Merhaba emin olun o kadar hakaret etti ki o kadar aşağıladı , düzelse bile bu saatten sonra affetmem sokaktaki kişiye yapmaz kimse onun yaptığını. Çocukken yaptığı şiddetler gerçekten affedilmez.
Maalesef ki hayatım boyunca buna özenerek yaşadım dayımın kızını öpmesini imrenerek izledim.Bir yanda babasına tapan kızlar, bir yanda biz. Bir de 'kızlar babacı olur' diyorlar ya o bana hakaret gibi geliyor. .
Bir çaktırmadan sorgulasana canım. En azından için rahatlar. Annenin daha önce evlilik yapıp yapmadığı vs çelişkili davranışlar. Senin doğumunu sorgula babanla resimlerinize bak. Büyüklerine çevrene ağız araması yap. Ne bileyim ben olsam çaktırmadan neler yapardim. Bu tarz hikayeler fazla olduğu için bu yönü de düşünmek lazımBildiğim kadarıyla üvey değil sorgulasam mı acaba
Evet doğru söylüyorsunuz .Babamdan çok önce nisanlanmış. Bide surat olarak babama benziyorum .Bir çaktırmadan sorgulasana canım. En azından için rahatlar. Annenin daha önce evlilik yapıp yapmadığı vs çelişkili davranışlar. Senin doğumunu sorgula babanla resimlerinize bak. Büyüklerine çevrene ağız araması yap. Ne bileyim ben olsam çaktırmadan neler yapardim. Bu tarz hikayeler fazla olduğu için bu yönü de düşünmek lazım
Çok yoruldum 20 senedir yaptıklarından dolayı. Çoğu zaman umursamıyorum ama üzülüyorum işte.Kendisi sevgi ve saygı göstermeyip,sonra kendisine sevgi ve saygı duyulmasını bekler bu tip adamlar.Adamın kalbinde karalık var.Onun değişmesini beklemek yanlış.Şuan ona maddi anlamda muhtaç olduğunuz için,çokta birşey yapamazsınız.Onunla ileri gidip,dikleşerek veya tartışarak bir sonuca asla ulaşamazsınız.Size şiddet uygulamaya kalkışabilir.Kendinizi çok fazla üzmeyin.Size olan davranış ve sözleri,sizi yaralasa bile,gücünüzü tüketmeyin.Geleceğinizi düşünüp,kendinize yatırım yapın.Enerjinizi çalışıp başarılı olmak için kullanın.Siz kendinizi sevip saygı duydukça,başkalarıda duyar emin olun.Eksikliğini duyuyor olsanızda dünyada sadece baba sevgisi yok..Anneniz,kardeşiniz vs.birsürü başka insanın sevgiside size yeter.Bu hayatta herkese hakettiği kadar önemseyip,değer vermek gerekiyor.Kendi düzeninizi kurup,ayaklarınız üzerinde durmayı başardığınızda sizi bu kadar üzemeyecek bunu bilin.
Gerçekten çok üzücü bi durumAklıma abimi getirdin ben yemek konusundan değil de senin saçın çok uzun diye dayak yerdim evimizin yokuşunu çıkarken saçların nasıl savrulur diye dayak yerdim daha neler neler. Diren ve asla pes etme beni yanlış anlamazsan canim kilo ver ve göster herkese neyin nasıl olduğunu... Kimsenin seni hor görmesine izin verme baban dahi olsa saygısızlık yap demiyorum kesinlikle ama güçlü ol ve yap canim :)
Babanne, anane, dedeler sağ ise bu durumları babanızın davranışlarını Bi konuşun derim. Bir de onlardan bir fikir alın. Yada onların konuya el atıp babanızın kendisine gelmesi için yardım alın bir farklı çare önerisi olabilir.Evet doğru söylüyorsunuz .Babamdan çok önce nisanlanmış. Bide surat olarak babama benziyorum .
Yani böyle öz babalar yok mu var. Sevgi görmemiş sevgi nedir bilmeyen çocuklarını yük gören. Ama özellikle sana karşı bi tavır varmış bi sorgulaman da fayda var. Sen pek asi bı kıza da benzemiyorsun çünkü sana farklı davranmasını gerektirecek. Bir de bi psikoloğa gidip babanı anlatıp ona karşı nasıl davranman gerektiğiyle nasıl geri püskürtmen gerektiğiyle ilgili taktik alsan iyi olur. Gerçi gitmesi gereken hasta ruhlu baban ama neyse.Bildiğim kadarıyla üvey değil sorgulasam mı acaba
Kendine güven herşeyden önce üzülme geçiyor :)Gerçekten çok üzücü bi durum
Biliyorlar ki Babanem konuştu daha önce tek bi kelime söledi.Önünde bi kavga oldu yapma oğlum dedi sadece . Onun dışında onların yanında hiç bi şekilde böle davranmıyor .Nasıl biri aklım almıyor gerçekten bu kadar kötü kalpli biri . Annemle babam boşanıyordu eve annemi ben getirdim kac defa ama yine ben hakaret aşagılanma yedim.Babanne, anane, dedeler sağ ise bu durumları babanızın davranışlarını Bi konuşun derim. Bir de onlardan bir fikir alın. Yada onların konuya el atıp babanızın kendisine gelmesi için yardım alın bir farklı çare önerisi olabilir.
Maalesef ki öle . Hiç bisey yapmadım sadece sevgilimi öğrendi geçen sene fotoğrafı gördü kaç kez dayak yedim allah bilir . Ondan öncede böleydi hep bi ezme çabası ben ağlayınca tatmin oluyor gibi neden böle bilmiyorumYani böyle öz babalar yok mu var. Sevgi görmemiş sevgi nedir bilmeyen çocuklarını yük gören. Ama özellikle sana karşı bi tavır varmış bi sorgulaman da fayda var. Sen pek asi bı kıza da benzemiyorsun çünkü sana farklı davranmasını gerektirecek. Bir de bi psikoloğa gidip babanı anlatıp ona karşı nasıl davranman gerektiğiyle nasıl geri püskürtmen gerektiğiyle ilgili taktik alsan iyi olur. Gerçi gitmesi gereken hasta ruhlu baban ama neyse.
O zaman annenizi de alın çekin gidin. Yada sabır edin, hayatınızı kurtarıp okuyup elinize meslek alıp size huzur verenlerle huzurlu ortamda yaşayın. Bu bir sınav belki sizin için, isyan etmeyin yanlışa basvurmayin sabredin, çalışın.Biliyorlar ki Babanem konuştu daha önce tek bi kelime söledi.Önünde bi kavga oldu yapma oğlum dedi sadece . Onun dışında onların yanında hiç bi şekilde böle davranmıyor .Nasıl biri aklım almıyor gerçekten bu kadar kötü kalpli biri . Annemle babam boşanıyordu eve annemi ben getirdim kac defa ama yine ben hakaret aşagılanma yedim.
Anneme dokunamam çünkü annem 20 senedir bizim icin caba gösteriyor .Şuan annemle arası iyi .Öncelerden kötüydü . Bide kardeşim var 10 yaşında asla ayrılmaz. Annem bugüne kadar hep çalıştı didindi . Bugün bile çoğu şeyimizi o alır . Yurt parası dışında babam hiç bişeyimi ödemiyor. Evin bütün masrafları annemde ,babam sadece bi Pazar’a çıkarsa çıkıyor .20 sene sabretmişim biraz daha sabretcem. Allah umarım cezasını verir.O zaman annenizi de alın çekin gidin. Yada sabır edin, hayatınızı kurtarıp okuyup elinize meslek alıp size huzur verenlerle huzurlu ortamda yaşayın. Bu bir sınav belki sizin için, isyan etmeyin yanlışa basvurmayin sabredin, çalışın.
Allahım affetsin ama gerçekten aklıma geliyor ölsün kurtulayım diye daha yaptığını söylemediğim bi sürü şiddet ,hakaret, asağılama var . Allah en kısa zamanda cezasını versin tatilimi zehir etti beter olsunNemeneme baba olmuş ding..l?
Ben olsam senin yerinde okuluma dort elle sarılir, o evden çıkmak için artık iş, parttime, nigttime vs herşeyi yapardım. Sırf bir de katıl olmamak için.
Babasiyla girecegi mucadeleyi kazanamaz daha cok yipranir. Babasina saygi duyması belli mesafede evlatligin geregini yerine getirmesi anlaminda. Babası kötü konusunca da ortami terk eder ama diyelim babası bi bardak su istedi götürür verir. Yani evlat olarak yapmasi gerekeni yapar, kotu konusmalara kulagini tikar ve baska odaya kacar, okul bitince de ise girip kendi hayatini kurar. Bana gore yol boyle olmalı...
Ben de bir baba sorunu Yüzünden evden nasıl uzaklaşırım diye düşünüp 18 Yaşında üniversiteye sıkıca çalıştım kazandım şehir dışına çıktım daha başka bir Şehire ds atandım daha başka bir şehirde de evliyim.Uzaktayken Kıymet veriyorlar nedenseSelam hanımlar buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.Hep okuyordum ama üye olmuyordum.Bende sizden biriyim artık.20 yaşındayım bazılarınız ne derdi gördün diyebilirsiniz. Allah’a şükür çok büyük bi derdim yok yada ben ole avutuyorum kendimi. Derdim babam maalesef ki insanın derdi babası oluyor mu oluyormuş. Küçüklüğümden beri çektiklerim zor anlatılır.Kücüken hiç unutamadığım seyler 7 yaşındaydım anem, babam çalışıyordu ben evde yalnızdım.Bi kez suyu açık bıraktım kapayamadım, evi sel bastı bi ton dayak yedim.Bi kez camı kırdım elim kesildi bi ton dayak yedim.Elim kanarken dayak yedim. Bunlar 7 yaşındayken oldu.Daha bi sürü kötü anı hiç güzel anım yok onunla.İnsanın babasıyla güzel anısı olmaz mı benim yok.Hic bi zaman sarıldığını, öptüğünü, kızım dediğini hatırlamam.Hic bi zaman aileden olamadım.Sebebsiz yere hep asagılama,hakaret,şiddetle büyüdüm.Sordum kendime neden ben diye ? Ağladım ,ağladım bi çare bulamadım sustum. Şu son 2 senede çok kilo aldım. Aşagılanmalar artı tabi öküz,dana,yarma kimse bakmaz sana ayı gibisin heryeri kaplıyorsun yemiş yemiş s... bunlar benim canımı çok yaktı.Ben yine içime attım ağladım çok ağladım. Bu geceki olayda 3 gündür diyeteyim.Sofrada 3 sandalye var sığmıyor.Yemek biraz geç kaldı. Annem dedi ki sen ye sonra biz yeriz oturdum, yiyorum baba kişisi geldi. Öküz en baş köseye oturmuş.Dana gibi yiyor. Sanki ise gittide yemek yiyor.3 ay yemese yeter ona.Annem koruyor ona da bağırıyor.Dün gece kardeşime 5 dilim ekmek yağladım o yedi, bana diyor sen yedin.Kardeism diyor o yemedi. O yemiştir dana o. Bu hakaretleri duymaktan o kadar bıktım ki .Öyle bi adam ki kendinin 5 telefonu bana hiç telefon almadı annem aldı.2 kez 2 el.Faturamı asla ödemez . 220 tl yurt parası ödüyor onu yüzüme vuruyor sürekli nefret ediyorum.Nasıl bi insan bu bana laf sölerken o kadar sinirli nefret dolu bakıyor ki ben naptım ? Ben nasıl dayanacağım bu eziyete.Sizce ben ne yapayım? nasıl kurtulucam bu eziyetten bazen çekip gidesim geliyor .Hic mi yemek yemeyeyim napayım
Hayat bu sekilde isleseydi keske. Yani iki kere iki her zaman dört etseydi. Bize iyi davranmayanı silip atabilseydik. Sevmedigin kocayı bosarsin, sevmedigin arkadasla gorusmezsin, sevmedigin işten ayrilirsin ama sevmedigin ana, babayı atamazsin, sevmedigin evladi yok sayamazsin, boyle degil midir?Niye kazanamasin? Ben öyle birine yağmurlu günde bir bardak su bile vermem. Babalik yapmayan birine, evlatlik yapmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?