canıma tak etti

buna nasıl karar verebiliyosunuz ? psikolog musunuz kaldı ki psikologta olsa bu kadar anlattığım şeyden karakter analizi yapamaz...

buna nasıl karar verebiliyosunuz ? psikolog musunuz kaldı ki psikologta olsa bu kadar anlattığım şeyden karakter analizi yapamaz...

tartışmak kötüye giden bir ilişkidir mutsuz olmak siz bilirsiniz .....

hmm sanirim jetonu köseli.. mesajdanda hersey cok farkli algilanilana biliyor, yanlista anlasilabiliyor sonucta karsindaki senin tavrini, sesini, mimiklerini görmedigi icin, sanirim o yüzden sevgilin hemen yanlis anliyor ve size saldiriyor.. o sana saldiriyor, o sana saldirdigi zaman sen ona sakince anlat böyle böyle diye.. mümkünse hatta sen onu ara ve telefonda haledin sorunu.. altan al "tamam canim demekki yanlis anladin, dogrusu böyle, lütfen tartismiyalim kücük seyler yüzünden" diyip tatliya baglamayi dene bence.. baktin hala devam ediyor hep aynisini yapiyor.. ozaman gercekten allah sana sabir versin, cünkü ozaman sanirim hem jetonu köseli, hem beyni olgunlasmamis bir erkek, belkide zevk aliyor hep tartisinca kim bilir...

haklısın canm msjda yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama yüz yüze hiç tartışmadık nerdeyse hep tlfnda yaşıyoruz sorunu:26:

Sigarayı bırak dedim bırakmadı..!
Olabilir kaç yaşında adam bırka dedin diye dksında bırakacak değil ya..??
Yani ilişkinin güzel ilerlemesi için sizin dileklerinizi anında yerine getirmesi kafii mi..??

birde lütfen hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda sen psikog musun sen şu musun bu musun uzaktan tahlil yapıyorsun demeyin.Madem uzaktan yorum yazılmıyor,o zaman bu konuyu açmasaydınız.
Herkes uzaktan yorum yapıyor,yanılabiliriz,ne seni ne sevgilini tanımıyoruz ki..??
bir de şu bilmem kaç yıl peşimdne koştu diye gurur duyan hatunlara hayranım.. eşim peşimden koşmadı öyle gönül rızasıyla evlendim saftirik gibi.. nasıl koşturuyorsunuz ben bir tüyo rica ediyorum..

ben her türlü yoruma açığım hakarete değil karakter bozukluğumu var diye soran birine bende istediğim cevabı vermekte özgürüm bunun için izin alcak değilim ben eleştiriye açığım o şekilde hakarete değil... sigarayı bırak demedim söz verdi sorun burda sözünü tutmaması benim dediğimi yapmaması değil.... 3 yıl nasıl beklediğine gelince insanlara haksız eleştiri yapmam herkese iyi niyetle yaklaşırımmm ve haddimi bilirim o da bunları biliyor...bunlar size tüyo olsun

Son düzenleme:
annesimisin yada karakter bozukluğu mu var gibi yorumlara ne cevap yazacağımı sizden öğrencek değilim yorum yapıyosanız adil yapın

haklısın canm msjda yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama yüz yüze hiç tartışmadık nerdeyse hep tlfnda yaşıyoruz sorunu:26:

canim bu bendede hep oluyordu.. sevgilim hemen yanlis anliyordu, birgün benimde canima tak eti oturdum günlerce düsündüm.. nerdeyse 2 hafta ölctüm bictim tarttim düsündüm ve onu okadar cok seviyorumki oda beni cok seviyor, askimizi böyle maf etmeye degmez dedik ve buna bir son verdik.. altan alarak bir sorun oldugunda oturup konusarak halediyoruz artik.. yanlis anlasilma oldugundada sakince sorararak halediyoruz.. (erkek nede olsa.. cok yavas olgunlasiyorlar cok cokk yavas hemde..) ben daha fazla altan aliyorum , ama diyecegim su ki allahima cok sükürler olsun, allahim nazarlardan saklasin hic tartismiyoruz artik ve okadar cok mutluyuzki sanki masal gibi

evet canm erkekler çocuk gibi oluyo bazen anlamamakta direniyolar sanki alttan alıp düzgün anlatınca bencede tartışmada olmaz çok teşekkür ederim yorumun için... böle küçük şeylerde olsa insanın canını sıkıyo tahminedebilirsin.... olumsuz yorumlarla karşılaştım ama senin yorumun kendimi iyi hissttirdi :116::89:

erkeklerin küçük cocuklardan farksız oldugunu hiç unutmayıp onlara her zaman evet artık sen koca bi adam oldun sen artık büyüdün demek gerek galiba

yardimci olabildiysem birazda olsun ne mutlu bana :) hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah hersey düzelir

Neden bu kadar gerginsin ki seda,kimsenin sana hakaret ettiği yok.
cidden annesi gibi davranıyorsun ve erkeklerin nefret ettiği birşey bu.
bir süre hoşlarına gider sonra seni kadın gibi görmekten vazgeçer ve bu durumdan sıkılırlar.
bence gerileceğine acaba yazılanlardan ne koparabilirim diye bak..
Ayrıca istediğim yorumu yazarım kimse de karışamaz elbette kişilik haklarına zarar verilmediği sürece..
bende eşime duştan sonra hemen saçımı kurutacağım diye söz veriyorum sonra tutmuyorum.. unutuyorum üşeniyorum vs vs..
ne şimdi adam boşasın mı beni..? çocuk muyum ben olur yani insan ilişkileri kimse kimsenin kölesi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…