hemen hemen hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız. buraya konu açıp derdimi anlattım ancak neden bu kadar tepkiyle karşılaştığımı anlamadım? derdim size basit geliosa yorum yapmazsınız olur biter ama burda sizin istediğiniz konuda konu açacak değilim.. herkes kendne göre bi sonuç çıkarmış samimiyetsizce ve sırf 3 yıl beni bekledi lafına takarak.. burda tartışmalarınız mahalle kavgasına dönmeye başladı bu kadar tepki neden acaba ?
işime gelmeyen neymiş? kimin işine gelmediği gayet açık herkeste bi hırs nasıl 3 yıl koşturdun falan demeler... ne oluyo hanımlar biraz seviyeli yorum yapın
3 yıl nasıl koşturdun diyen bayanlar.... bunu anlamanız çok güç herşeye coşan bayanlar erkekler bu tip hanımların peşinde 3 yıl geçirmezler haberiniz olsun birisi yazmış bu gurur duyulcak bişi değil diye zaten gururlandım demedim ki... 3 yıl bekledi şu an bu konularda sorunumuz var yazdım.... art niyetsiz biri burda zaten 3 yıl beklediği için mi çabuk sinirleniyor anlamı çıkabilirdi ancak sizlerin sorunu gayet açık ilgi görmeyen bayanlar yoksa neden bana takasınınz ki
cevaplarınız ksilmiş şu an açık arıyor olmalısınız hangi cümlemden mana çıkarmak için art niyetli insanlar insanların sıkıntısına saygısı olmayanlar heryerde var elbette buradada olması doğal size tavsiye bu kadar coştunuz nasıl 3 yıl koşturdun diye ki ben koşturdum lafını kullanmadım sizin gibi art niyetlilerin bunları yaşamadığına ve asla yaşayamayacağına eminim
cnm şimdi sana boğa erkekleri hakkında GENEL bir yorum yazıcam yani bu erkek arkadaşına edilen bir hakaret gibi düşünme olurmu? yorum yazmıcaktım ama konunda tartışmaya girildiği için konu çözülemedi ben azcık çözümünde yardımcı olmak istedim nacizane...
şimdi boğa burcu erkekleri tam senin dediğin gibi olur yanlış anlarlar ve anladığı gibidir olay sen boşuna anlat dur... seninki geç anlıyor diyorsun ya aslında geç anlamıyor seni anlamıyor o yani sadece seni sevdiği ve kaybetmek istemediği için sonunda sen kızma diye kaybetmemek için sana anlamış gibi hatasını kabul edip özür diliyor. aslında onun içinde o haklıda sana dediği başka ama bu seni şimdiden yormuş.. bence buna şükretmelisin şimdi. neden biliyormusun sen bu kişiyle daha evli değilsin şimdi seni kaybetme korkusu olduğu için sonunda gene senin dediğin oluyor senden özür diliyor.
bu kişiyle evlendikten sonra ne olucak biliyormusun? şimdi yıprandım diyorsun ya bunun binlerce katını yaşıcaksın çünkü boğa burçları bir konuda ne düşünüyorlarsa o dur. değişmez aslaa..
boğa burcu bir erkekle evlendim. ablamda öyle... ve aynılar bunu böyle ya kabul et yada yol yakınken bitir ileride çok pişman olursun...
canm beni o kadar iyi anlamışsın ki... çünkü insan açık açık anlatmayla nasıl anlamaz inatçılar birazda.. boğa burcunun özelliklerinide taşıyo..her tartışmada böyle olcaksa işim çok zor sanırım
canm bide hakaret ettiğimi düşünme yazmışsın elbette düşünmedim böyle bişey...ben eleştiriye açık biriyim... ama burda açık açık beni tanımadan imalı laflarda bulunup hakarette bulunan densiz, seviyesi yerlerde kimseden ilgi görmediği için ego tatmini derdinde insanlar var bu tip şeylere sinirlendim haklı olarak
gerçekten alakasız yorumlar yapılmışş..sorunun içinden sadece 3 yılı alıp şekilden şekile sokmuşlar..madem merak ettiniz ayette merak eder bi şekilde sorabilirsiniz..benm anladıgım şu: 3 yıl beni sevmekten vazgecmedi şimdide birlikteyken sürekli sorun çıkarıyo bunun sebebini ve yordugunu anladım..,,
soruna gelince maden canına tak etti hemen yol göster sende..mutsuz olmak içinmi birliktesin??düşünecek nesi var bunun...........
gerçekten alakasız yorumlar yapılmışş..sorunun içinden sadece 3 yılı alıp şekilden şekile sokmuşlar..madem merak ettiniz ayette merak eder bi şekilde sorabilirsiniz..benm anladıgım şu: 3 yıl beni sevmekten vazgecmedi şimdide birlikteyken sürekli sorun çıkarıyo bunun sebebini ve yordugunu anladım..,,
soruna gelince maden canına tak etti hemen yol göster sende..mutsuz olmak içinmi birliktesin??düşünecek nesi var bunun...........
çok teşekkür ederim gayet iyi anladığınız ve samimiyetinile yorum yaptığınız için.... şekilden şekile sokanların amacı gayet açık bence bu kişiler bu 3 yılı sorgulayarak kendilerinin böyle şeyler yaşamadıkları için duydukları üzüntüyü kıskançlığı dile getirmişler birazda
3 yıl 3 yıl diye tutturan hanımlar sesiniz kesildiğine göre haksızlığınızı kabul etmiş olacaksınız... seviyeli paylaşım yapalım kıskançlığımızı bu kadarda belli etmeyelim ama dimi
biri yazmış ben eşime hemen evet dedim diye banane bundan demeseydin bana mı sordun derken iki saattir atıp tutuyosunuzda dayanağınız ne? sen hemen evet dedin diye bende mi hemen evet demeliydim zeka seviyesi yerlerde