Canım yanıyor.

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
13
25
Selam hanımlar buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.Hep okuyordum ama üye olmuyordum.Bende sizden biriyim artık.20 yaşındayım bazılarınız ne derdi gördün diyebilirsiniz. Allah’a şükür çok büyük bi derdim yok yada ben ole avutuyorum kendimi. Derdim babam maalesef ki insanın derdi babası oluyor mu oluyormuş. Küçüklüğümden beri çektiklerim zor anlatılır.Kücüken hiç unutamadığım seyler 7 yaşındaydım anem, babam çalışıyordu ben evde yalnızdım.Bi kez suyu açık bıraktım kapayamadım, evi sel bastı bi ton dayak yedim.Bi kez camı kırdım elim kesildi bi ton dayak yedim.Elim kanarken dayak yedim. Bunlar 7 yaşındayken oldu.Daha bi sürü kötü anı hiç güzel anım yok onunla.İnsanın babasıyla güzel anısı olmaz mı benim yok.Hic bi zaman sarıldığını, öptüğünü, kızım dediğini hatırlamam.Hic bi zaman aileden olamadım.Sebebsiz yere hep asagılama,hakaret,şiddetle büyüdüm.Sordum kendime neden ben diye ? Ağladım ,ağladım bi çare bulamadım sustum. Şu son 2 senede çok kilo aldım. Aşagılanmalar artı tabi öküz,dana,yarma kimse bakmaz sana ayı gibisin heryeri kaplıyorsun yemiş yemiş s... bunlar benim canımı çok yaktı.Ben yine içime attım ağladım çok ağladım. Bu geceki olayda 3 gündür diyeteyim.Sofrada 3 sandalye var sığmıyor.Yemek biraz geç kaldı. Annem dedi ki sen ye sonra biz yeriz oturdum, yiyorum baba kişisi geldi. Öküz en baş köseye oturmuş.Dana gibi yiyor. Sanki ise gittide yemek yiyor.3 ay yemese yeter ona.Annem koruyor ona da bağırıyor.Dün gece kardeşime 5 dilim ekmek yağladım o yedi, bana diyor sen yedin.Kardeism diyor o yemedi. O yemiştir dana o. Bu hakaretleri duymaktan o kadar bıktım ki .Öyle bi adam ki kendinin 5 telefonu bana hiç telefon almadı annem aldı.2 kez 2 el.Faturamı asla ödemez . 220 tl yurt parası ödüyor onu yüzüme vuruyor sürekli nefret ediyorum.Nasıl bi insan bu bana laf sölerken o kadar sinirli nefret dolu bakıyor ki ben naptım ? Ben nasıl dayanacağım bu eziyete.Sizce ben ne yapayım? nasıl kurtulucam bu eziyetten bazen çekip gidesim geliyor .Hic mi yemek yemeyeyim napayım

Son düzenleme:
Böyle bir babanin kızı oldugun için sanssizsın. Iyi bir baba asla kizina boyle seyler soylemez.

Ancak o baba. Yapabilecegin tek sey duyma, gorme, dinleme. Ilk firsatta okul, iş, iyi bir evlilik ile o babadan kurtul.

Ama hani o baban ya, isin aslı onun vesilesiyle bu dunyada oldugun gercegi, yani o ne derse desin saygida kusur etmemem gerekiyor.

Yani konu ana, baba olunca normal insanlara yaklasimlarimiz gecerli olmuyor. Onlar ne yaparsa yapsin biz onlara saygi gostermeliyiz.

Sen babanin kotü sozlerini dinleme. O eger gercek bir baba nasil olur bilseydi asla boyle konusmazdi. Belli ki bilmiyor.

Kendini ilerideki guzel hayatina hazirla. Egitiminle, kulturunle, kilonla, gorunumunle, giyiminle kendinden emin hos bir genc kiz ol. Ve babana hic benzemeyen bir gencle de harika bir evlilik yapip mutlu bir yuva kur insaalah.

İnsan ne yazık ki kendi anne ve babasını seçemiyor.
Sizin böyle bi babaya sahip olmanız tamamen şansızlık..
Bir baba ki evladının yediği yemeğe laf söylesin ne hayır gelir o babadan. Onun için tek diyeceğim Allah ıslah etsin.

Sizde lütfen okulunuza sarılın gerekirse destek alın psikolojik iyi bi yerlere gelin meslek anlamında işte o zaman hiç eyvallahınız olmaz..

Çok acı. Sadece bu duygularını anlat babana susma üzülüp içine atma
Sen böyle yaparsan dışardakiler neler yapar diye anlat uzun uzun isyan et sakin kalma sen üzülene kadar o üzülsün

Bu konuda bir genelleme yapacağım maalesef babası sorunlu olanlar baba sevgisinin eksikliğinden ötürü evlilikte de eşten beklediğini bulamıyorlar. Umarım istisna olursunuz diyerek evliliği ilk kurtuluş olarak görmemenizi tavsiye ederim ilk olarak.Başka şehirde okumak orda çalışmaya başlamak sizi uzaklaştırır..

Öğrencisiniz part time bi ise girin evde daha az zaman gecirirsiniz hemde para kazanırsınız yurt parasını kendiniz ödersiniz ve içinize atacağınıza sınırınızı koyun babanız olabilir ama bunları duymak istemediğinizi söyleyin ya da yokmuş gibi davranin

Bu adama minnet edeceginize ya ögrenim kredisi alin ya da part time calisin ona muhtac olmadiginizi gosterin.
Belki agzi kapanir boylece.
Bölüm neydi sizin?

Asla kendini suçlama tabi ki de yemek yiyeceksin sadece kendin için sağlıklı ve dengeli beslen.Babanın tavrı hiç hoş değil ama yapacağın birşey yok sadece saygı duyacaksın mecbur ama dediklerini umursamamaya çalış.En kısa zamanda bir psikoloğa gidip yardım al bunları içine atıp ağladıkça içinde büyür sana zarar verir.Nr güzel okuyormuşsun okulunu güzelce bitir okul dışı bir işte bulabilirsin hem kafan dağılır hem babanla çok muhattap olmazsın.Zamanı geldiğinde inşallah güzel bir yuva kurarsın ama şimdi lütfen baba ilgisini sevgisini başkasında arama.Tabi kide sevebilirsin birilerini ama dikkatli ol iyi ölçüde tart herşeyi.Babanın sana yaptığı yanlışları sen başka yanlışlarla kapatma.Malesef genelde gençler bu şekilde yanlış yapıyor bu yüzeden uyarmak istedim.

Allah büyüktür bugün sana bunları der yarın sana muhtaç olur. Sizinle ne alıp veremediği var? Bi baba bu kadar da olamaz ya

Bunu soylemek istemezdm baba sonucta ama evlendgnde yada ayaklarinin ustune durdugunda bakma sakin bu adamin suratina.ne ekerse onu bicer insan .boyle baba olmaz olsun

Babadan üvey olma ihtimalin var mı? Baya baya nefret eder gibi davranıyor. Diğer kardeşlerine nasıl.
Tavsiyem okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde durana kadar babanı adam yerine koymaman. Dana gibisin mi dedi doktor dedi genetikmiş kilo alımı de, çok yiyosun mu dedi gülerek çok güzel olmuş oh afiyet olsun bana de. De yani sallama içinden de sallama. Beş para etmez bi adam için baban bile olsa bu kendini üzme. Şiddet uygularsa polisi ara hiçbir şey düşünme yok rezillik olurmuş falan ayağını denk alır.

Teşekkür ederim gerçekten çoğu zaman duymuyorum ama çok üzülüyorum Bi şey de yapmadım neden böle diye.

İnsalah ben de ole yapıyorum teşekkür ederim yorumunuz icin.

Allah büyüktür bugün sana bunları der yarın sana muhtaç olur. Sizinle ne alıp veremediği var? Bi baba bu kadar da olamaz ya
Bilmiyorum ki istemsiz bi şekilde kötü davranıyor kızım diye mi acaba düşünüyorum erkek kardeşim var ona hiç bu şekilde davranılmadı.

Çok acı. Sadece bu duygularını anlat babana susma üzülüp içine atma
Sen böyle yaparsan dışardakiler neler yapar diye anlat uzun uzun isyan et sakin kalma sen üzülene kadar o üzülsün
Konusturmuyor hemen bağırıyor ne istiyorsun benden diyorum bağırıyor

Bunu soylemek istemezdm baba sonucta ama evlendgnde yada ayaklarinin ustune durdugunda bakma sakin bu adamin suratina.ne ekerse onu bicer insan .boyle baba olmaz olsun
Bende aynısını diyorum ona da dedim sana ilerde bakmıcam diye çünkü beni o kadar asagılıyor ki düsman gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…