Canım yanıyor

Derdin neyse Allah dermanini versin (amin) ama okuyamadim şaşi oldum resmen. Lutfen paragraf kullanin, boşluk birakin. Merak ediyorum resmen okumakta güçlük çekiyorum.

Derdin neyse Allah dermanini versin (amin) ama okuyamadim şaşi oldum resmen. Lutfen paragraf kullanin, boşluk birakin. Merak ediyorum resmen okumakta güçlük çekiyorum.
Boşluk bırakarak yazdım aslında şimdi puntoyu büyüttüm okunuyor mu acaba?

Kurtulmussunuz. Hayat size güzellikler getirsin
Kutuluş olarak görmek gerek haklısınız ama inanın çok canım yanıyor şu an şu satırları bile ağlayarak yazmak çok can sıkıcı.Çok teşekkkür ederim, inşallahh
Mesaj atmakla sevgili falan olunmaz. Bu kadar sanal bir ilişki ilginç dogrusu. Keske reeldede az biraz gorusseydiniz iyiydi.
Çok haklısınız. Ben gel dedim o gelmedi sonra o gelmek istedi bu sefer ben kızdım kaldı gitti
Hiçbir paylaşımınız yok, yalnızsın ve onun etkileri
Evet hiçbir paylaşım yok hatta şöyle bakınca saçma bir durum ama inanın ben içimde yaşadım her şeyi çok masum ve saf bir şekilde öyle yerlere koydum kii.. :( Muhakkak yalnızlığın etkisi de var
Ah şu erkekler ve Boş vaatleri :işsiz:
Hem ne vaatler :( Çocuğundan düğününe ileride gidilecek yerlere, yaşanacak şehir seçimine, mesleğe her şeye ama her şeye söz verdi.Ben de inandım çok iyi biri diye çok inandım

Ya bu cocuk ilgisizmis.Yani balon gibi sonmus o ilk hevesi.Sen dirdir edince de basindan atmis.Onun icin bir anlik heves olmussun sadece.Erkekler cok yapar bunu.Yasami boyle boyle ogreniyorsun iste.Iyiki bu yaslarda yasadin bunu.

Hiç canını sıkma sen okuluna derslerine odaklan bir süre sonra kimse için kendini yıpratmana değmediğini anlayacaksın.
O kaybetti böyle düşün

Ya bu cocuk ilgisizmis.Yani balon gibi sonmus o ilk hevesi.Sen dirdir edince de basindan atmis.Onun icin bir anlik heves olmussun sadece.Erkekler cok yapar bunu.Yasami boyle boyle ogreniyorsun iste.Iyiki bu yaslarda yasadin bunu.
Kesinlikle o ilk hevesi ve isteği asla yok. Ben onu farklı sanmıştım :(

Hiç canını sıkma sen okuluna derslerine odaklan bir süre sonra kimse için kendini yıpratmana değmediğini anlayacaksın.
O kaybetti böyle düşün
Çok teşekkür ederim yapmaya çalışacağım elimden geldiğince doğru olan bu dediğiniz gibi

Back
X