en büyük korkum bayan arkadaşımın onunla olan konuşmalarımızı okuyup hakkımda bilgi sahibi olması
bayan arkadasindan neden korkuyorsun ? senin iyiligini istemezmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyük korkum bayan arkadaşımın onunla olan konuşmalarımızı okuyup hakkımda bilgi sahibi olması
okuduysa dedikodu yapar ama sanırım okumamış çünkü numaranı değiştir konuşma onunla dedi bana
okumamissa konustugunuzu nerden biliyor:26:
ben söyledim canım
Baya bir zaman önce, shygirl'in konusuna yorum yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim ama tutamadım. İsteyerek tutmuyorum yani.
O zaman da seni mantıksız bulmuştum bana sataşmıştın. Şimdi de öyle. 3 haftada evlilik maşallah ...
Bana biraz paranoyak gibi geldin. Her şeyden nem kapıyorsun. Ayrıca dilinde bakla da ıslanmıyor ve 26 yaş.
Şoklardayım. Bazı insanlar yaşının olgunluğunu gerçekten taşımıyor.
Dizi karakteri gibisin.
yavaşş kız naptın gömdün kızı şurda:))
Yok bence bizle dalga geçiyor :) Görünce, size cvp vermez bana çemkirir :)))
Konularını da takip etmiyor . Değişik, eserekli. Hakaret değil valla, karakteri bu.
![]()
:))) zaten bizim canımız çıkıyor bişeler anlatalım diye bi bakktııımmm offline:) dedim taam anti-sosyal kişilik bozukluğu sendromları baş göstermeye başladı.. konuyu açtı ve taksiye binip gitti sanırım:))![]()
eyvah konu sahibi geri geldii... kaaaççııınnnnnnn