıkıntı mı birçok defadır okuyorum burda yani bende yıllardır belli aralıklarla tedavi gördüm gerek ağır gerek hafif depresyon tedavisi gördüm yani bu ne gibi bir sorun yaratır yani sonuçta akıl sağlığım yerinde depresyon çağımızın sorunu sırf bu nedenden insanlar tedavi görmüyor mu anlamadım
Memurlar nette okudum bazı üyeler tedavi alınırsa e devlette gözüküyor yazılan ilaçlar sistemd gözüktüğü için sıkıntı olabilir yazmış

şizofreni vb değilse bişey olmuyor diye biliyorum

Nişanı attım ama bu sefer de pişmanlık ve yalnızlık ve boşluk hissi belirdi ve biliyorum aptallık ettim şu vicdanımın kalbimin içine etmek istiyorum bazen keşke kalbim olmada da sadece beynim olsaydı ne güzel üzülmezdim buna yenildim ve Bi aptallık ettim tekrar yazdım ama o tren kaçtı buradan iş buldum yeni Bi hayat bŞladı filan dedi ve dedim demek ki hiç sevilmemişim
ammaaann :olamaz:

O haftaya gelecek henüz bitti

@Mune abla bu kıza bir şey söyle ya. Baksana ne yapmış?
Canım mune bile sayfalrca yazdı bizde yazdık tamam haklısın dedi ama ne care yapmış yine yapacağını tekrar yazsa mune konu sahibi anlayacakmi orası muamma vala herkes söyledi bu saatten sonra kendi bilcegi iş aç doyurmayi seviyor galiba

Valla ben de gidince kayıtsız ilaç almıştık. Arkadaşım öyle yaptırmıştı bana.

Bir evde 10 kisi yasamaya baslayinca ne ask kalir ne sevda, her Allahin gunu aksam yemeginde herkesi zehirleme plani yaparsin.
Boşluk hissi normal. Ayrilir ayrilmaz unutamazsin, kendine zaman vermen lazim. Kendine verdigin zaman icinde iletisim kurmaya devam edersen ayriligin bir anlami kalmaz

En fazla 1 ay içinde toparlanırsınız. Gerçekten hepsi geçiyor. İlerleyen zamanlarda şükredeceksiniz böyle bir beleşçiden kurtulduğunuz için. Allah karşınıza merhametli insanlar çıkarsın inşallah 🤲🏻🌸

Back
X