canım yanıyor lütfen yardım edin bana?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba bayanlar
önceki konularımdan da hatırlarsınız 4 senelik ilişkimi 6 ay önce bitirdim ara ara aradık konuştuk ama beynimde bitmişti artık..4 ay önce belki olur mu diye askerdeyken yanına gittim bişey olmayacağını anlayınca geri döndüm..3 hafta önce biriyle tanıştık ve evlenmeye karar verdik .Tam bu esnada onun facesini açtım belki fotoğraf kalmışsa sileyim diye arkadaşın pc sinden neyse belkiaçık unutmuşumdur diye eve geldim ben evleniyorum beni rahatsız etme yazdım ağzına geleni saydı sen namusu kızlık zarından ibaret gördün dedi evlenmek de ne demekmiş falan dedi.Neyse ben de bunları yeni sevgilime söyledim..Kuyruk acısı ama yalanını sezersem evlensem bile boşarım senidedi. Her neyse ben yalan söyledim ilişkim bir yıl önce bitti ve hiç görüşmedim yüzyüze demiştim.Onu bırakın arkadaşın pc sinde onunfacesiaçık kaldıysa hepsini okudu ve rezil olurum arkadaşı aradım ağzını aradım bişey okumamış belli sonra onun facesine girdim ve tüm konuşmalarımızı sildim .Lütfen bana akıl verin bu adam evliliğime engel olaca ne olur yardım edin
ü

3 hafta içinde bir erkeğe evlenecek kadar nasıl güvendiniz onu anlamadım ben? :44:

Heyecan falan mı arıyorsunuz yahu? 3 hafta dediniz değil mi yalnış okumadım:53::53:.

valla canım karışık yazmışsın, ama anladığım kadarıyla şimdiki nişanlına eski sevgilimle hiç görüşmedim ayrıldıktan sonra diye yalan mı söyledin
keşke söylemeseymişsin olan olmuş
ama eski sevgilin nasıl senin evliliğine mani olacak onu anlamadım
napabilir ki, seni tehdit mi ediyo

3 haftada evlilik ... Ilginc ... Bu durumlar cok vahim erkek olaylarindan cok karkarim temkinli olun biri birine birsey der yada sana derkenbiri gorur isler cok fena sekilde karisabilir aman dikkat ...

ben hicbisey anlamadimki :26:
durduk yere niye eski sevgiline "ben evlencem beni rahatsiz etme" yazdinki ???
Oda ne alaka kizlik zarindan bahsetti? Öyle bir olaymi olmustu
vallahi anliyamadim pek :26:

eski sevgilinizin bu şekilde yolunuza çıkması hoş değil, ama bu sizin koyacağınız bir sınır.
ama anlayamadığım nokta, 3 haftada tanıştığınız kişiyle nasıl evlilik kararı alabildiğiniz ve işlerin bu noktaya geldiği..

evlilik için neyin acelesi bu?
ayrıca yalanını yakalarsam evlensem bile boşarım diye adam neyin kafasını yaşıyor.
sen neden böyle bi yalan söyledin?
eski erkek arkadaşının ettiği laf sen evliliği kızlık zarında ibaret zannediyorsun falan o nedir?

neden bu kadar çok havada soru var?
biraz açıklama yapıver bi zahmet

Ben 6 yılda ha tamam, evet diyemedim, acabalarım hala var...
Maşallah ne diyeyim, ne yapmanız konusunda yardımcı olamayacağım çünkü oldukça düzenli bir şekilde zaten çalışmış görünüyorsunuz.
Rezil olacağınız durumları ortadan kaldırmışsınız, eski arkadaşınız bir şey söylerse bile(konu ne bilmiyorum ama) kuru iftira deyiverin!
Bundan sonra da aynı tempoda devam, sırtınız yere gelmez...

Ha bir de hala askerdeyse eski arkadaşınız, kuyruğuna daha fazla basmayın derim, acısını kat ve kat alır o psikolojide...

Son düzenleme:
gecenki konundaki arkadasmi bu odasinda oturdun diye dertleniyordun ?

ben anlattiklarinizdan pek bisey anlamadim.namus kizlik zari falan oralara nasi geldi konusma?ve eski sevgiliniz evliliginizi nasil engelleyecek ki?ayrica 3 haftadir tanidiginiz biriyle evlilik karari nasil alabiliyorsunuz bu ne cesaret

evlilik için neyin acelesi bu?
ayrıca yalanını yakalarsam evlensem bile boşarım diye adam neyin kafasını yaşıyor.
sen neden böyle bi yalan söyledin?
eski erkek arkadaşının ettiği laf sen evliliği kızlık zarında ibaret zannediyorsun falan o nedir?

neden bu kadar çok havada soru var?
biraz açıklama yapıver bi zahmet

ızlık zarından ibaret sanmaktan kastı öpmüştü beni onu diyor işte
yalanımı yakalmaktan kastı 1 yıl deyipte daha sonra yine görüştüm mü

ben anlattiklarinizdan pek bisey anlamadim.namus kizlik zari falan oralara nasi geldi konusma?ve eski sevgiliniz evliliginizi nasil engelleyecek ki?ayrica 3 haftadir tanidiginiz biriyle evlilik karari nasil alabiliyorsunuz bu ne cesaret

ben evleneceğim deyince sen namusssuzsun dedi ne demek dedim namuz kızlık zarından ibaret değil dedi

bu konunun üç kahramanı da evlenecek durumda değil bence.
üçünüz de yollarınızı ayırın.
evliliği büyüyünce düşünürsünüz.

Son düzenleme:
Yalan söylemen kötü olmuş evlilik kararını niye bu kadar erken aldın neyine güveniyorsun karşındakini tanımadan şuan ki erkek arkadaşının eski erkek arkadaşa ulaşma şansı yoktur umarım içine kurt düştüyse kurcalayacaktır.

26 yaşında konu sahibimiz..
evleneceği adamı kafasında tamamen oturtmuş.
sonra aniden biriyle tanışmışş..
veeeee o kafasındaki kurduğu adamın o olduğunu 3 haftada anlamış...

canım sen bu siteyi tam takip etmiyorsun herhalde...
gerçi takip etmene bile gerek yok her ıkı konudan birinde..
tam tanımdan evlenmeyin diye bağırıyor herkez...
3 yıldır tanıyorum eşimi ben.. 5 aylk evliyim..
3 yıldır bilmediğim huyları çıkıyor daha..
sen ne kullanıyorsun ??

ha bu arada sana namussuz diye anıran eski sevgiline..
namusun ondan mı soruluyormuş diye sormadın mı??
biri benim namusuma laf edicek onu oraya gömerim..
yeni sevgilime söylemekle geçiştirmem yani..

Back
X