Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normalde biz anlaştık tamam dedi mutlu olmanı istiyorum anlaşmalı olucak dedi sevinmiştim hatta pisleşmeden biticek diye
O zaman bu geceyi guvenli atlatin. Kapi baca kapatarak. Belki yarin kendine gelince degisir hareketler. Ozur filan diler belli mi olur. Bence tek kalmayin, ve bu kisiyle bir araya gelmeyin. Bir de karsilik verip de daha da kizistirmayin. Belli ki icinde var. Belki ayilinca anlar hatasini, dogru duzgun bosanir mutlu olmanizi istiyorsa.

konumda bi de bu adam sana aşık vs demişlerdi bisürü kişi boşanıyorum diye laf yapmıştı
adamın kafası gitmiş ya

izmirdeyim canım ya bu aldığım ikinci teklif çok iyisiniz ya sağolun duygulandım

anladım umarım istemez o zaman

gebersin ya nefret ediyorum ben bi de umutla kaç ay barışırız diye bekledim bunu ya
Yanlız bırakacak halimiz yok sonuçta korkma birşey yapmaz sanmıyorum, hiçmi kimse yok yanına gelebilecek?

Kafam döndü okuyunca, off off ki ne offf... Sakın mesajları silme, mahkemede işine yarar. Şikayet et, nasıl bir insan müsveddesi bu. İçkinin de etkisiyle yazıyordur, ısırmaz diyeceğim ama temkini elden bırakma. Azıcık duygun varsa o da gitmiştir bundan sonra diye tahmin ediyorum Just.

Degil ama gelecek 15inde bize:)kaptirdiiiin
Ya alkolik pisligin teki.elime gecirsem boylelerini paramparca edicem

cumadan çıkarım yola sağol ya beni sarıyosun...

Yanlız bırakacak halimiz yok sonuçta korkma birşey yapmaz sanmıyorum, hiçmi kimse yok yanına gelebilecek?

çok iyi niyetlisiniz..
anneme haber verebilirim şu an açmıyor telefonunu uyuyor sanırım

yalan yok vardı sevil aklı başına gelecek boşanmayacağız diye ama şu an şoktayım o şiddet gördüğüm günkü gibiyim ya anlatamıyorum

o adam birak bıçak saplamayi kurdan saplayamaz
gece gece sinirlerim tepeme cikti
ulkedeki adaletin nasil isledigini bildigim halde yine tek care savcilik maalesef
bos muhabbet yapiyor o ayri konu ama sen sıkma canını
bi sey olacagi yok iki duble icince o kedi buraya gelecek diyen fare kafasi yasiyor

kurdan ve çatal saplamışlığı var

Bir arkadasina kalmaya git bence just,
birsey yapacagini sanmiyorum ama ayni sehirde olup icmeye baslarsa eve de gelip tehditlerine devam edebilir,
dikkatli ol...

Ya ben hala seni oraya son konusmaya nasil gonderdik onu dusunuyorum.kafamiza ediyim ya.sen nasil gittin biz nasil git dedik?oldurebilirdi seni.bunu daha once denemis adam bu.sen ordan geri gelmeyebilirdin.just inanki bidaha herhangi bi irtibatini duyarsam inanki sacindan suruklerim seni

yalan yok vardı sevil aklı başına gelecek boşanmayacağız diye ama şu an şoktayım o şiddet gördüğüm günkü gibiyim ya anlatamıyorum
Her şerde bir hayır vardır derler canım, bu da boşanma kararının doğruluğunu birkez daha ispatladı sana. O adam normal değil, tedavi olmalı. Yakandan düşsün biran önce.

Ya nolur beni rahat bıraksın yok ilgi de sevgi de istemiyorum yok barışmak istemiyorum konuşmak da bıraksın beni ben korktum

Canım sen ciddi misin? Avukatınla görüştün mü bu konuyu?

Sizi, ilk başından beri takip ediyorum.
Bir ara barışacak gibiydiniz diye hatırlıyorum. İşlerin bu hale gelmesi çok can sıkıcı gerçekten.
Seviyorsun, onca güzel şey yaşıyorsun. Sonunda karşında tanımadığın bir insan.
Umarım bir an önce mutluluğunuza kavuşursunuz.

Bir arkadasina kalmaya git bence just,
birsey yapacagini sanmiyorum ama ayni sehirde olup icmeye baslarsa eve de gelip tehditlerine devam edebilir,
dikkatli ol...

aynı şehirde değiliz kuzum bi kız arkadaşımı aradım onla sabahlıcaz gelince

doğru diyosun ben kafama ediyim nasıl unuttum bu halini zaman geçince unuttum resmen bu kez unutturmıcam kendime

istanbul işini konuşalım özelden ben gerçekten burdan kaçıp gelmek istiyorum

Velvette demek ki varmis barismamanizda bir hayir. bu adam seninle uyumsuz oldugundan falan degil ha, kimseyle evlenmemeli. psikopat bu resmen.
italyaya ne zaman gideceksin? belki baska birini bulur seni unutur.
valla endiselenmekte cok haklisin. sakin hicbir sebeple bulusma bununla bir daha.

kurdan ve çatal saplamışlığı var
anca onu saplar kuzum
sen inanabiliyor musun oyle bi pisiriktan boyle is çıkacağına
psikopat adam ayikken yapar yapacagini
iki dublenin arkasina siginip laga luga yapmaz
bu arafa hicbi sey talep etmiyorum falan deme
neden etmeyecekmissin
bu adam senden alacagi kadar aldi senin ihtiyacın yoksa bile ona inadindan al neyi var neyi yoksa bi kuruma bagislarsin
pislik ya var ya elim ayagim titredi sinirden

sen klakip annenen gitsen taksi çagirip olmazmiki
ALlah yardimcin olsun, sarho$lukdan yazmistir ama sen yinede temkinli ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…