canım yanıyor lütfen yardım edin bana?

Ayyyyyyyyy konuşturtma beniiiiiiiiiiiiii.... Valla ban yicem. hahaha :9:
Gelir yarın, ya da 10 gün sonra 2 kere cvp verir , sen burda yorum yaptığınla kalırsın.
Geçen konusunda da ondan tartıştık ztn. Cvp vermedi, böyle bilmemne gibi kaldım. Bi de üstüne çemkirdi. İnsan bir kusura bakma der.
ahahaahah fena o zaman çok fena ama yinede üstüne gitmemek lazım:)

az önce arkadaşın açtığı konulara baktım (içeriklere değil)

neden?nasıl? niçin? sorularla dolu bir hayat
shygirl, canım bu nasıl bir şeydir yaaa

ne kadar sorunlu bir hayatın varmış:26::26:

ama insan sorgular neden? nasıl? niçin? :)

ahahaahah fena o zaman çok fena ama yinede üstüne gitmemek lazım:)

ama insan sorgular neden? nasıl? niçin? :)

shygirl
bir giriyor bir çıkıyor...

ayrıca bir ilişki biter bitmez hemen ardından başka bir ilişkiye başlamak yanlış bir şey
kalbını dinlendırmezsen
en olmadık anlarda bomba gıbı patlar.
insanın yaraları bu kadar çabuk kapanmamalı.

çivi çiviyi her zaman sökmez.

Bir ara, shygirl gelince korktum ha... Çemkirikçi :)

shygirl

ayrıca bir ilişki biter bitmez hemen ardından başka bir ilişkiye başlamak yanlış bir şey
kalbını dinlendırmezsen

[/QUOT

Belki neti kopuyordur:) ama neden? nasıl? niçin? kopuyordur sorularımızda sorulmalıdır..

bir ilişki bitiminde diğer ilişkiye başlamak boşluktan geliyor benim zannımca... çivi çiviyi sökmez herzaman katılıyorum ayrıca çiviyi keser meser vb aletler söküyor ben hiç görmedim çiviyle söküldüğünü atasözlerimizde bi değişik anam:)

shygirl

kalbını dinlendırmezsen

[/QUOT

Belki neti kopuyordur:) ama neden? nasıl? niçin? kopuyordur sorularımızda sorulmalıdır..

bir ilişki bitiminde diğer ilişkiye başlamak boşluktan geliyor benim zannımca... çivi çiviyi sökmez herzaman katılıyorum ayrıca çiviyi keser meser vb aletler söküyor ben hiç görmedim çiviyle söküldüğünü atasözlerimizde bi değişik anam:)

neden? nasıl? derken
attığı adımda bile konu açmasıydı kastım :D

evet nette sorun yaşıyor olabilir belki.

atasözlerimizi seviyorum:31:

neden? nasıl? derken
attığı adımda bile konu açmasıydı kastım :D

evet nette sorun yaşıyor olabilir belki.

atasözlerimizi seviyorum:31:

pek tabiki kastını anlıyorum surrender... görmüyomusun bende devreler yandı saçmalıyorum:):) ya ben bişe dahada sormak istiyorum benim yazı fontum neden değişmiyor o kadar ayarladım ettimm?

kusura bakmayın ama anaokuluna kreşe ilkokula gittinizmi??? merak ettim özel değilse cevaplarsanız sevinirim :) eğitim seviyenizi IQ nuzu gerçekten merak konusu oldu bende tamam kız kısmının aklı havada olur derler ama ben şüpheliyim kesin erkek olup bizlerle kafa buluyorda olabilirsin

kusura bakmayın ama anaokuluna kreşe ilkokula gittinizmi??? merak ettim özel değilse cevaplarsanız sevinirim :) eğitim seviyenizi IQ nuzu gerçekten merak konusu oldu bende tamam kız kısmının aklı havada olur derler ama ben şüpheliyim kesin erkek olup bizlerle kafa buluyorda olabilirsin

haydaaaa bu neydi şimdi? asıl sen erkek olmayasın hı?:) sen ne kadar çok şeyi merak ettin böyle yok kız kısmı yok havalarda yerlerde yok IQ? girdim bir yaşıma daha:))

pek tabiki kastını anlıyorum surrender... görmüyomusun bende devreler yandı saçmalıyorum:):) ya ben bişe dahada sormak istiyorum benim yazı fontum neden değişmiyor o kadar ayarladım ettimm?

nasıl anlatabilirim ki:D cevap yazdığın bölümde
yazını yazdıktan sonra hepsini seçip
ardından tex color dan bir renk
ardından font size yazı büyüklüğü
ve ardından font name den yazı karakterını seciyorsun

ve her yorumunda bunu yapıyorsun:d anlatabildiğimi zannetmıyorum ama neyse:D

nasıl anlatabilirim ki:D cevap yazdığın bölümde
yazını yazdıktan sonra hepsini seçip
ardından tex color dan bir renk
ardından font size yazı büyüklüğü
ve ardından font name den yazı karakterını seciyorsun

ve her yorumunda bunu yapıyorsun:d anlatabildiğimi zannetmıyorum ama neyse:D

her yorumda yapıyorsun kısmı kilit kısımdı gayette yardımcı oldun...

bir bayan olarak ''kız kısmının aklı havada olur'' diyebiliyorsan kesin erkeksin sen

ve sen kızın eğitim seviyesini merak edıyorsan
ilk baş kendıne bak bence

hem kreş ne alaka
karşında çocuk mu var?

Son düzenleme:
bir bayan olarak ''kız kısmının aklı havada olur'' diyebiliyorsan kesin erkeksin sen

xxxcrazyxxx.. Ben üniversiteye gittim.. liseye gittim.. ortaokula gittim.. ilkokula gittim.. şimdi anaokuluna gidiyorum acaba tersine okudum diyemi aklım havada kaldı?? düşündürdü şimdi beni bak:)

shygirl in diğer konularını da okudum.kendi kendine hüsnü kuruntular yapan birisi olduğunu düşünüyorum.okuduğum konulara bakarsam şimdiye kadar kendisinin 100 kez evlenmesi gerekirdi maşallah karşısına çıkan her erkek evlenme teklifi ediyor,üç günlük tanıdığı çocuğu evine davet edip çocuğun tacizine uğruyor.ailesinde bile sürekli bir art niyet arıyor.tüm dünya kendisine cehpe almış güya.

shygirl sana tavsiyem lütfen artık depresyonun arkasına sığınıp durma.seninki psikologluk bir durum değil.sen çok safsın ve bencilsin.herkesin tek merkezi sen ol istiyorsun.denildiği gibi 26 yaşındaysan yaşına göre davranmayı öğren artık.şu dünyada herkesin sorunları var ama senin gibi kimseler en ufak şeyde krizlere girip,depresyonun arkasına sığınmıyorlar.benim çevremde gerçekten depresyon tedavisi gören insanlar var en başta kendi annem.ama hiç birisi senin gibi değil.senin ki bence obsesyon filan da diil olsa olsa şizofrenik bir durum içindesindir.

3 haftalık insanın da seninle evlenceği yalanına inanma,3-4 gün sonra yeni bir konuyla görürüz seni :Canımı yaktılar,beni evlenicem diye kandırdı... gibi.Aklını başına al,büyü artık.

hem kreş ne alaka
karşında çocuk mu var?

allah aşkına bir düşün bakalım! 3 haftada tanıdığı biriyle evlenmeyi düşünen bir insanı ne kadar sağlıklı görebiliyorsunuz ya
birde kalkmış burada akıl arıyor aklı sıra eski kirlileri önüne çıkmasınmışta ileride..
yahu bir otur soluklan hele ne bu acele
yok ben inanmıyorum kesin dalga geçiyor kafa buluyor arkadaş bizimle

Back
X