Canım yanıyor.

Evet teşekkür ederim okuyorum suan bende aynısını yapıcam ama o kadar aşağılayarak konuşuyor ki surat ifadesi, davranışları görseniz dersiniz ki sanki düşmansınız. Kücüken çok uyguluyordu artık pek uygulamıyor ama allah görüyor.

Baska şehirde okuyorum suan ondan uzağım ama tatile geldim bunu bile zehir ediyor bana işte.

Nasil sinir oldum var ya şu an
Yeter artik asagilayamazsin sen beni.
Babalık doyurmak degil desen yeridir.

İşte baba gibi görme, kabullen onu böyle, kendi ayaklarının üzerinde durana kadar aaa sinek vızıldıyo umarsızlığında ol. Kötü biri baban bu senin suçun değil, söylediklerinin sorumlusu sen değilsin onun kötülüğü. Şuan muhtaçsın bugünler geçene kadar yanlış yola sapmaman düzgün bi hayat kurabilmen için belli bi süre daha sabret. İçinden saydır rahatla. :)

Gulum zaten yurtta kaliyomussun üniv okuyosun herhalde. O gelmeden ye bari. Allah allah şaştım. Bir an önce sağlam iş bulup hayatını kurmalısın. Ne diyim üzüldüm

Katilmiyorum. Cocuk yapmak cok kolay birsey. Meziyet degil. Saygi kazanilcak birsey, adin anne baba olsa dahi. Yok öyle dünya, her *ok yap, ondan sonra "ama ben anne babayim, saygi duy" Öyle kisiler 10 cocuk yapsa dahi anne baba asla degiller.

Bence konu sahibi babasinin her lafina karsilik vermesine gerek yok, ama herseye susmayada gerek yok. Kendin ezdirmemeli. Ve okulu bitirip, derhal ise baslamali ve o evden tasimali.

O babayada en fazla merhaba merhaba mesafel olunmali.

Ya durduramıyorum kendimi. Sana vuruyormu vurduğu anda şikayet et. Ayrıca lütfen evlilik gibi bisey kaçışın olmasın. Ayaklarının üstünde dur önce. Çalış birde. Üveylik varmi. Bununla konuş dicemde konuşsan ne konuşmasan ne

Teşekkür ederim gerçekten çoğu zaman duymuyorum ama çok üzülüyorum Bi şey de yapmadım neden böle diye.
Babanin boyle olmasinin seninle hic bir ilgisi yok. Asla kendini suclama. Sen dunyadaki en kotu evlat dahi olsan bir baba boyle konusmamali.

Babanin kendi icindeki sorunlardan boyle oluyor. Senin yapabileceğin bisey yok. Sen kendini korumak icin dedigi kotu seyleri ciddiye alma ki moralin, psikolojin bozulmasın.

Bende katılmıyorum. Baba ya bisey olduğunda ayagi takılsa korkmaması lazım babam var demesi lazım. Daha kaç yaşında genç çocuk daha. Ondan sonrada büyüttüm besledim bakmıyor hayırsız evlat. O lafları kardeşler birbirine edemezdi bizim evde..

Merhaba, babanla açık açık konuşmayı denedin mi hiç? Bir gün tek başına yakalasan babanı, karşına alsan, niye baba diye sorsan, içini döksen, kalbinin aşşağılamalarından ne kadar kırıldığını söylesen, aslında babanın seni sahiplenmesine ve sevgisine nasıl ihtiyacın olduğunu anlatsan olmaz mı? Eğer konuşamazsan bir gece bunları mesaj da atabilirsjn ama yüz yüze konuşmanız daha iyi.

Babasiyla girecegi mucadeleyi kazanamaz daha cok yipranir. Babasina saygi duyması belli mesafede evlatligin geregini yerine getirmesi anlaminda. Babası kötü konusunca da ortami terk eder ama diyelim babası bi bardak su istedi götürür verir. Yani evlat olarak yapmasi gerekeni yapar, kotu konusmalara kulagini tikar ve baska odaya kacar, okul bitince de ise girip kendi hayatini kurar. Bana gore yol boyle olmalı...

Bir yanda babasına tapan kızlar, bir yanda biz. Bir de 'kızlar babacı olur' diyorlar ya o bana hakaret gibi geliyor. .

Babanın uveylik olma yüzdesi kaç acaba? Ben olsam ilk bunu sorgulardım.. Şuan aklımı çok pis deşti bu soru. Ki bir baba bunu yapamaz. Yapmamalı!

Ben alıştım zaten 20 senedir çoğu şeyine bazen çok laf söylüyor hatırladıkça çok üzülüyorum ve sinir de oluyorum sofrada yemek yediğim icin sürekli dana öküz ,hayvan , gibisin laflarını işitiyorum. Ve bunları ciddi bi şekilde alay eder gibi söylüyor. Ben bu kilomdan işe bile giremezmişim .Ama iyiliğim icin değil eminim ki aşağılamak icin hakaret etmek icin kötülemek icin sürekli öleydi.Annem yemeğe çağırıyor diye anneme küfür ediyor, bağırıyor öle bi insan ki bazen allah affetsin ölsün diye geçiriyorum. Böle bi baba olamaz diyorum Bana yaptıkları sadece bu değil çoğu zaman aşağılıyor. Tatile geldim evin huzurunu kaçırdın diyor . Sürekli bi aşagılama küfür peşinde herseyden önce o kadar evlat ayrımı yapıyor ki kardeşim 10 yaşında kaçıncı tableti alıyor . Kardeşimin malında gözüm yok alsın onun olunca da seviniyorum . Bana durumu olduğu halde bilgisayar almadı . Sabahtan akşama kadar ağlardım. Bana dediği şey param var ama almıcam . Hep 2 el kulandım telefonu hiç bi zaman telefon almadı. Annem aldı saolsun. Millet üniversitede 1 bin tl harcıyor .Ben çok bisey almamaya çalışıyorum 300 350 harcıyorum. Yinede kötüyüm.

Kendisi sevgi ve saygı göstermeyip,sonra kendisine sevgi ve saygı duyulmasını bekler bu tip adamlar.Adamın kalbinde karalık var.Onun değişmesini beklemek yanlış.Şuan ona maddi anlamda muhtaç olduğunuz için,çokta birşey yapamazsınız.Onunla ileri gidip,dikleşerek veya tartışarak bir sonuca asla ulaşamazsınız.Size şiddet uygulamaya kalkışabilir.Kendinizi çok fazla üzmeyin.Size olan davranış ve sözleri,sizi yaralasa bile,gücünüzü tüketmeyin.Geleceğinizi düşünüp,kendinize yatırım yapın.Enerjinizi çalışıp başarılı olmak için kullanın.Siz kendinizi sevip saygı duydukça,başkalarıda duyar emin olun.Eksikliğini duyuyor olsanızda dünyada sadece baba sevgisi yok..Anneniz,kardeşiniz vs.birsürü başka insanın sevgiside size yeter.Bu hayatta herkese hakettiği kadar önemseyip,değer vermek gerekiyor.Kendi düzeninizi kurup,ayaklarınız üzerinde durmayı başardığınızda sizi bu kadar üzemeyecek bunu bilin.

Merhaba emin olun o kadar hakaret etti ki o kadar aşağıladı , düzelse bile bu saatten sonra affetmem sokaktaki köğege yapmaz kimse onun yaptığını. Çocukken yaptığı şiddetler gerçekten affedilmez.

Aklıma abimi getirdin ben yemek konusundan değil de senin saçın çok uzun diye dayak yerdim evimizin yokuşunu çıkarken saçların nasıl savrulur diye dayak yerdim daha neler neler. Diren ve asla pes etme beni yanlış anlamazsan canim kilo ver ve göster herkese neyin nasıl olduğunu... Kimsenin seni hor görmesine izin verme baban dahi olsa saygısızlık yap demiyorum kesinlikle ama güçlü ol ve yap canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…