canım yandı benim..

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.

Ve hatalı da o. O yüzden aramadım.
Onun bu davranışları değişmez mi?
Düzelmez mi acaba?

Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.

Düzelmez mi acaba?

ne kadar tanıdık bi konu, arama, ararsa açma, boşver, çok ruhsuz bi tavsiye gibi gelcek ama doğrusu bu

Düzelmez.

Arar mı sorar mı bilmem, ama bu adam arasa sorsa ne olur? Meçhul.

Evet onu böyle ben yaptığım için değişir mi diye düşünüyorum da. Çünkü önceden sıfır egoydu

Degisirse ne ala, degismezse de cani cehenneme. Niye takinti haline getirdiniz ki bu adami?

Düzelmez mi acaba?

Çok üzerine düşünce böyle oluyor bunlar. Bence takmadığın zaman onu umursamadığın zaman davranışları değişebilir. Ama ben olsam böyle egoist birini bırakırım.

Back
X