ne yapacaksin o zaman onun korkusuyla mi yasayacaksinçıkınca kapıma dayanıcak
yapmadığı şey değil
Aynen ben de dedim onun ailesinden bir aile büyüğü halleder kocasinine yapacaksin o zaman onun korkusuyla mi yasayacaksin
just ikimizde biliyoruz adam.psikopat degil
korkagin teki
seni korkuttugunu bildigi icin yapiyor bunu bir de ayik degil zaten
buna g.tu yiyen adam aylar once kendine kurdan saplamakla kalmazdı
o zaman bile belli degil miydi kendine zarar verirken gozunun ucuyla sana bakiyordu ise yariyor mu numaram diye
belki suan sarhos bile degil
sen teksin yalnizsin korkuyosun ve bosanacaksinuz yapabileceğim ne varsa son raddesine kadar yapayım diyor adam resmen
boyle yasanmaz bu adamdan korkulmaz
babana soyleyeceksin ya da soyle onun korktugu bi aile buyugu dayi amca ne bileyim iste
ona okkali bi ayar cektiler mi bak bakayim bir daha yaklasiyor mu yanina
Yok canım ne münasebet:/ iyi misiniz korkutmak istemem ama şikayet dilekçesinde bulunun, havlayan k.... Isırmaz derler ama üfff bence bulununBoşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
gerçekten gelebilirsin yanımda insanlar istiyorum
korkmuşum yansıyor yazıma dimi babama söylersem o hapislik olucak ne demek bilmemne kafalılar siz kimsiniz lan diyor
ya nasıl vermiyor devlet anlamadım elimde mesajlar var
Tamam kizlar just suan yalniz.felaket senaryolariyla germeyelim onu daha fazla.adam zaten 3-4 saatlik mesafede ve sarhos.korkuttu ve sizacak.kitle kapini guzelce arkadasim.gerekirse tedirgin olur uyuyamazsan yazisiriz sabaha kadar.ama bence sen guzelce bi bitki cayi ic.elindeki sigarayi artik birak
Kendine çok ama çok dikkat et lütfen...çıkınca kapıma dayanıcak
yapmadığı şey değil
bilsem ki adamin gözü bi sey gormez belalinin teki ve cok cesur falanAynen ben de dedim onun ailesinden bir aile büyüğü halleder kocasini
Rabbim korusun aman ya bosanicaksa adam gibi bosansin ne oldurmesi Allah askina nasil insanlar bunlar boyle hic mi Allah korkusu yok bunlarin sen ayetel kursi oku cnm Rabbim seni korusunBoşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
özür dilerim çileden çıktım niye cevap vermiyosun vs yazmış kapadım telefonumu
Resmen blöf yapıyor ya. Korkutma da işe yaramadı hmm özür dileyeyim hemen..
bu düşmanca duyguları hissetmesinin nedeni sence nedir ?Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?