canıma tak etti

germeyelim ortamı sen kocayı buldun ,bende tüyo alcam sedadan:82:
koşturcam erkekleri peşimde:82:

Son düzenleme:
3 yıl nettinde peşinden koşturdun,bende bunu anlamadm:86:

bende sordum ama bana haddimi bildrmekten gerçek cevabı vermedi.
dalga geçmiyorum cidden merak ediyorum.
bir erkek nasıl peşinden koşturulur..ben aşık oldum ve karşılıklı sürüp gitti.
seviyorsam koşturamam peşimden,sevmiyorsam da elin adamının peşimden koşmasından rahatsız
olurum.

valla en son bana teklif eden şahıs senle mi uğraşcam falan dedi
azcık naz yapaym demiştm oysa
cidden bende merak ediyormbanlanmadan öğrenseydm

bir de bana niye sardınız onu çözemedim.
adama karaktersiz diyen ben değilim,annesi gibisiniz diyen ben değilim.
İnsanlar yorumlarında hür dediğim için mi kabak benim başıma patladı
ilginç yani..

karakteri bozuk hakaretten sayılıyosa size göre bu kadar bana eliştiri yapabiliyosanız her konuda o zaman sizinde karakterinizde sorun olabilir... hem eşinize verdiğini sözü tutmamanızdan banane ki

valla en son bana teklif eden şahıs senle mi uğraşcam falan dedi
azcık naz yapaym demiştm oysa
cidden bende merak ediyormbanlanmadan öğrenseydm

bir laf vardı" iki adım ileri bir adım geri şeklinde davrancaksın derler" ama o da ilişkiye başladıktan sonra etkiliymiş..

valla bilemiyorum,evlensem de önemli değil zhebani evde peşimden koştururum adamı

kızlar benim jkimsyi peşimden koşturmak gibi bi derdim yok ve bunun için çabada harcamadım... benim erkek arkadaşıma sorum oldu neden 3 yıl beni bekledin diye sana aşıktım ve ben erkeklerin peşinde koşan kızlardan hpşlanmam peşinden koşabileceğim bi kız isterim dedi burda 3 yıl peşindnen koşturmaya takıldığınıza göre sizle pek ilgilenen olmamış olmalı

karakteri bozuk hakaretten sayılıyosa size göre bu kadar bana eliştiri yapabiliyosanız her konuda o zaman sizinde karakterinizde sorun olabilir... hem eşinize verdiğini sözü tutmamanızdan banane ki

Söz veriyor tutmuyor bu bence sorun dediniz ya onunla bağlantılı olarak söyledim ama bir hata yapıp sizin anlayacağınızı bağlantı kurabileceğinizi düşünmüştüm

bence karakteri bozuk hakaret değil.. bence eşşek kadar adama sigara içtin diye küsmek sevdiği adama bunun kafası basmıyor imasıyla geç anlıyor demek hakaret

ayy çok şirinim bugün ya,yoksa çoktan cellalenmiş cozutmuştum..
Kazeni gördüm sabah bir konuda ondan böyle bir sakinlk geldi üstüme galiba

benim sorunumla ilgili anlatmaya çalıştığım şey bu değildi buraya derdim olduğu için yazdım ama 3 yıl tutturmuş gidiyosunuz insanların sorunlarından malzeme çıkarmak bu olsa gerek...

hayır bana da aşıklardı,ama ben git diyince giderler çünkü ters teperm
senle ilgilenmişte nolmuş,sonuca bak sen

Oldu da elin adamının yıllarca peşimden koşması benim için hmm gurur duyulacak birşey olmdığı için müsaade etmedim.Bir adamı sevmiyorsam ne işi var peşimde,deli olurum 3 yıl bir de aaa sapık der yolarım valla..! Seviyorsam niye egomu yükseltmek için elin adamının sevgisin kullanayım.
Tabii benim bakışım bu herkes aynı olacak diye birşey yok.Ben kişisel düşüncelerimi paylaştım müsadenizle..

ordan yorum yapmak kolay yanımızda değildiniz ben sevgilimle aynı bölümdeyim sürekli karşılaştık egomu tatmin etmedim gerektiğinde konuşmayalımda dedim burda eşinden ilgi görmeyenler egosunu bu konuda tatmin ediyolar

sevgilimden değil aramızdaki bazı anlaşamamızlık tak etti.... anlamadan konuşmak çok ilginç

konu açanların değişmez tepkisidir böyle yorumlarişlerine gelmeyincee böyle oluyo
anlamayan kim belli

Son düzenleme:
sevgilimden değil aramızdaki bazı anlaşamamızlık tak etti.... anlamadan konuşmak çok ilginç

Eee tamam da sen çözmüşsün zaten konuyu..
Geç anlıyormuş ..bu işte cvp geç anlıyor.
kızma da sonra sen sevgilime hakaret ettin diye sen yazmışsın yani..
geç anlıyor..

ilgi görmemekle alakası nedir pardon:80:
tatmine ihtiyacımız yok,biz tahmin ederiz sadece:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…