Canım sıkkın yardım eder misiniz

Sen oyle dedin diye degismedi canım. İnsanlarin baştaki tutumu mesafeli ve saygılı olur. Adam kısa süre de özüne dönmüş işte. Kim kimin huyunu 2 kelimeyle180 derece degistirebiliyor ki. Olaylara mantiginla yaklaş çünkü o oyle yapıyor.

Son zamanlarda zoruma giden de teyzem vefat etmişti bir annemi arayıp başsağlığı dilemedi ki annem ve babamla tanışmıştı, zor zamanda aramadı ailemi bunlar zoruma gitti

Son zamanlarda zoruma giden de teyzem vefat etmişti bir annemi arayıp başsağlığı dilemedi ki annem ve babamla tanışmıştı, zor zamanda aramadı ailemi bunlar zoruma gitti
Bu adamla para meselesinden farkli konularda da sorunlarin var bastan beri farkındayım. Konuyu dagitmamak icin yazmadigini düşünüyorum. Ortak noktasi sana ve kimseye saygısı yok. İncelik hal hatir sayma vs. Bunlari onemsemeyen bi adamin seni duygusal anlamda nasil doyurmasini bekleyebilirsin.
Zaten evlenene kadar bu surecler olacak. Tanimak icin flort ediyoruz. Oluru yok bu adamin. Erkekler genelde köprüyü gecene kadar oynar. Bunda okadar bile alt yapi yok.

Bu adamla para meselesinden farkli konularda da sorunlarin var bastan beri farkındayım. Konuyu dagitmamak icin yazmadigini düşünüyorum. Ortak noktasi sana ve kimseye saygısı yok. İncelik hal hatir sayma vs. Bunlari onemsemeyen bi adamin seni duygusal anlamda nasil doyurmasini bekleyebilirsin.
Zaten evlenene kadar bu surecler olacak. Tanimak icin flort ediyoruz. Oluru yok bu adamin. Erkekler genelde köprüyü gecene kadar oynar. Bunda okadar bile alt yapi yok.

Tek bir şey soracağım ben mi ince düşünüyorum ailesiyle tanıştığın elini öptüğün insanlardan birinin bacısı ölüyor bana sadece başınız sağ olsun demişti ailemi asla aramamıştı ama onun kardeşi hasta oldugunda ben seve seve hediye göndermiştim bu konuda da kırılmıştım ama doğru ya benim o lafımdan dolayı değişmis. Haklısınız

Küçük bir ilçede olduğunuz ve artık evlenme zamanım da geldi diye düşündüğünüz için kendinizi o adama mecbur hissediyorsunuz gibime geldi. Düşüncesiz, kaba ve bu kadar maddiyatçı birini çoktan bırakmanız lazımdı birde ailenizle bile tanıştırmışsınız. Ayrılın, ilerde evlenip mutsuz olursanız pişman olursunuz.

Seni anan baban okutmuş. Senden doğru düzgün para istediler mi çalışmaya başlayınca. Aksine üzerinde o kadar emeği olan insanlar ihtiyacın olduğunda sen maaş alıyorsun bile demeden çıkarıp para veriyor. Sen burda 6 aydır tanıdığın elin oğluna senin hiç bir şeyin olmayan bir adama maaş kartı versem mi diye soruyorsun. Kim ki o da ona maaş kartı vereceksin.

Kendiniz oturup didinip memur oldunuz el alemin oğlu kartınızı alacak. Neden çalışacaksınız? Bir arkadaşım var aynı durumda. Para da olmadığından ayrılamıyor, beğendiklerini alamıyor alış verişe birlikte gidiyorlar adam izin verirse alabiliyor. Cesaret edip ayrılmıyor da ömür törpüsü psikolojisi bozuldu. Siz bilirsiniz yapı meselesi ben kaldıramam böyle bir şeyi.

Siz bu kafayla daha çok üzülürsünüz,altı ayda bu kadar bağlanmakta normal değil,hiç mi sevgi görmediniz, hiç mi kendinize sayginiz yok yapmayın Allah askina

evlilik öncesinde küçücük görünen şeyler evlilik sonrası dağ gibi sorunlara dönüşüyor ki sizin yaşadıklarınız çok da küçük olmayan şeyler. mecbur değilsiniz ona, bence uzatmanın manası yok.

Tek bir şey soracağım ben mi ince düşünüyorum ailesiyle tanıştığın elini öptüğün insanlardan birinin bacısı ölüyor bana sadece başınız sağ olsun demişti ailemi asla aramamıştı ama onun kardeşi hasta oldugunda ben seve seve hediye göndermiştim bu konuda da kırılmıştım ama doğru ya benim o lafımdan dolayı değişmis. Haklısınız
Ince dusunmek guzel bişey zaten. sen ince dusunerek birilerini incitmiyorsun ki. Aksine hasta olan ablasini mutlu ederim diye hediye gondermissin. İnsanlik budur. Kesinlikle anneni arayip bassagligi dilemeliydi. 7 kat el bile biri vefat edince arayip soruyor. Kendini sorgulama artik hata mi yaptim da değişti diye.

madem herşey ortak olacak kendi maaş kartini size versin siz ona harçlik verin
neden onda duracak yani bu nasil bir ego kendini beğenmişlik kendini bilmezlik
esim ise girdigimde aliyim maaş kartini demistide hadi len ordan demiştim daha aranizda ciddi bir şey yok adam size fragmani izletmiş kabaymişta ayni zamanda
esimde sevgiliyken ufacik bisey olsa hungur hungur aglardi evlendik adamin bazen bi suratina tukurmedigim kaliyo hicte aglamiyo yani
erkekler goz yaslarini cok guzel kullaniyor biz kadinlar gibi herşeye doldurmuyorlar hemen köprüyü geçene kadar yani gözünü aç arkadaşım

Adam senin maaşının muhasebesini yapıyor.Ne kadar çirkin.Siz kabul etmeyınce ne dedı size o zaman bitsin mi dedi.Ora kucuk yer dıye boşluktan o adamlasın bence.Gerek yok be.

Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Senin maaş kartı muhabbetini duyduktan sonra bir daha barışmaman lazımdı.. adam kendine sermaye ariyo herhal.

madem herşey ortak olacak kendi maaş kartini size versin siz ona harçlik verin
neden onda duracak yani bu nasil bir ego kendini beğenmişlik kendini bilmezlik
esim ise girdigimde aliyim maaş kartini demistide hadi len ordan demiştim daha aranizda ciddi bir şey yok adam size fragmani izletmiş kabaymişta ayni zamanda
esimde sevgiliyken ufacik bisey olsa hungur hungur aglardi evlendik adamin bazen bi suratina tukurmedigim kaliyo hicte aglamiyo yani
erkekler goz yaslarini cok guzel kullaniyor biz kadinlar gibi herşeye doldurmuyorlar hemen köprüyü geçene kadar yani gözünü aç arkadaşım

Ağlayınca çocuk gibi ağlıyor zaten o an kıyamam diyordum

Bir de unutabilsem sürekli karşılaşıyoruz, :/
Kolay değil tabi unutmak. Ama isler ilerleyince ve belli bi noktaya gelince" ah keşke o günler acımı icime gömüp unutabilseydim derken buluyorsunuz kendinizi. Ve o zaman iş işten geçmiş Oluyor. Bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Ve hakkında en hayırlısının olmasını diliyorum ❤

Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Meraba canim evli olsan napardin suan onu dusun .. ayrilmak isterdin ama suan daha yolun cok basindasin eger ona cok asik olsanzaten bunu gozun gormezdi kimseyi mutlu etmek icin kendin mutsuz olma gülüm yakında siddet bile olabilir

Beni üzünce ağlıyor oturup o an kıyamıyorum elim kolum bağlanıyor beni seviyor diyorum
Ne hikmetse üzüyorlar üzüyorlar sonra da kendilerini affettirmek için ağlıyorlar sen üzüldüğünle yıprandığınla kalıyorsun o ağlayıp paçayı kurtarıyor maaş kartını alacakmış şimdi ağzımı bozmayım sen ver bana kartını ben sana harçlık vereyim nasıl olur de bakalım böyle muhabbeti bana yapacak biri var ya hadi n..ş n..ş yoluna derim ne sevmesi parama göz dikmiş 6 ayda ayıp be ayıp erkek adam hanımın parasına eller mi kadın isterse verir ihtiyaç hali varsa kadın zaten verir bu ne küstahlık

3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi,
Yuh artık ya nolur yapmayın. Herkesin maaşı kendine. Geleceğinizi size söylüyorum : hem çalışıp hem ev işi yapacak hem cocuk bakacaksınız eşiniz size yardım etmeyecek. Üstüne ay da 300 Tl harçlığı ancak verecek. Siz de kendine güvensiz mutsuz olacaksiniz. Ama başa yol bilmediğiniz için ayrılamayacaksınız. Ömür boyu mutsuz bir evlilik süreceksiniz

Back
X