- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
daha önceki konularında birçok kişi seni uyarmıştı. seni sevmiyor olabilir diye.
ama o zaman da demiştim sen olaylara tarafsız objektif bakabiliyor musun? diye. bakamıyorsun.
çok normal aslında insan birine karşı bir şeyler hissedince gözü kör oluyor, mantık devre dışı kalıyor.
onun da seninle aynı hisleri hissetmesini istediğinden inanıyorsun hissettiğine.
senin de onun için vazgeçilmez unutulmaz olduğuna.
olaylara duygularla değil mantıkla yaklaşmak gerçeği gösterir.
üstüne gelmicem nasıl inandın falan diye. aşk acısı çok kötü bir şey. dilerim kısa zamanda unutur güzel bir aşk yaşarsın.
Allah da tüm aşk acısı çekenlere de sabır versin
yok illa bi acı çektirecekler bari ayrılıyorsunuz adam gibi istemiyorum sevmedin diyin de bizime unutmamız kolay olsun yok seviyorum yok istiyorum bunlar ne ya seviyorsan istiyorsan bırakmazsın üçü beşi anlamam ben boş ver tatlım seven adam uzakta da olsa sever demek ki sevmemiş üzülme değmez
dediklerini ancak adam olan yapar canım ne yapayım kendimi öldüreck halim yok ya yolu açık olsun
bn kndi salaklığıma yanıyorumaynen daha hayatın başındasın kimler çıkar karşına elimizi sallasak ellisi
bn kndi salaklığıma yanıyorum[/
kişi herkesi kendi gbi görürmüş ya bizimki de o hesap kayıtsız şartsız bağlanıyoruz aslında biz değil onlar salak bizi değil kendilerini kandırmaktan başka bir işe yaramıyor
daha önce böyle bir konu açmıştım derdimi anlatmak için http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/667261-gercekten-beynim-durdu.html nse onu geçeyim. mutluydum onunla seviyordum hatta aşık olmuştum. her fırsatta yanına gidiyordum. bir yerde buluşmamız yetiyordu 5 dakika bile. salı-çarşamba ve perşembe birlikteydik kısada olsa ama dün akşam bir anda bana karşı soğudu iyi geceler hayatım adlı mesajıma attığı mesaj ciddi ciddi konuşmalıyızdı. anlamıştım kötü şeyler olacağını sorduğumda ise işi espiriye vurarak ingilizce olumlu yada değil diye br mesaj attı ısrarlarım sonucu aşağıdaki maddeler şeklinde olan mesaj geldi
1. Benim için değerlisin unutma
2. Bu akşam tesadüfi eski eşim ile karşılaşıp konuştuk
3. Bi müddet daha konuşacağız galiba
4. Ben istanbula taşınıyorum
5. Temelli gidiyorum butun bunlar bi etken zaten goruşemiyoruz ve görüşemeyecegiz de anlaşılan ben yol yakınken uzatmama dusuncesindeyim aynı ekibe hizmet veriyo olmak da en buyuk sorun zaten uzgunum..
kısacası ayrılmak istiyrdu ne diyeblrdm ki gideni zorla tutamazdım ama deli gibi seviyorum canım acıyor. sevgine inanmıyorum gelip geçici diyor. bahaneler üretme bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor. oysa istemiyorum dese herşey daha kolay olacak benim için canım acıyor. gidiyor o ve giderken kalbimide götürüyor. salak gibi inandım kandım biliyorum bir çoğunuz biz demiştik diyeceksiniz ama ben sevilmek istedim sadece...
bn kndi salaklığıma yanıyorum[/
kişi herkesi kendi gbi görürmüş ya bizimki de o hesap kayıtsız şartsız bağlanıyoruz aslında biz değil onlar salak bizi değil kendilerini kandırmaktan başka bir işe yaramıyor
kendi kendimi üzdüm işte
Adamın eski eşiyle görüşme gibi bir niyeti var , bunu açıkça dile getirmiş..
Sizin ne yapmanız gereken şey , bu saatten sonra hiç bir şekilde o kişi ile görüşmemek..
Bi boşlukta ki sizde teselli bulmuş..
Ama kafası karışık bir adamdan bi hayır beklemeyin..
Hayırlısı olsun
görüşmeyecğim btti gitti cnm merhaba merhaba ble yok ama denge sorunu var adamda dengesiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?