canım sıkkın

Eşler arasında böyle saçma konuşmalar olabiliyor. Bu durumda mizahla karşılık vermek en güzeli, hem keyfiniz kaçmıyor hem mesaj yerine ulaşıyor. Ben olsam "peki beni beni bihterini" gibi saçma bir şey deyip konuyu kendime bağlardım. Onun ağzından benim için yapabileceği fedakarlıkları duymak isterdim.
Nitekim yine böyle saçma bir konuşmamızda (Eşim çakırkeyfi olduğunda hele çok komik bir şekilde duygusala bağlar ) "Ben senin için ölürüm" gibi bir şey dedi, (Kekoluğuma bakın şimdi) "Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm sen benim için yaşamayı göze alır mısın" dedim bi kaldı böyle güldük geçtik sonra dedim ki "mühim olan biri için yaşamak yani onun istediği gibi olmak, isteklerine kulak vermek yaşamını onun için dizayn etmek" dedim. "Sen de çok şey istiyorsun" dedi, yaaa öyle işte aslanım ölüvermek değil mesele, dedim :)) Bizde böyle çok saçma muhabbetler olur ama yara almam yaralamam mizah böyle konuşmaların çıkmaza girmesini önler. Yara almamak için konuşmayı kendi lehinize çevirin bunlar zamanla oturan şeyler. Canınızı da sıkmayın siz onun biricik eşisiniz, öyle olmasa ablasıyla yaşamaya devam eder evlenmezdi.

Ya adam da canını vereceğinden değil🤣 Ama orada hayatımdaki en önemli kişiler sıralaması gibi bir şey yapmış oluyor. Oradada da abla anne ve çocuklar var. Kadın liste dışı kalmış el kızı mentalitesi olsa gerek adamda. Yani bir şey saçmalıyorsun bari karının da gönlü olsun
Konu sahibi arkadaş da bu gerçeği alıp cebine koyacak.Yapacak birşey yok🤷‍♀️

Saçmalamış.
Lafın nereye gideceğini bile düşünememiş olabilir çünkü bunlarda o zeka yok.
Böyle durumlarda hemen atağa geçin, ben de çocuğum için canımı veririm başka da kimseye veremem valla, diyip gülün.

Neden birileri birileri icin canini vermek zorunda ben bunu anlamiyorum.

Sark edebiyati. Alti bos laflar tamamen.

Sahsen kocamin benim icin canini vermesini de istemem zaten. Birileri icin yasamak mesele, ölmek degil…

Evlendim yeni evliyim. Dün eşimle oturuyorduk. Konu konuyu açarken aramızda çok saçma bir konuşma geçti. Bana "ablamla biz birbirimiz için canımızı veririz" dedi bende "ablan senin için vermez çoluğu çocuğu" var dedim güldüm
O da "çoluğum çocuğum olunca bende canımı vermem tabi bi anneme veririm birde çocuguma" dedi.
Böyle saçma sapan bir konuşma geçti gereksiz anlamsız.
Ama ben biraz bozuldum annesiyle ablasına neyini veriyorsa versin bananede
Ben hiç konunun içinde olmayışıma bozuldum basıl anlatsam bilmiyorum insallah anlarsınız anne abla hatta doğmamış daha hayatta olmayan bir çocuk için konusuyor ama benim lafım bile yok
İlk evlendiğim yıl ben eşime ben ölürsem ağlar mısın dedim ben soğukkanlı biriyim ağlamam ama babaannem ölürse çok ağlarım demişti:D babaannesi 2 ay önce vefat etti damla gözyaşı dökmedi yaşı da vardı belki ondan ama biliyorum yarın ben ölsem kendine gelemez uzun süre 5 yıl oldu seviyoruz da çok şükür o yüzden yıllar geçince soylemide sevgisi de şekillenecek sen on plana çıkacaksın merak etme daha erken:)

Sizin lafınıza istinaden demiş. Siz çocuklarını öne sürünce o da çocuklarını düşünmüş. Ortada eş yok sizin dediğinizde de 🙃
Hem Ne güzel işte sizden olacak çocuklarını kimseye değişmiyor.

Bence hiç bu tür konuşmalara girmeyin; ilişkilerde gereksiz, laubali davranışlar her zaman için ilişkileri zedeler. Şu an bir değer biçemiyorsa, zamanla biçecektir; daha yeni evlisiniz, evliliğin özellikle ilk 1 yılı tanıma, tanıtma ve ortak değerler inşa etme üzerinedir. Siz evliliğinize bu yönde emek ve değer verin; çok ciddi problemler yoksa karşı taraf da aynı şekilde yaklaşım sergileyecektir. Gereksiz sözler her zaman suyu bulandırır.

Evlendim yeni evliyim. Dün eşimle oturuyorduk. Konu konuyu açarken aramızda çok saçma bir konuşma geçti. Bana "ablamla biz birbirimiz için canımızı veririz" dedi bende "ablan senin için vermez çoluğu çocuğu" var dedim güldüm
O da "çoluğum çocuğum olunca bende canımı vermem tabi bi anneme veririm birde çocuguma" dedi.
Ben hiç konunun içinde olmayışıma bozuldum basıl anlatsam bilmiyorum insallah anlarsınız anne abla hatta doğmamış daha hayatta olmayan bir çocuk için konusuyor ama benim lafım bile yok
Amann vermezse vermesin bende vermem niye verecekmişim 3 günlük dünya bırakta yaşıyalım rabbim alana kadar 😂 evet fazla gereksiz konuşma olmuş

Bir şeye mi kızgındı? Çünkü inadına inadına konuşmuş, sen o kadar da önemli değilsine getirmiş konuyu. Öncesinde sen de ona farkında olmadan değersiz hissettirmiş olabilir misin.

Böyle bir saçma yorumu görümcem yapmıştı daha yeni babamı kaybetmişken ve üstelik 20 günlük lohusa iken nedense bana “eş kardeş gibi olmaz. kardeşler birbiri için canını verir, eş kardeşten sonra gelir iyi ki ağabeyim var” diyip duruyordu. Aynı görümce kocam covid olduğunda arayıp geçmiş olsun demedi bile. Yani demem o ki boş boş konuşmalar bunlar kafanızı takıp canınızı sıkmaya değmez.
Ay ilk evlendiğim zamanlar görümcem eşime “her şeyin yeri dolar, kardeşin yeri dolmaz biz birbirimizi sıkı tutalım” dedim demişti. Aradan 1 sene geçince “tabi sen eşisin, canının tatlısı sana varır. Önce seni görür dedi” yani bazı şeyleri zamanla herkes anlıyor. Kendi kendilerine zavallı gibi konuştuklarıyla kalıyorlar ve ben hiçbir zaman eş kardeş ayrımımı yapmamama rağmen 😂😂 bazen insanlar böyledir 😂😂😂😂

Eş eştir, kardeş kardeştir, anne annedir armut armuttur bu elma olsun diyebilirmisin vs vs yaw kıyas nasil yapılır aklım almıyor. Yok en kıymetli benim, o ego illaki bir tatmin olacak. Konu sahibi sana mı diyorum esine mi karar veremedim ikinizde gereksiz bir kiyasa girmişsiniz. Ayrıca kimse kimse için canını değil artık kanıni vermek istemiyor yaw ne gerek var boş boş konuşmaya. Memleket nereye gidiyor onu konuşun bosverin yaw bide yetmemis bunu konu açmışsın.

(Aslında bir derdim vara bir ayar gelse ne güzel olur mesela; bu dert mi?, dert sayılır mı? Bir sorum var? Kafama takilanlar? Gibi vs gerçek dertler arada kaynamaz belki. Cok gereksiz konuştum 🤭)

bilinçli söylemiş gibime geldi benim
bile bile sen ne tepki vereceksin diye üstüne gelmiş sanki

Lafontenden masallar can verirmiş ablasına can öyle tatlıdır ki

Bende bizim muhabbetler saçma zannediyordum 😂😂😂😂

Sende mesela çay istiyorsa "canını vereceklerin demlesin" yemek hazır mı diyorsa "canını vereceklerin hazırlasın" falan diyerek şakayla karışık sitem edebilirsin 🥴

Cok pis geyiigınız var yalnız.

Back
X