Canım yanıyor...

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
belki bazılarınız biliyordur erkek arkadaşımla babam istemediği için ayrıldık 2 gündür sanki içimde bir yara var sürekli ağlıyorum uyuyamıyorum uyusam bile ağlayarak uyanıyorum canım yanıyor resmen içim kanıyor onu düşündükçe daha çok kahroluyorum gözümün içine bakarak ağlaması aklımdan çıkmıyor içim acıyor...nereye baksam her yerde o var her şey onu hatırlatıyor 2 yıl geçirdik biz her şey de o yanımdaydı şimdi her şeyde o var sanki içimde kocaman bir boşluk var yolda yürürken bile kendimi tutamayıp ağlıyorum çok kötüyüm

sevginin arkasında dursaydın keşke,öncekini konuna baktım biraz da babanız boyuna kadar mana bulmuş. iyi de o insanla bir ömür geçircek olan sensin,babanız değil..belki o senin yerinde olsaydı senin yaptıgını yapmazdı. belki tepki gösterenler olucak ama bazı yerlerde aile dinlememe taraftarıyım,onunla 2 yılı geçiren sendin annen ya da baban değil. onu en iyi sen tanırsın. zorla diretip kabul ettirmeliydin sevdiğini. ben bunları bir düşün derim hayatı yaşayacak olan sensin,ailen bir süre sonra geri planda kalıcak.

evet haklısınız biz babamla bugüne kadar ciddi bir konuda hiç karşı karşıya gelmedik her şeyime tamam demiştir babam annem ilişkimi biliyordu ve onaylıyordu zaten hatta ikimizde babamında olumlu bakacağını düşünüyorduk çünkü sevgilimin karakteri çok düzgün ama bizim kızımız ondan uzundur komik olur demiş birde mesleğinin ne olacağı belli değil diye olmasın bu iş demiş...ben babamın karşısına çıkıp bu konuyu konuşmaya utanırım ama sevgilimi düşündükçe kahroluyorum onu yarı yolda bırakmışım gibime geliyor üzülmemin yanı sıra vicdan azabı da çekiyorum

bana kalpli bir kutu vermişti içine motorunun anahtarını,anahtarlığını,saatini,cüzdanını koymuş içine de parfümünü sıkmış onlara bakıp kokusunu içime çekip çekip ağlıyorum..........

ne güzel işte anneniz de arkanızda yalnız değilsiniz. yapmayın lütfen ben düşündükçe karşıdaki insanın durumunu kötü oldum,siz nasıl dayanacaksınız. sevgi kolay kazanılmıyor canım arkadasım,belki de ileride çok güzel olcak bir şeyi bozmayın,ne diyoruz iyi günde kötü günde de sevicem seni,her mücadele de varız demiyor muyuz.işte tam sırası hadi göreyim seni arkanda dur bu güzel sevginin

cesaretimi toplamaya çalışıcam çok berbat durumdayım rahatsızlandım üzüntüden(üzülünce başım dönüyor rahatsızım)kendimi toparlamam lazım önce

Babanızın sizi ayırırkenki gerekçesi neydi anlamadım!
Sorun işi ise,,henüz geç değil,,
İşini kurunca, calısmaya baslayınca tekrar cıkar babanın karsısına,,
Elle tutulur bir sorun yoksa sizde vazgeçmeyin sevgilinizden!

cesaretimi toplamaya çalışıcam çok berbat durumdayım rahatsızlandım üzüntüden(üzülünce başım dönüyor rahatsızım)kendimi toparlamam lazım önce

tamam sakinleş,rahatla bakalım.uzun uzun düşün.hadi bakalım her şeyin en hayırlısı olur inşallah hakkınızda

baban istemiyor diye ayrıldın yani.. bide şuan çok üzgünsün.. ben olsam asla böyle bi hata yapmazdım.babamı ikna etmek için elimden geleni yapardım.....

tavsiyenizi ciddiye alacam sağolum

ayrlmanz için elle tutulur bi neden yok babanz heralde size çok bağlı evlenr evden gidersnz diye falan korkuyo annenzi araya sokablrsnz ya da ciddi bi konsmayla ikna edeblrsnz

ah anacım ben bi anlatsam bu zamana kadar canımın yanması ne kelime can kalmadı diyebilirim eşimi bulana kadar şu bi gerçek ki anlık zaman geçmez heleki düşündükçe çıkdıracakmış gibi olursun ama şunu unutma baban istemediyse elbet vardır bi sebebi. emin ol kim olursa olsun annenden babandan ailenden daha çok seviyor değildir . zaman alacak ama geçicek iyleşecek

...zamansizhayatım...

ayrlmanz için elle tutulur bi neden yok babanz heralde size çok bağlı evlenr evden gidersnz diye falan korkuyo annenzi araya sokablrsnz ya da ciddi bi konsmayla ikna edeblrsnz

babam bana bağlıdır ama ben okuyorum daha okulumun bitmesine 4 yıl var hemen evlenmek falan söz konusu değil yani böyle konular da babam bana çok güvenirdi biraz erken bulmuş ilişkimi ben onu utandıracak bir şey yapmadım zaten annemde babama öyle demiş babamda kızmamış ama daha erkendi(daha iyileri çıkardı karşısına anlamında)konuşmuş annemle... ben çevremdeki kızlara ve bazı erkeklere göre baya uzun boyluyum 170 boyum sevgilimde minyon yapılı oda 169-170 falan onu da sorun etmiş düğünleri olduğunda falan hayal etsene bir nasıl dururlar bizim kızımız uzun demiş,en önemlisi de ben öğretmen olacam inşallah erkek arkadaşım açık öğretimden okuyor üniversiteyi işletme bölümünde bunu sorun olarak söylemiş geleceği çok parlak değlmiş

Son düzenleme:

anlıyorum annem olsun anneannem olsun karşı çıkmıyorlar çünkü çok düzgün biri sevgilim(içkisi sigarası yok ahlaklı,terbiyeli,bir çok arkadaşına göre dinine daha bağlı namazı bile kılar,ağzından küfürlü sözler çıkmaz vs...) babamında hayır demesine bu yüzden şaşırdık onunda öne sürdüğü sebepleri meslek ve boy

Son düzenleme:

güzelim bende eşimden uzunum ve o lise bense üni. mezunuyum ama bunlar çok önemli değil bence erken olduğunu dşünmüş baban okulun bitsin işini gücünü eline al ayaklarının üzerinde dur Allah büyüktür yazdıysa zaten olur aileni hiç kimse için karşına alma ailen herkesten herşeyden daha önemli çünkü seni bu dünyada karşılıksız vede sonsuza dek sevecek 2 insan var annen ve baban

anlıyorum karşıma alamadığım için bitirdim zaten ama belki annem ikna eder babamı sonra da ben konuşurum babamla...peki sizin eşinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

niye utandın ki..ama üzülen sen oluyosun şuanda.canm neden istemedi baban

boy konusunu sorun yapmış ben 170 im sevgilim 169-170 falan saçlarını dikince benimle bir oluyor yada biraz geçiyor...birde ben öğretmenlik okuyorum o açık öğretimden işletme okuyor... boyu ve okulu sorun yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…