Canım sıkkın yalnızlık hissi boşluk hissi kandırılmak 😔

Ben her ayrılıktan sonra böyle oluyorum psikiyatri ye gidicem fakat kamu görevlisiyim memuriyet etkiler mi Bilmiyogum bende yalnız kalma ayrılıktan sonra depresyon duyguları oluşuyor anksiyete var çok yakın Bi kız arkadaşımla küssek ona karşı da böyle hissediyorum
Arkadaşımla yaşadığım sorunda benimde moralim bozuluyor ama bu durumu yaşasam kurban keserim başımı yakmadım çok şükür diye. Birde gerçekten tam olarak neyini sevdiniz onu merak ediyorum? Yakışıklı mı diyeceğim baklavaları gömen adamın baklavası var mıdır bilemedim. Karakter diyicem o malumunuz. Kibarlık desen yok. Nedir yani sizi bu kadar kendisine bağlayan? Leyla ile mecnun aşkı desem ortada bir mecnun yok olsa olsa leyla aşkı olur.

Ben her ayrılıktan sonra böyle oluyorum psikiyatri ye gidicem fakat kamu görevlisiyim memuriyet etkiler mi Bilmiyogum bende yalnız kalma ayrılıktan sonra depresyon duyguları oluşuyor anksiyete var çok yakın Bi kız arkadaşımla küssek ona karşı da böyle hissediyorum
Etkilemez cnm git mutlaka. Senin değersizlik problemin var, üzülüyoruz sana ..

Devlette tanı kodu girilmezse sıkıntı olmaz ama depresyon tanısı sanmıyorum sıkıntı olacağını. Hatice herkes üzülür kendini başarısız hisseder ama sen akıllı birine benziyordun.
Lütfen tut kendini sana telefonunu değiştirdik dedik yarın git değiştir ve numarasını sil.
Ben annemi kaybedince depresyona girip psikolojik yardım aldım, ilaçta kullandım, memuriyetime herhangi bir sorun teşkil etmedi ..

Kendini 1 yıl kullandırmasından belliydi , normal bir insan 1 saniye katlanamaz bu yalayuta, tedavi olması lazım konu sahibinin, hayır yani bu kafayla nasip memur olabilmiş, şaşkınım...
Şimdide yazdım ya ben senin paranı değil insanlığını ve yalnızlığını sevmiştim sen hep ben ben ben dedin bana inansaydım seni dünyanın en mutlu insanı yapardım baş tacı ederdim filan dedi sen aileme hakatet ettin dedi (ailesine belrşçi demiştim ) sinirden sen iyi gün dostusun insanın kötü gününde yanında olmazsın dedi aradığımda da çok önemli değilse sonra ara dedi

Şimdide yazdım ya ben senin paranı değil insanlığını ve yalnızlığını sevmiştim sen hep ben ben ben dedin bana inansaydım seni dünyanın en mutlu insanı yapardım baş tacı ederdim filan dedi sen aileme hakatet ettin dedi (ailesine belrşçi demiştim ) sinirden sen iyi gün dostusun insanın kötü gününde yanında olmazsın dedi aradığımda da çok önemli değilse sonra ara dedi
Engelle sakın cevap verme , aileni kabul ediyorum seni her halinle istiyorum demen için yol yapıyor 🤦‍♀️ ah ah niye böylesin

Biz m burda devlet hastahanesi var özel yok ona giderim artık bana da îlsç verir peki ilacın faydası oluyor mu
Ben de devlette iyi bir doktora gitmiştim, farketmiyor, işinin ehli olsun da devlette olur özelde, ama bence özelde yetkin sana baya vakit ayıracak iyi bir doktora git , şimdilik devlete git ama özeli de dene , bak böyle devam edersen çok fena dolandıracaksın

Ya git dondurma alırken on saat düşünen bir kere bile hediye almamış anneni evden kovmayı kendisinin ailesini oraya sokmaya çalışan pislik.

Hiç birini sevebilecek biri değil. Kendisini beğenen kızı bile parası yok diye reddeden maddiyatçı

Arkadaşımla yaşadığım sorunda benimde moralim bozuluyor ama bu durumu yaşasam kurban keserim başımı yakmadım çok şükür diye. Birde gerçekten tam olarak neyini sevdiniz onu merak ediyorum? Yakışıklı mı diyeceğim baklavaları gömen adamın baklavası var mıdır bilemedim. Karakter diyicem o malumunuz. Kibarlık desen yok. Nedir yani sizi bu kadar kendisine bağlayan? Leyla ile mecnun aşkı desem ortada bir mecnun yok olsa olsa leyla aşkı olur.
Yakışıklılık değil bana başlarda her şey yolundayken çok iyiydi ne zmn onun yaptıklarını yüzüne vurdum ozmn kötü oldum Bi de daha önce yanıma gelmişti ben de bu tsvırlsrınd# dolayı görüşmedim iş bul önce demiştim acaba çok mu abarttım diye düşünüyorum

Hatice böyle bir sümsük, güldür güldürdeki yalayut İsmail’e nasıl yazabildin? Sen de hiç onur, gurur, hiç akıl yok mu? Zaten bitti diye konu açmandan belliydi bir tuhaflık.

Sana seni hiç sevmediğini böyle adamların sevgisinin olmadığını söyledik. Kendin dedin biri bundan hoşlanmış kızın maaşı yok diye hayır demiş diye.

Sana bugün sordum bir daha konuşmadık dedin ve tekrar yazdın öyle mi? Var ya adam gelir eve sülalesi ile oturur bir sırt çantası üç atlet üç don ile 5 yıl Yaşar tüm birikimini ailesine harcar, anne baba bekar erkek kardeşi ile yaşarsın da . Sana müstahak.

Bende ucuz köprü var almak istersen?
HAklısın ama bazen yalnızlık duygusu her şey yaptırıyor

Yakışıklılık değil bana başlarda her şey yolundayken çok iyiydi ne zmn onun yaptıklarını yüzüne vurdum ozmn kötü oldum Bi de daha önce yanıma gelmişti ben de bu tsvırlsrınd# dolayı görüşmedim iş bul önce demiştim acaba çok mu abarttım diye düşünüyorum

Senin evin paran var diye iyi davranmış. Neyse Hatice sen kendini yakmaya niyetlisin. Senin ve ailenin değerini bilecek bir sürü insan çıkar karşına. Ama bu herif yarın bşr gün evlenme hatası yaparsan senin elindekini de alabilecek yüzsüz Şam şeytanı bir şey.

Ciddi olarak söylüyorum tanışmak istersen bir sürü tanıdık var memur kendi arabası evi olan normal sağlıklı insanlar tanıdığımız ama senin böyle bir pisliğe yapışman insanı şüphelendiriyor. Yazmaya devam edeceksen ben daha fazla yazamam içim elvermiyor bu saçmalığa.

Kız ne abartması, onu benim elime verecekler ki görecek dünya kaç bucak 😂 bırak şu yalayutu, sana kıymet veren malında gözü olmayan birini bul , ama önce acil tedavi ol

Senin evin paran var diye iyi davranmış. Neyse Hatice sen kendini yakmaya niyetlisin. Senin ve ailenin değerini bilecek bir sürü insan çıkar karşına. Ama bu herif yarın bşr gün evlenme hatası yaparsan senin elindekini de alabilecek yüzsüz Şam şeytanı bir şey.

Ciddi olarak söylüyorum tanışmak istersen bir sürü tanıdık var memur kendi arabası evi olan normal sağlıklı insanlar tanıdığımız ama senin böyle bir pisliğe yapışman insanı şüphelendiriyor. Yazmaya devam edeceksen ben daha fazla yaşamam içim elvermiyor bu saçmalığa.
Ben de fake olduğunu düşünmeye başladım açıkçası, bir insan bu kadar saf olamaz yani

Böyle bir tip beslemek istersen işsiz olup evde oturup göbeğini kaşıyacak birini her sokaktaki kahvehanelerden bulabilirsin seninki ileride eve yerleşip işten ayrılırdı çünkü. Git kurban kes dağıt fakire. Bu dmz yiyeceğine fakir fukara yesin.

Hatta sen ne zaman yalayut İsmail beslemek istersen git aşevine bağış yap. En azından ihtiyaç sahipleri üzerinden sevap işlersin.
Ya zaten hep ilerde işten çıkarsam kuru soğan yemez misin filan diyodu olur da Hükümet işten çıkarır kriz olur filan diyodu

Kız ne abartması, onu benim elime verecekler ki görecek dünya kaç bucak 😂 bırak şu yalayutu, sana kıymet veren malında gözü olmayan birini bul , ama önce acil tedavi ol
Bence bu yalayut İsmail’i izlememiştir. Beleşciyi özlerse. YouTube’ da var @Haticebilge

Bak bu kız isteme sahnesi tam senlik anılarını depreştirir izle

Yoo aksine bunlar konuşulması gereken durumlar. İlişki, evlilik dediğimiz şey öyle bir basit bir olay değil ki. Her şey tüm çıplaklığı ile birbirini tam olarak tanıyarak olmalı. Sonra '' ben seni böyle bilmiyordum, sen böyle değildin, benimle bunları hiç konuşmadın, beni başta böyle kabul ettin '' der yine bahane bulur. Sevgiliniz tam olarak her türlü tartışma, konuşmada bahaneleri hazır bir insan. Siz bu söylediklerinize pişman olduğunuz sözleri söylememiş olsanızda aynı yola çıkacaktınız hiç fark etmiyor emin olun. Sadece yolu uzatırdınız o kadar. İş bul demişsiniz buda normal öyle başkasından yeme içme ile nereye kadar. Evinize yerleşme planı bile başlı başına çok çirkin bir düşünce. O gerçek karakterinin fark edilmiş olmasından dolayı kendini savunmaya geçmiş. Hala yüzsüz yüzsüz suç bastırmak için size baskı uyguluyor. Ben ışık hızıyla soğurdum yemin ederim. Beleşçiler bu bir gerçek. Evlendiniz diyelim peki siz katlanabilecek miydiniz ömür boyu? Ailesini doyurabilecek miydiniz? Her zaman sizinle zaman geçirecekler, tüm iş sorumluluk sizde olacaktı onlar hiçbir şey yapmayacak, kılını dahi kıpırdatmayacaktı. Ama '' ben seviyorum katlanırım '' derseniz o ayrı.

Back
X