Canım yanıyor.

Merhaba emin olun o kadar hakaret etti ki o kadar aşağıladı , düzelse bile bu saatten sonra affetmem sokaktaki kişiye yapmaz kimse onun yaptığını. Çocukken yaptığı şiddetler gerçekten affedilmez.

Bildiğim kadarıyla üvey değil sorgulasam mı acaba
Bir çaktırmadan sorgulasana canım. En azından için rahatlar. Annenin daha önce evlilik yapıp yapmadığı vs çelişkili davranışlar. Senin doğumunu sorgula babanla resimlerinize bak. Büyüklerine çevrene ağız araması yap. Ne bileyim ben olsam çaktırmadan neler yapardim. Bu tarz hikayeler fazla olduğu için bu yönü de düşünmek lazım

Evet doğru söylüyorsunuz .Babamdan çok önce nisanlanmış. Bide surat olarak babama benziyorum .

Çok yoruldum 20 senedir yaptıklarından dolayı. Çoğu zaman umursamıyorum ama üzülüyorum işte.

Gerçekten çok üzücü bi durum

Evet doğru söylüyorsunuz .Babamdan çok önce nisanlanmış. Bide surat olarak babama benziyorum .
Babanne, anane, dedeler sağ ise bu durumları babanızın davranışlarını Bi konuşun derim. Bir de onlardan bir fikir alın. Yada onların konuya el atıp babanızın kendisine gelmesi için yardım alın bir farklı çare önerisi olabilir.

Bildiğim kadarıyla üvey değil sorgulasam mı acaba
Yani böyle öz babalar yok mu var. Sevgi görmemiş sevgi nedir bilmeyen çocuklarını yük gören. Ama özellikle sana karşı bi tavır varmış bi sorgulaman da fayda var. Sen pek asi bı kıza da benzemiyorsun çünkü sana farklı davranmasını gerektirecek. Bir de bi psikoloğa gidip babanı anlatıp ona karşı nasıl davranman gerektiğiyle nasıl geri püskürtmen gerektiğiyle ilgili taktik alsan iyi olur. Gerçi gitmesi gereken hasta ruhlu baban ama neyse.

Biliyorlar ki Babanem konuştu daha önce tek bi kelime söledi.Önünde bi kavga oldu yapma oğlum dedi sadece . Onun dışında onların yanında hiç bi şekilde böle davranmıyor .Nasıl biri aklım almıyor gerçekten bu kadar kötü kalpli biri . Annemle babam boşanıyordu eve annemi ben getirdim kac defa ama yine ben hakaret aşagılanma yedim.

Maalesef ki öle . Hiç bisey yapmadım sadece sevgilimi öğrendi geçen sene fotoğrafı gördü kaç kez dayak yedim allah bilir . Ondan öncede böleydi hep bi ezme çabası ben ağlayınca tatmin oluyor gibi neden böle bilmiyorum

O zaman annenizi de alın çekin gidin. Yada sabır edin, hayatınızı kurtarıp okuyup elinize meslek alıp size huzur verenlerle huzurlu ortamda yaşayın. Bu bir sınav belki sizin için, isyan etmeyin yanlışa basvurmayin sabredin, çalışın.

Nemeneme baba olmuş ding..l?
Ben olsam senin yerinde okuluma dort elle sarılir, o evden çıkmak için artık iş, parttime, nigttime vs herşeyi yapardım. Sırf bir de katıl olmamak için.

Anneme dokunamam çünkü annem 20 senedir bizim icin caba gösteriyor .Şuan annemle arası iyi .Öncelerden kötüydü . Bide kardeşim var 10 yaşında asla ayrılmaz. Annem bugüne kadar hep çalıştı didindi . Bugün bile çoğu şeyimizi o alır . Yurt parası dışında babam hiç bişeyimi ödemiyor. Evin bütün masrafları annemde ,babam sadece bi Pazar’a çıkarsa çıkıyor .20 sene sabretmişim biraz daha sabretcem. Allah umarım cezasını verir.

Nemeneme baba olmuş ding..l?
Ben olsam senin yerinde okuluma dort elle sarılir, o evden çıkmak için artık iş, parttime, nigttime vs herşeyi yapardım. Sırf bir de katıl olmamak için.
Allahım affetsin ama gerçekten aklıma geliyor ölsün kurtulayım diye daha yaptığını söylemediğim bi sürü şiddet ,hakaret, asağılama var . Allah en kısa zamanda cezasını versin tatilimi zehir etti beter olsun

Sorma üzülme güzel kız.. :)
Ne sor ne düşün ne yargıla nee de ciddiye al..

Bak şimdi ben sana baba’dan neler çektiğimi yazardım da ne şimdi sende daha fazla üzül ne de ben gece gece beddua felan sarılmayayım

Sen tek başına bir bireysin.
Kendin için bir birey olarak vazifelerin var.
Okulun,mesleğin,arkadaş ortamın,ruhun,bedenin..
Kendine odaklan babam niye böyle dedi niye şöyle felan bunlar seni daha çok yıpratır ve malesef istediğin beklediğin şeyi duymayacaksın.

Zaman dediğimiz olay çok kıymetli.
Nasıl da geçip gidiyor.
İyisi mi kendine bak.
Evet duymamak zor aldırmamak ta zor ama düşün,
Kolayını bul.

Baban her ne cümle kullanıyorsa sana,
Ciddiye alma espiriyle vur.
Kimin ne dediği seni asla etkilemesine izin verme.
Bu senin elinde.

Kendince çok şey yaşamış ve yine de her şeye rağmen kendince başarmış biri olarak tavsiyem bu şekilde.

Neler gördü bu gözler de kapattım.
Neler duydu bu kulaklarda tıkadım.
Bilendim ve yolumu aldım.

Çok güzel bir hayatın olsun.
Lütfen beni ciddiye al ve sakın,
Babadan kurtulayım diye evlilik düşünme.
Çünkü hani bir laf varya tecrübeyle edilmiş bir laftır bu,
Yağmurdan kaçarken,doluya tutulmak diye.
Önün açık olsun kendini sev ruhuna iyi bak güzel kız :)
Geçecek merak etme geçiyor..

Allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Yaziklar olsun, insanlar ailesini terkedip gidince ama oo senin babannn ! Derler boyle baba mi olurmuş. Dilerim sana yasattiklarini kisa zamanda oda yaşar. Hic canini sıkma sen okuluna ver kendini. Ve eger seni yormucaksa, guzel part time bir işte calis.
Yolun acik olsun insallah güzel kiz

Niye kazanamasin? Ben öyle birine yağmurlu günde bir bardak su bile vermem. Babalik yapmayan birine, evlatlik yapmam ben.

Ben de bir baba sorunu Yüzünden evden nasıl uzaklaşırım diye düşünüp 18 Yaşında üniversiteye sıkıca çalıştım kazandım şehir dışına çıktım daha başka bir Şehire ds atandım daha başka bir şehirde de evliyim.Uzaktayken Kıymet veriyorlar nedense
Böyle bir sorunum olmasaydı okul üniversite islerini sallayabilirdim iyiliğime oldu

Niye kazanamasin? Ben öyle birine yağmurlu günde bir bardak su bile vermem. Babalik yapmayan birine, evlatlik yapmam ben.
Hayat bu sekilde isleseydi keske. Yani iki kere iki her zaman dört etseydi. Bize iyi davranmayanı silip atabilseydik. Sevmedigin kocayı bosarsin, sevmedigin arkadasla gorusmezsin, sevmedigin işten ayrilirsin ama sevmedigin ana, babayı atamazsin, sevmedigin evladi yok sayamazsin, boyle degil midir?

Şuna inan bu babanin basina bir felaket gelse sen, ben oh olsun hak etmisti deriz belki ama konu sahibi yine de üzulür, belki karalar baglamaz ama ici sızlar.

Ben de kardesimi yok sayiyorum mesela cunku cidden yok hayatimda ne iyi ne kotu gunumde ha ama hasta olsa ilk ben kosarim, olse cenazesine giderim yani bana ihtiyaci olsa kendimi kullandirtmayacak sekilde ilgilenirim fakat sevgi kelebegi durumumuz da yok, yani konu akraba hele ki en yakinin olunca kazanilacak bir zafer yok ki ayni kandansin neyin mucadelesini vereceksin.

Taciz ve siddet yoksa, idare eder, kendini guclendirir kurtulursun.

Ama tabii bi baba evladinin psikolojisini çokertmek icin ne diye bu kadar ugrasir demek ki onun da psikolojisi bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…