O zaman bu geceyi guvenli atlatin. Kapi baca kapatarak. Belki yarin kendine gelince degisir hareketler. Ozur filan diler belli mi olur. Bence tek kalmayin, ve bu kisiyle bir araya gelmeyin. Bir de karsilik verip de daha da kizistirmayin. Belli ki icinde var. Belki ayilinca anlar hatasini, dogru duzgun bosanir mutlu olmanizi istiyorsa.normalde biz anlaştık tamam dedi mutlu olmanı istiyorum anlaşmalı olucak dedi sevinmiştim hatta pisleşmeden biticek diye
O zaman bu geceyi guvenli atlatin. Kapi baca kapatarak. Belki yarin kendine gelince degisir hareketler. Ozur filan diler belli mi olur. Bence tek kalmayin, ve bu kisiyle bir araya gelmeyin. Bir de karsilik verip de daha da kizistirmayin. Belli ki icinde var. Belki ayilinca anlar hatasini, dogru duzgun bosanir mutlu olmanizi istiyorsa.
Degil ama gelecek 15inde bize:)kaptirdiiiinHırs yapmıştır birşey çıkmaz. Nerde oturuyorsun? İstanbuldaysan bize gel
Yanlız bırakacak halimiz yok sonuçtaizmirdeyim canım ya bu aldığım ikinci teklif çok iyisiniz ya sağolunduygulandım
anladım umarım istemez o zaman
gebersin ya nefret ediyorum ben bi de umutla kaç ay barışırız diye bekledim bunu ya
Kafam döndü okuyunca, off off ki ne offf... Sakın mesajları silme, mahkemede işine yarar. Şikayet et, nasıl bir insan müsveddesi bu. İçkinin de etkisiyle yazıyordur, ısırmaz diyeceğim ama temkini elden bırakma. Azıcık duygun varsa o da gitmiştir bundan sonra diye tahmin ediyorum Just.Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
Degil ama gelecek 15inde bize:)kaptirdiiiin
Ya alkolik pisligin teki.elime gecirsem boylelerini paramparca edicem
Yanlız bırakacak halimiz yok sonuçtakorkma birşey yapmaz sanmıyorum, hiçmi kimse yok yanına gelebilecek?
Kafam döndü okuyunca, off off ki ne offf... Sakın mesajları silme, mahkemede işine yarar. Şikayet et, nasıl bir insan müsveddesi bu. İçkinin de etkisiyle yazıyordur, ısırmaz diyeceğim ama temkini elden bırakma. Azıcık duygun varsa o da gitmiştir bundan sonra diye tahmin ediyorum Just.
o adam birak bıçak saplamayi kurdan saplayamaz
gece gece sinirlerim tepeme cikti
ulkedeki adaletin nasil isledigini bildigim halde yine tek care savcilik maalesef
bos muhabbet yapiyor o ayri konu ama sen sıkma canını
bi sey olacagi yok iki duble icince o kedi buraya gelecek diyen fare kafasi yasiyor
Her şerde bir hayır vardır derler canım, bu da boşanma kararının doğruluğunu birkez daha ispatladı sana. O adam normal değil, tedavi olmalı. Yakandan düşsün biran önce.yalan yok vardı sevil aklı başına gelecek boşanmayacağız diye ama şu an şoktayım o şiddet gördüğüm günkü gibiyim ya anlatamıyorum
Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var
Bir arkadasina kalmaya git bence just,
birsey yapacagini sanmiyorum ama ayni sehirde olup icmeye baslarsa eve de gelip tehditlerine devam edebilir,
dikkatli ol...
Ya ben hala seni oraya son konusmaya nasil gonderdik onu dusunuyorum.kafamiza ediyim ya.sen nasil gittin biz nasil git dedik?oldurebilirdi seni.bunu daha once denemis adam bu.sen ordan geri gelmeyebilirdin.just inanki bidaha herhangi bi irtibatini duyarsam inanki sacindan suruklerim seni
anca onu saplar kuzumkurdan ve çatal saplamışlığı var
Kime, sana mı ???????kurdan ve çatal saplamışlığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?