- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gördüğünüz olumsuz davranışların fragman olduğunu ve çok çok daha fazla katlanarak ilerleyeceğini düşünün...
Kart meselesini açtığı an bitirmeliydiniz.kartınızı verin oda evi kendisi idare ettiğini düşünerek size köle muamelesi yapsın..Kendi maaşı olup(kartını kocasına kaptırdığı için) saçına 10 liralık boya alıp boyayamayan kadınlar gördüm ben .. karısına büyük meblağlarda kredi çektirip maddi anlamda elini ayağını bağlayıp boşanamayan kadınlar gördüm ben hayat müşterekse kardeşim faturalar bölüşülür vs. Dayatma ile olmaz bu işler zaten hiç bir kadın yapı itibariyle hadi ben maaşımı tek başıma yiyeyim demez..üzülürsün hemde çok
Doğu aşkları güzel ama kalıcı olmasın lütfen adam zaten oradan gittikten sonra belki sizi terkedebilir de genelde öyle olur![]()
daha evlenmedigin kadina kartin bende kalacak ne demek? bunu neden normalmis gibi algilayip devam ediyorsunuz? af edersiniz esek gibi calisacaksiniz parayi yonetme kabiliyetiniz yok mu? simdi ayaklari uzerinde duran bir kadin degil misiniz? besbelli psikolojisi normal olmayan bir erkek. asla ve kata evlenmeyin boyle bir tiple.. gidin butce ayirin bir psikolog evlilik terapisti bulun. bu dusunce bicimi dogru mu yanlis mi altinda ne gibi psikolojik sebepler yatiyor bir bir anlatsin..Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Canim ne evlisin ne cocugun var başka erkek mi yok memlekette. Simdiden böyleyse evlendikten sonra daha kötü olur. Simdi cicim zamanlari üstünü örtmek kolay olur ama böyke bir adamlada ömür cürütülmez. Bizim bir akraba var o da ayni seyi yasadi esine maas kartini vermis kadincagiz yillarca kendi maasini çekip kullanamadi 5 6 yildirda emekli yine kart herifte. Kadinin cocuklari torunlari var onlara 1 mendil bile alamiyor. Baştan nasil baslarsa öyle devam eder. Bu zihniyette biri tamam alnayacagim desede inanma hele bir evlen malı gibi görmeye başlarlar seni.
Çok duygusal bakıyorum anladım onu