canım yanıyor lütfen yardım edin bana?

Ben konu sahibine yorum yaptım herkes bana saldırmış ne garip :1:

ama sen konu sahibine değil direk bize saldırdın:) biz orda konusurken çocukluğumuzu bıraktın ne IQmuzu.. madem bize saldırmadın o zaman söyleyebilrdin lafım size değil diye onuda demedin.. demekki sözlerin bizeydi:)

ama sen konu sahibine değil direk bize saldırdın:) biz orda konusurken çocukluğumuzu bıraktın ne IQmuzu.. madem bize saldırmadın o zaman söyleyebilrdin lafım size değil diye onuda demedin.. demekki sözlerin bizeydi:)

son sayfayı okumadım bile direkt ilk mesajı görünce dellenip yazdım valla..Hala dalga geçtiğine inanıyorum bizle

Konu sahibi arkadaşım ; Olaylar o kadar hızlı ilerlemiş ki..
1. 6 ay önce bıraktığın sevgilin neden hala facende duruyor , seninle bu denli konuşabiliyor ?
2. 3 haftadır tanıştığın birisiyle nasıl bu kadar çabuk evlenme kararı aldın ? Atlı mı kovalıyor ?
3. Şuan ki sevgilin sana " bi yalanını duyayım senden boşanırım " diyor ve sen neden sesini çıakrmıyorsun. Dur bi bismillah ya 3 hafta olmuş. !!!

Son olarak da kim neyi okumuş , okumamaış .. öyle bi anlatmışsın ki pembe diziye dönmüş .. Entrika mı arıyorsun ?

Canım , ben de bize saldırmadığını düşünüyorum. Ben de okudum onun yorumunu. Ama alınmadım, sen yanlış anlamışsın canım.
Crazy'i konu sahibine söylemiş. :)

Canım , ben de bize saldırmadığını düşünüyorum. Ben de okudum onun yorumunu. Ama alınmadım, sen yanlış anlamışsın canım.
Crazy'i konu sahibine söylemiş. :)

eee bizim devreler yanmıştı akşam biliyosun:33: öyle saydırdık durduk olan oldu napak:52:

Back
X