ben eski konulariniza sadece baslik olarak baktim, ama alnadigim okuyup hatirlayan cokca kisi var. ve bicogunun ortak gorusu neden cekiyorsun bu adami.
cok sorunlu bir es ve aile gibi geldi bana. sizinde egitimli, calisan ustelik doktor bir kadin oldugunuz dusunulunce cok abest duruyor bu evlilik. neden bu kadar sindirdiler sizi, daha cok esin belkide nasil sindirdi sizi bu kadar. kavga cikmasin diye korkmak evlilikteki en buyuk sorun bana gore, bende eskiden cogu zmn sursardim, kagva cikmasin derdim, hele bir ara sorunlu annesi bizdeyekn ayaklarim geri geri gidiyordu, evde merdivenleri cikarken birgun bacaklarimin titredigini hissettim, egzama cikti hayatimda ilk defa bende. o kadar strese sokmuslardi anali ogullu beni. simdi annesine merabadan otesini soylemiyorum. cok uzakta yasiyoruz gerci onunda etkisi var, yakinda olsak ayni seyler olurmu bilmiyorum.
ama artik asla alltan almiyorum, belki biraz barttim ama asla susmuyorum, kendimi strese sokacagima onu strese sokuyorum.
bir ay oncesine kadar yine bir kavgasinda bosanmaya kadar duusndum, plan bile yaptim, sonra pek lle tutulur bisey goremedim. benimde bir kizim var ama stresli annesinin stresten egzama cikardigi bir evde olmaktansa babasindan ayri yasamasini yeglerim sanirim.
sizde durum ne kadar ciddi bilemiyorum ama bence hicbir konuda alttan almayin, kendinizi ezdirmeyin, zira esinizin ve bir miktar manyak ailesinin ezecegi konumda bir insan degilsiniz.