Canim yanmaz sandim ama neden boyle oldu ?

Ailem istemedi isi gucu yoktu aile duzeni yoktu anne babasi yoktu . Pis arkadas ortami vardi . Bütün dunyasi bendim kisa bi sure icin kesinlikle pavyon gece hayati fln yoktu ama gece eve gec giderdi evlerinin orda bi dukkanda otururdu ailemi ikna ettim ve 5 yil iliskiden sonra ayrildik cunku ugrasamiyodum duzelme yoktu şüphesiliyim . 1 senede zor toparlandim . Simdi dusunuyorum isi gucu olmayan duzgun bi hayati olmayan biri ve benim bunlarla ugrasacak gucum olsaydi eski nisanlimi birakamazdim . Tekrar ayni hatayi yapmis gibi olmayacakmiyim
Ne ödedin Sevdikten sonrA illa evlilik mi gerekiyor sevmişsin bitmiş ben eskileri hep söyle anıyorum Allah hepsini mutlu etsin eksileriyle artılarıyla hayatıma yön verdiler su an olduğum insan oldum

sen önce bi işe başlasan hani kpss falan dedin, hemen olan bir şey değil o. sende de şu an bir maddi özgürlük yok yani ona bakarsan, hemşirelik güzel meslek ama ortada somut bir şey olmadan kendini başkalarından daha üstün görmek biraz erken olmuş. benim de kuzenim hemşire, yangından mal kaçırırcasına evlendi bir polisle bir de doğu iline gitti, şimdi deli gibi kpss kasıyor neymiş 1 sene sonra falan çocuk batıya atanacakmış, o da kpss ile batıya atanacakmış da bilmem ne... evlenmeyip burada bizim şehirde okuldan sonra hemen özel bir hastanede işe başlayabilirdi, maddi özgürlüğü olurdu, çocuk da 1 sene sonra buralara atanırdı bir şekilde halledilirdi. şimdi bizim kız kpss çalışıyor çalışmasına da bizim şehirde alım yokmuş. hayaller, planlar güzel ama somut bir şeyler elde etmeden aman benim işim iyi gücüm iyi moduna girmeyin, evdeki hesap çarşıya uymazsa sizin için sıkıntı.

Hayir kesinlikle o acidan assagilamadim . Demek istedigim sey su okuyo 2 senesi var ve okulu uzayacak biraz sorumsuz bi ogrenci . Kendimi üstün gormuyorum ama benim hayatta amaclarim var daha meslegimde ilerlemek gibi ama o kisi hayati lay lay lom yasayan bi insan oyuzden

Tekrar aynı hatayı yapmaya çalışmışsın zaten bu kadar şikayetçi olsan aynısından bir tane daha hayatına sokmaya çalışmazdın düZgğn aile hayatı olmayan insanlar bu açlıktan dolayı mükemmel aile babası olmayı başarıyorlar geçmişe bakıp bu günü değerlendirmek yanlış bana kalırsa benim erkek arkadaşım sürekli balığa gidiyor Tutku onun için ben bana da olta hediye al dedim mesela örneğin diğer konularda özgür bırakıyorum bazen bırakmıyorum adam olup gelmeyi beklemek çok saçma bence siz adam edin iki kişi sevdikten sonrA bir şekilde olur

Yani bu cocukla gorusmeyi keserek hata yaptigimi dusunuyosun . Ne biliyim annemle oyle kavga ettik okadar ustume geldiki surekli bu laflari duyamam dedim bazen insanin yanlis da olda yasamasi gerekiyo demi iste ailem bu sansi vermiyo bana başımdan bi nisanlilik gectgi icin her iliskime potansiyel damat gozuyle bakyolar bundan koca olurmu diye o yuzden boyleyim galiba

Benim de annem istemiyor erkek arkadaşımı iyi düsüneceksin ve benim annem yıllarca ailesini dinlemenin pişmanlığını yaşadı buna rağmen sevdiğim adamı istemiyor anlatamıyorum kendimi anneyle konuşulacak konu da değil gerçi ben ondan baska kimsenin koynuna giremem kocam gibi bakamam davranamam dün baska bir konu ben açtım adam Rusya’da yanıma gel diyor ben de basarılı bir kadınım buna rağmen herşeyden vazgeçip onun yanına gitmeyi bile düşünüyorum ailenin evlenmene müsade ettiği insan dünyanın en mükemmel insanı bile olsa onlar sadece mantıklı düşünürler herseyi göZe alıp sevgilinin arkasında durabilecek misin o buna değer mi bu kadar çok seviyor musunuz birbirinizi bunun kararına ancak sen varabilirsin bunu ne ben ne ailen ne buradaki insanlar söyleyebilir bu kararı yüreğinle ve tanıdığın kadarıyla verebilirsin nerden biliyorsun yapmaz diye evlendiğin adamın bundan 3 yıl sonrA pavyona gitmeyeceğini belki de adam yasadım artık herşeyi düzenli bir ailem olsun diye düşünecek elalem çok da umurunda olmasın senin yüzüne gülüp arkandan konuşacaklar sen kalbini dinle

Aslinda istiyorum cok mutluydum ama annem evde huzur birakmadi agza alinmayacak laflar etti . Mecbur kaldim eski sevgilime attigim mesajada haklisin diyecek biseyim yok demekle yetindi bi cabasi olmadi tekrar da donemem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…