Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
justholdmetight: 37242764 .!.:
Ya nolur beni rahat bıraksın yok ilgi de sevgi de istemiyorum yok barışmak istemiyorum konuşmak da bıraksın beni ben korktum
Kıyamam ya,seve seve olmazsa ....... bırakacak dingonun ağırı sanki tehdit savuruyor

Canım sen ciddi misin? Avukatınla görüştün mü bu konuyu?

evet ciddiyim yok bu saatte aramadım yarın ilk iş onla görüşücem ya nasıl bi bela

teşekkür ederim

ya bu ülkede kadınları korumuyor ki kimse nasıl endişelenmiyimdaha önce de içip mesaj attığı olurdu görmezden gelirdim biterdi böyle değildi hiç böyle atmamıştı italyaya gelecek yıl o da kesin değil zaten kafayı toplayıp çalışır kazanırsam

ya öyle diyorsun da çekişmeli davalar ne kadar uzuyor biliyor musun yıllarımı vermem demek bu

Her ihtimale karsi telefonunuzun sarji yeterli olsun,cepli bir bluz veya pantolon giyin telefonsuz yan odaya bile gecmeyin, odalara herhangi bir tehlikeye karsi kendinizi koruyabileceginiz aletler koyun evet paranoyakca ama malesef orasi turkiye prof profu olduruyor bir kadin icin.bu arada devlet koruma vermez imkaniniz varsa kendiniz bir guardian tutun su 15 gun icin veya guclu kuvvetli bur yakininizla gezin,kolayliklar diliyorum

Kime, sana mı ???????

yok kendine ama beni bıçakla tehdit edip küllük fırlatmıştı bacağıma tekme falan

sen klakip annenen gitsen taksi çagirip olmazmiki
ALlah yardimcin olsun, sarho$lukdan yazmistir ama sen yinede temkinli ol

canım annem başka şehirde şu halde gülümsedim ilahi.. taksi burdan milyarlar tutardı herhalde

just korktugunu belli etme hicbi sekilde mesajlarina cevap verme

korkuyorum

Bende size geleyim o zaman

güvende olsunda, sen ben farketmez

gerçekten gelebilirsin yanımda insanlar istiyorum

Kıyamam ya,seve seve olmazsa ....... bırakacak dingonun ağırı sanki tehdit savuruyor

korkmuşum yansıyor yazıma dimi babama söylersem o hapislik olucak ne demek bilmemne kafalılar siz kimsiniz lan diyor

ya nasıl vermiyor devlet anlamadım elimde mesajlar var

İhtiyacın yoksa birşey talep etmeden biran önce bitmesini istemek daha mantıklı geldi bana. Yıllarca aptal bir boşanma davasıyla uğraşmak mı... Bilemedim.

Just arkadasin niye geliyor anlamiyorum...
Sen gitsene.
Su durumda eger ki tehlike varsa onu da buna atmaktan baska birsey olmuyor yaptigniz.

Söyle artik nolursa olur,adam normal sanki

İstanbuldayken mi gelirim tabi. Nerde olacağınızı söyleyin siz??

Just dikkat et kapinin kilidini degistirmismiydin

Tamam kizlar just suan yalniz.felaket senaryolariyla germeyelim onu daha fazla.adam zaten 3-4 saatlik mesafede ve sarhos.korkuttu ve sizacak.kitle kapini guzelce arkadasim.gerekirse tedirgin olur uyuyamazsan yazisiriz sabaha kadar.ama bence sen guzelce bi bitki cayi ic.elindeki sigarayi artik birak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…