Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden böyleyse o zamanı düşünemiyorum. Maasiniza el koymak ne demek . Boyle bir seye goz yumacak misiniz ? Sert konuşup ağlatmak da bilmiyorum. Belli etmis aslinda gayet karakterini. Baskasini bulamam gibi dusunceden çıkıp bu gercekleri görün lütfen. En azından basta üzülürsünüz böyle sadece .Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Benm eski erkek arkadasım beni aldattı ayrıldım bununla ben 1 ay sonra geri döndü abartısız sokak ortasında ayagıma sarıldı agladı yalvardı ben mal gibi affettim 2 hafta sonra yine aldattı aglayan erkeği ne zaman ciddiye alacaksın cenazede ve çocugunuzun dogum sırasında ama belli ki siz pollyanacılık yapmaya devam edeceksiniz zamanında hepimizin yaptıgı gibi bunca görmüş kişinin arasında kulaklarınızı kapatacksınız
Sizin paranızla sizin ihtiyaçlarınızı alıyor. Ne büyük nimet. Allah razı olsun deseydinizBana dediği ben eksiklerini alıcam tabi ki, kart bende olacak ama dedi
Sende son şakanı yap gitsin...Ona göre her zaman şaka yapıyormuş o üzdüğü şey de şaka imiş öyle savunma yapıyor
seven adam para lafi yapmaz adam maas gidecegi icin agliyordur benceBeni üzünce ağlıyor oturup o an kıyamıyorum elim kolum bağlanıyor beni seviyor diyorum
seni simdi aglatiyorsa ilerde dusunememSelamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Biraz mantıklı davranın sırf bir insana alıştınız diye evlenecek misiniz? Daha ortada birşey yokken para muhabbetti yapan adamla ne işiniz var ?
Bunları su an konusması cok sacma ve yersiz. Karakter olarak hadsiz biri canlandı gözümde. Gercekten üniversite mezunu biri olarak bunlar garip gelmiyor mu size? (ikinizinde belli Bi sosyal cevresi olmustur sonucta)Çok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
Vayy bee. Adam senin maaşınla hayal bile kuruyor. Bir ömür el açacaksan sen bilirsin. Biz ne desek boş..Çok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor