Bende size geleyim o zamanDegil ama gelecek 15inde bize:)kaptirdiiiin
Ya alkolik pisligin teki.elime gecirsem boylelerini paramparca edicem
Kıyamam ya,seve seve olmazsa ....... bırakacak dingonun ağırı sanki tehdit savuruyorjustholdmetight: 37242764 .!.:Ya nolur beni rahat bıraksın yok ilgi de sevgi de istemiyorum yok barışmak istemiyorum konuşmak da bıraksın beni ben korktum
it!Kıyamam ya,seve seve olmazsa ....... bırakacak dingonun ağırı sanki tehdit savuruyor
Canım sen ciddi misin? Avukatınla görüştün mü bu konuyu?
Sizi, ilk başından beri takip ediyorum.
Bir ara barışacak gibiydiniz diye hatırlıyorum. İşlerin bu hale gelmesi çok can sıkıcı gerçekten.
Seviyorsun, onca güzel şey yaşıyorsun. Sonunda karşında tanımadığın bir insan.
Umarım bir an önce mutluluğunuza kavuşursunuz.
Velvette demek ki varmis barismamanizda bir hayir. bu adam seninle uyumsuz oldugundan falan degil ha, kimseyle evlenmemeli. psikopat bu resmen.
italyaya ne zaman gideceksin? belki baska birini bulur seni unutur.
valla endiselenmekte cok haklisin. sakin hicbir sebeple bulusma bununla bir daha.
anca onu saplar kuzum
sen inanabiliyor musun oyle bi pisiriktan boyle is çıkacağına
psikopat adam ayikken yapar yapacagini
iki dublenin arkasina siginip laga luga yapmaz
bu arafa hicbi sey talep etmiyorum falan deme
neden etmeyecekmissin
bu adam senden alacagi kadar aldi senin ihtiyacın yoksa bile ona inadindan al neyi var neyi yoksa bi kuruma bagislarsin
pislik ya var ya elim ayagim titredi sinirden
just korktugunu belli etme hicbi sekilde mesajlarina cevap vermeYa nolur beni rahat bıraksın yok ilgi de sevgi de istemiyorum yok barışmak istemiyorum konuşmak da bıraksın beni ben korktum
Eveeet bulusalim.justin kafasini dagitiriz.(mecaz degil)Bende size geleyim o zaman
güvende olsunda, sen ben farketmez
Kime, sana mı ???????
sen klakip annenen gitsen taksi çagirip olmazmiki
ALlah yardimcin olsun, sarho$lukdan yazmistir ama sen yinede temkinli ol
just korktugunu belli etme hicbi sekilde mesajlarina cevap verme
Olur bana uyar Avrupa yakasındayım ben, siz nerde olacaksınız haber verin buluşalım.Eveeet bulusalim.justin kafasini dagitiriz.(mecaz degil)
isin icinde olumle tehtid etmek var birak cekismeli bosanmayi adami iceri alacaklarya öyle diyorsun da çekişmeli davalar ne kadar uzuyor biliyor musun yıllarımı vermem demek bu
Bende size geleyim o zaman
güvende olsunda, sen ben farketmez
Kıyamam ya,seve seve olmazsa ....... bırakacak dingonun ağırı sanki tehdit savuruyor
Her ihtimale karsi telefonunuzun sarji yeterli olsun,cepli bir bluz veya pantolon giyin telefonsuz yan odaya bile gecmeyin, odalara herhangi bir tehlikeye karsi kendinizi koruyabileceginiz aletler koyun evet paranoyakca ama malesef orasi turkiye prof profu olduruyor bir kadin icin.bu arada devlet koruma vermez imkaniniz varsa kendiniz bir guardian tutun su 15 gun icin veya guclu kuvvetli bur yakininizla gezin,kolayliklar diliyorum
İhtiyacın yoksa birşey talep etmeden biran önce bitmesini istemek daha mantıklı geldi bana. Yıllarca aptal bir boşanma davasıyla uğraşmak mı... Bilemedim.evet ciddiyim yok bu saatte aramadım yarın ilk iş onla görüşücem ya nasıl bi bela
teşekkür ederim
ya bu ülkede kadınları korumuyor ki kimse nasıl endişelenmiyimdaha önce de içip mesaj attığı olurdu görmezden gelirdim biterdi böyle değildi hiç böyle atmamıştı italyaya gelecek yıl o da kesin değil zaten kafayı toplayıp çalışır kazanırsam
ya öyle diyorsun da çekişmeli davalar ne kadar uzuyor biliyor musun yıllarımı vermem demek bu
isin icinde olumle tehtid etmek var birak cekismeli bosanmayi adami iceri alacaklar
aynı şehirde değiliz kuzum bi kız arkadaşımı aradım onla sabahlıcaz gelince
doğru diyosun ben kafama ediyim nasıl unuttum bu halini zaman geçince unuttum resmen bu kez unutturmıcam kendime
istanbul işini konuşalım özelden ben gerçekten burdan kaçıp gelmek istiyorum
Söyle artik nolursa olur,adam normal sankigerçekten gelebilirsin yanımda insanlar istiyorum
korkmuşum yansıyor yazıma dimi babama söylersem o hapislik olucak ne demek bilmemne kafalılar siz kimsiniz lan diyor
ya nasıl vermiyor devlet anlamadım elimde mesajlar var
Bizde.netlestirelim haberleselimOlur bana uyar Avrupa yakasındayım ben, siz nerde olacaksınız haber verin buluşalım.
İstanbuldayken mi gelirim tabi. Nerde olacağınızı söyleyin siz??gerçekten gelebilirsin yanımda insanlar istiyorum
korkmuşum yansıyor yazıma dimi babama söylersem o hapislik olucak ne demek bilmemne kafalılar siz kimsiniz lan diyor
ya nasıl vermiyor devlet anlamadım elimde mesajlar var
Tamam haber verirsiniz bana daBizde.netlestirelim haberleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?