canım yanıyor lütfen yardım edin bana?

Gerçekten kolay kolay olumsuz yorum yazmam, konudan çıkıp gitmeyi kendime yakıştırırım ama sizin niyetiniz bana hiç inandırıcı ve olumlu gelmedi hanımefendi...

Bir konuşmadan ötürü bu derece korkan, 3 haftada neredeyse sadece gördüğü bir adamla evlilik kararı alan, eski sevgilisine evlilik kararı aldığı gün nispet yaparcasına onu umursamadan söyleyen, ardından duyduğu laflar yüzünden evleneceği adam da hakarete varan bir cümle yiyip hala onu kaybetmemek adına çabalara giren bir kadın benim gözümde ya evlilik meraklısıdır ya da başka ayıplarını örtmek için kumpasa giriyordur...
Bir de anında yeni sevgilinize bu durumu, yediğiniz lafları yetiştirmişsiniz, hakikaten pes yani!
Ayrıca 26 yaşındaki bir kadının başka biriyle öpüştü diye korkması hiç inandırıcı değil...
Çok üzgünüm bunları söylediğim için ama içimde kalsın dedim, patladı!

Yalanları bir kenara bırakın, kendi yaptıklarınızla yüzleşip kabul edin, madem evleneceksiniz, adama doğruları söyleyin de imzayı atarken bile ha öğrenirse telaşınız olmasın.

Son düzenleme:
saglam temller üzerine oturtulmus bir iliski olduugnu düsünmüyorum 3 hafta icinde karsindaki insani taniyip evlilik karari almak icin cok erken heleki ayrilik sürecini atllatamamisken...Güvensizlikte söz konusu 2 taraftan madem evlilik karari alabilcek kadar karsindakine inaniyorsun güveniyorsun bunu söylemektende cekimemelisin,ki bu durumda hala daha eski erkekarkadas aklinda gönlünden daha kopmamisken aklinda bir baskasi varken basta evlenmek istedigin adamla beraber kendine de kötülük yprsin canim

ben söyledim canım

keske yeni tanistigin insana dürüst olsaydin..hem 3 hafta evlilik icin cok erken evlenmek icin evlenme,
karsindakini tani nasil bir insan oldugunu 3 haftada anlayamazsin yakma kendini,
eski erkek arkadasinla gorusme ama simdikiylede hemen evlenme :31:

shygirl actigin konulara bi kerede duzenli cevap versen be kardesim :ssz:

4 yıl.. 6 ay önce bitiş..kızlık zarı.. 3 haftalık bir ilişki ve evlilik... değişik bir denklem yazınızı tekrar tekrar okudum ama neler oldugunu ne yapmak istediğinizi anlayamadım ya anlatım bozukluğundan yada saat geç benim devreler yandı.. şimdi 4 yıllık ilişki bitmiş hayırlısı.. fakat 4 yıllık ilişkide bir evlenme kararı alınmamıs lakin 3 haftalık ilişkide hemen karar alınmış düşündürücü... Kızlık zarı olayı aslında benim kafamı kurcaladı neden onu dedi sana maksadını anlayamadım..

.. herşeyin hayırlısı tabi ama bir yalan söyledin ve ömür boyu yalanı saklamak zorunda kalacaksın bu çok ağır bir yüktür nasıl yapacaksın bilemiyorum...

Evlenmek zorundamısın? diyelimki zorundasın o zaman tekrar bir konuş ve herşeyi açıkla derim sonra başın ağırır güzel kardeşim..

Baya bir zaman önce, shygirl'in konusuna yorum yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim ama tutamadım. İsteyerek tutmuyorum yani.
O zaman da seni mantıksız bulmuştum bana sataşmıştın. Şimdi de öyle. 3 haftada evlilik maşallah ...
Bana biraz paranoyak gibi geldin. Her şeyden nem kapıyorsun. Ayrıca dilinde bakla da ıslanmıyor ve 26 yaş.
Şoklardayım. Bazı insanlar yaşının olgunluğunu gerçekten taşımıyor.
Dizi karakteri gibisin.

Baya bir zaman önce, shygirl'in konusuna yorum yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim ama tutamadım. İsteyerek tutmuyorum yani.
O zaman da seni mantıksız bulmuştum bana sataşmıştın. Şimdi de öyle. 3 haftada evlilik maşallah ...
Bana biraz paranoyak gibi geldin. Her şeyden nem kapıyorsun. Ayrıca dilinde bakla da ıslanmıyor ve 26 yaş.
Şoklardayım. Bazı insanlar yaşının olgunluğunu gerçekten taşımıyor.
Dizi karakteri gibisin.

yavaşş kız naptın gömdün kızı şurda:))

eskisiyle yenisini karıştırmanın
yeni sevgilin eline koz vermenın manasını çözemedim?

en ufak bir kavganızda seni her defasında eskısınden vuracak

yoksa istediğin bu mu
tam olarak?

bazılarına küpe olsun
asla yeni ilişkinizde eskisinden bahsetmeyin
her kavgada 1 porsiyon olarak geri dönecektir size ve bu zamanla dayanılmaz bir hal alacaktır.

yavaşş kız naptın gömdün kızı şurda:))

Yok bence bizle dalga geçiyor :) Görünce, size cvp vermez bana çemkirir :)))
Konularını da takip etmiyor . Değişik, eserekli. Hakaret değil valla, karakteri bu.
:1:

Yok bence bizle dalga geçiyor :) Görünce, size cvp vermez bana çemkirir :)))
Konularını da takip etmiyor . Değişik, eserekli. Hakaret değil valla, karakteri bu.
:1:

:))) zaten bizim canımız çıkıyor bişeler anlatalım diye bi bakktııımmm offline:) dedim taam anti-sosyal kişilik bozukluğu sendromları baş göstermeye başladı.. konuyu açtı ve taksiye binip gitti sanırım:)) :P

:))) zaten bizim canımız çıkıyor bişeler anlatalım diye bi bakktııımmm offline:) dedim taam anti-sosyal kişilik bozukluğu sendromları baş göstermeye başladı.. konuyu açtı ve taksiye binip gitti sanırım:)) :P

Ayyyyyyyyy konuşturtma beniiiiiiiiiiiiii.... Valla ban yicem. hahaha :9:
Gelir yarın, ya da 10 gün sonra 2 kere cvp verir , sen burda yorum yaptığınla kalırsın.
Geçen konusunda da ondan tartıştık ztn. Cvp vermedi, böyle bilmemne gibi kaldım. Bi de üstüne çemkirdi. İnsan bir kusura bakma der.

az önce arkadaşın açtığı konulara baktım (içeriklere değil)

neden?nasıl? niçin? sorularla dolu bir hayat
shygirl, canım bu nasıl bir şeydir yaaa

ne kadar sorunlu bir hayatın varmış:26::26:

Back
X