Neden bu kadar gerginsin ki seda,kimsenin sana hakaret ettiği yok.
cidden annesi gibi davranıyorsun ve erkeklerin nefret ettiği birşey bu.
bir süre hoşlarına gider sonra seni kadın gibi görmekten vazgeçer ve bu durumdan sıkılırlar.
bence gerileceğine acaba yazılanlardan ne koparabilirim diye bak..
Ayrıca istediğim yorumu yazarım kimse de karışamaz elbette kişilik haklarına zarar verilmediği sürece..
bende eşime duştan sonra hemen saçımı kurutacağım diye söz veriyorum sonra tutmuyorum.. unutuyorum üşeniyorum vs vs..
ne şimdi adam boşasın mı beni..? çocuk muyum benolur yani insan ilişkileri kimse kimsenin kölesi değil..
3 yıl nettinde peşinden koşturdun,bende bunu anlamadm:86:
bende sordum ama bana haddimi bildrmekten gerçek cevabı vermedi.
dalga geçmiyorum cidden merak ediyorum.
bir erkek nasıl peşinden koşturulur..ben aşık oldum ve karşılıklı sürüp gitti.
seviyorsam koşturamam peşimden,sevmiyorsam da elin adamının peşimden koşmasından rahatsız
olurum.
Neden bu kadar gerginsin ki seda,kimsenin sana hakaret ettiği yok.
cidden annesi gibi davranıyorsun ve erkeklerin nefret ettiği birşey bu.
bir süre hoşlarına gider sonra seni kadın gibi görmekten vazgeçer ve bu durumdan sıkılırlar.
bence gerileceğine acaba yazılanlardan ne koparabilirim diye bak..
Ayrıca istediğim yorumu yazarım kimse de karışamaz elbette kişilik haklarına zarar verilmediği sürece..
bende eşime duştan sonra hemen saçımı kurutacağım diye söz veriyorum sonra tutmuyorum.. unutuyorum üşeniyorum vs vs..
ne şimdi adam boşasın mı beni..? çocuk muyum benolur yani insan ilişkileri kimse kimsenin kölesi değil..
valla en son bana teklif eden şahıs senle mi uğraşcam falan dedi
azcık naz yapaym demiştm oysa
cidden bende merak ediyormbanlanmadan öğrenseydm
karakteri bozuk hakaretten sayılıyosa size göre bu kadar bana eliştiri yapabiliyosanız her konuda o zaman sizinde karakterinizde sorun olabilir... hem eşinize verdiğini sözü tutmamanızdan banane ki
kızlar benim jkimsyi peşimden koşturmak gibi bi derdim yok ve bunun için çabada harcamadım... benim erkek arkadaşıma sorum oldu neden 3 yıl beni bekledin diye sana aşıktım ve ben erkeklerin peşinde koşan kızlardan hpşlanmam peşinden koşabileceğim bi kız isterim dedi burda 3 yıl peşindnen koşturmaya takıldığınıza göre sizle pek ilgilenen olmamış olmalı
hayır bana da aşıklardı,ama ben git diyince giderler çünkü ters teperm
senle ilgilenmişte nolmuş,sonuca bak sen
Söz veriyor tutmuyor bu bence sorun dediniz ya onunla bağlantılı olarak söyledim ama bir hata yapıp sizin anlayacağınızı bağlantı kurabileceğinizi düşünmüştüm
bence karakteri bozuk hakaret değil.. bence eşşek kadar adama sigara içtin diye küsmek sevdiği adama bunun kafası basmıyor imasıyla geç anlıyor demek hakaret
ayy çok şirinim bugün ya,yoksa çoktan cellalenmiş cozutmuştum..
Kazeni gördüm sabah bir konuda ondan böyle bir sakinlk geldi üstüme galiba onu anladım üzülme ama senin sözünden banane herkes için farklıdır bu sen tutmuyosan benim sevglimide mi tutmasın
benim erkek arkadaşıma sorum oldu neden 3 yıl beni bekledin diye sana aşıktım ve ben erkeklerin peşinde koşan kızlardan hpşlanmam peşinden koşabileceğim bi kız isterim dedi burda 3 yıl peşindnen koşturmaya takıldığınıza göre sizle pek ilgilenen olmamış olmalı
canına tak etmş daha nolsun
ordan yorum yapmak kolay yanımızda değildiniz ben sevgilimle aynı bölümdeyim sürekli karşılaştık egomu tatmin etmedim gerektiğinde konuşmayalımda dedim burda eşinden ilgi görmeyenler egosunu bu konuda tatmin ediyolarOldu da elin adamının yıllarca peşimden koşması benim için hmm gurur duyulacak birşey olmdığı için müsaade etmedim.Bir adamı sevmiyorsam ne işi var peşimde,deli olurum 3 yıl bir de aaa sapık der yolarım valla..! Seviyorsam niye egomu yükseltmek için elin adamının sevgisin kullanayım.
Tabii benim bakışım bu herkes aynı olacak diye birşey yok.Ben kişisel düşüncelerimi paylaştım müsadenizle..
sevgilimden değil aramızdaki bazı anlaşamamızlık tak etti.... anlamadan konuşmak çok ilginç
sevgilimden değil aramızdaki bazı anlaşamamızlık tak etti.... anlamadan konuşmak çok ilginç
eşinden ilgi görmeyenler egosunu bu konuda tatmin ediyolar
ordan yorum yapmak kolay yanımızda değildiniz ben sevgilimle aynı bölümdeyim sürekli karşılaştık egomu tatmin etmedim gerektiğinde konuşmayalımda dedim burda eşinden ilgi görmeyenler egosunu bu konuda tatmin ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?