canıma yetti artık...

yaşadığım şehirde ki emniyette polis kayıtlarımız bile var geçen seneden.. amcam da polis ayrıca.. amcamı bekliyorum o gelince birlikte gider alırız dedi .. ama işte dayanmak çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın.. ayrıca ikinci evlilik benim için çok uzak bişi şu an çünkü erkeklerden tiskindim ve güvencim kalmadı...
Arkadaşım neden amcanı bekliyorsun?
Kendi aklın fikrin yok mu?
Neden davanı açmıyorsun?
Yazık değil mi bebene?

bebeğine karşı çok çok iyi ama derdi benimle.. gelip gidip beni kiniyle suratıyla cezalandiriyo güya... ailemle görüşmemi yasaklıyo işe sabah 8 de gidiyo gece 12 de geliyo... sosyal hayat hiç yok başbaşa hiç kalmıyoruz evlendiğimiz günden beri birlikte hiçbişey paylaşamadık. hiçbişey yapmadık..... maddi yönden durumumuz iyiydi. arabamız dükkanımız da var.. ama eşim aynı 50 sene geçmiş gibi ne birlikte yemek yiyoruz ne geziyoruz vs vs... kısaca durumlar bunlar işte böyle bi hayat nasıl geçer.

bebeğine karşı çok çok iyi ama derdi benimle.. gelip gidip beni kiniyle suratıyla cezalandiriyo güya... ailemle görüşmemi yasaklıyo işe sabah 8 de gidiyo gece 12 de geliyo... sosyal hayat hiç yok başbaşa hiç kalmıyoruz evlendiğimiz günden beri birlikte hiçbişey paylaşamadık. hiçbişey yapmadık..... maddi yönden durumumuz iyiydi. arabamız dükkanımız da var.. ama eşim aynı 50 sene geçmiş gibi ne birlikte yemek yiyoruz ne geziyoruz vs vs... kısaca durumlar bunlar işte böyle bi hayat nasıl geçer.
bunları boşannma dilekçene yaz hayat geçirmek zorynda değilsin seni sevenle devam namussuz demiş kanıtı yok senin darp kaydın var tazminat alır huzurla yaşarsın canını kurtar çocuk senin

ne yaptınız aldınız mı bebeğinizi ?ne derse desin tehdit etsin bir anne hele ki emen çocuğunu bırakıp çıkmaz.
ayrıca çocuğu bırakıp gitmeniz onun elini güçlendririr. sonuç ne olursa olsun çocuğunuz yanınızda olsun lütfen

Konunuzu ve msjlari uzulerek okudum,,en basta hatayi esinizi dinleyip ailenizle gorusmemekle yapmissiniz , emziklisiniz yavrunuzu saniyorum can havliyle mecburen biraktiniz yoksa okadar siddettede lafa iyi katlanmissiniz..amcanizi bekleyince arkaniz saglam kuvvetli olacak diye dusunuyorsunuz ama madem polis,bulubdugunuz mahallenin karakolun tlf nosu sizinle ilgilenecek memurun ad uncan vs amcaniza verinki .amcaniz gelene kadar devletin polisi size sahip ciksin..yoksa sizi tehdit mi etti eger dava acarsan kizin olur gibilerine ?

eşimle 3 yıllık evliyiz.. bu 3 sene için de çok sıkıntılı günler geçirdik. sürekli bana senin ailen düğün de altın takmadı diyerek başıma kaltı herşeyi. beni bu ve buna benzer sebeblerden dolayı ailemle görüşmemi yasakladı. neyse bu şekilde 3 yılı geçirdik. derken bi kızımız oldu. ben hamileyken babam trafik kazası geçirdi yanında ki adam ölünce babamı hapise attılar.. her neyse doğumuma 2 gün kalasıya annem beni aradı ve yanında kimse yok doğuma giderken beni ara mutlaka ya da buraya yanımıza gel dedi.. ben başka şehirde onlar başka şehirde yaşıyoruz bu arada. neyse babam 1.5 ay sonra hapisten çıktı ve ben ondan 3 gün sonra doğuma gittim. erken doğum oldu. annem beni aradı öyle dedi diye eşim olacak adam kavga çıkardı ve bana hakaretler etmeye başladı beni dövdü boğazımı sıktı karnıma vurdu vs vs.. neyse aradan 8 ay geçti ve ben tekrar hayati bir ameliyat daha yaşadım. ameliyattan sonra eşim ben whatssaap kullanıyorum diye kavga çıkardı ve beni o şekilde yine dövdü bende dayanamadım aileme söyledim. ailemde o gece kalkıp konuşmaya geldiler vs vs..eşimle olmadı yapamadık ve ben çocuğumu alarak evi terk ettim. 5 ay annemlerle kaldım. eşim aradı özür diledi söz vrdi hiçbirşeyin eskisi gbi olmayacağına geri dön evine dedi. annemde beni çocuğumla tekrar evime götürüp bıraktı inşallah bi daha olmaz dedi eşime ve gitti.. neyse aradan bu sefer 10 ay geçti ama eşim bi gram bile değişmedi verdiği sözleri tutmadı bana hayatı zindan etti. en son 3 gün önce kavga ettik şiddetli şekilde. kızım 1.5 yaşında onu bırak ve defol git bu evden eğer namusun varsa gidersin de gibi laflar etti ve bende akşama doğrumu kıyafetlerimi alıp kızımı mecburi şekilde evde bırakarak evi terk ettim. şimdi kızım yanımda değil ve eşim de ne aradı ne de sordu.. siz olsanız ne yapardınız veya ne yaparsınız bu durumda ne olur bana da yardımcı olun.. ailemin herşeyden haberi var.. hepside arkamda.. seni bi daha onun elin bırakamayız diyorlar.. ama kızımı çok özledim dayanmak çok zor. daha anlatılacak çok şey yaptıklarından ve yaşadıklarımdan ötürü ama yazamadım..
Allah yardımcın olsun canım cok zor seyler yasamıssın kızını yanına almaya bak. Bu adama bir daha dönme. İnsan en degerli varlığına vurabilir mı cok zor

alamadım bebeğimi daha:KK43: dava yı açtım.. kaynanam aradı bana evine dön diyo tek suçlu oğlu değilmiş. bende de suç varmış felan filan deyip bi sürü laf etti.. eşim olacak da ne aradı ne sordu.. nefret ediyorum canım çok sıkılıyo kızımı da vermedi..:KK61::KK61:

Allah ım okurken delırdım, agladım, soylendım, kızdım. Hıcbırsey senı korkutmasın yıkldırmasın git cocugunu söke söke al. Avukat ne dıyor, ya davayı mı beklıceksın cocugu almak ıcın. Su anda cok sıkıntı yaptım yanlış bişi yazarsam affedın. Ben olum olsa gıderım, bırakamam yavrumu. Belkı demesı kolay dıyeceksın ama başka bişi dusunemıorum su anda. Polis le vs alamıyormusun cocugu. Yanı ne kadar beklemek gerekıyor. Insan kafayı yer yemın edıorum. :( Allah yrdımcın olsun, işini gücünü rast getirsin

Allah ım okurken delırdım, agladım, soylendım, kızdım. Hıcbırsey senı korkutmasın yıkldırmasın git cocugunu söke söke al. Avukat ne dıyor, ya davayı mı beklıceksın cocugu almak ıcın. Su anda cok sıkıntı yaptım yanlış bişi yazarsam affedın. Ben olum olsa gıderım, bırakamam yavrumu. Belkı demesı kolay dıyeceksın ama başka bişi dusunemıorum su anda. Polis le vs alamıyormusun cocugu. Yanı ne kadar beklemek gerekıyor. Insan kafayı yer yemın edıorum. :KK43: Allah yrdımcın olsun, işini gücünü rast getirsin

Bende olsam saniye durmam bi şekilde gider alırım.. Bırak amcamı dayımı beklemeyi nefes alamam kızım olmadan..

alamadım bebeğimi daha:KK43: dava yı açtım.. kaynanam aradı bana evine dön diyo tek suçlu oğlu değilmiş. bende de suç varmış felan filan deyip bi sürü laf etti.. eşim olacak da ne aradı ne sordu.. nefret ediyorum canım çok sıkılıyo kızımı da vermedi..:KK61::KK61:
polisle alınmıyormu merak etme mahkeme bu raporlar polis kayıtı çocuk ufak derken sana velayet verir tazminat iste nafaka asla pes etme az daha sabır

hemde ne ispatlar o.. arkadaşlar gerçekten çok zor bi durumdayım. babam bakmam ben onun çocuğuna deyip kestiriyo... ama ne yiyip içsem bebeğim aklıma gelio boğazım düğüm oluyo.. bi daha da dönersen seni evlatlıktAn atarım diyo.. eşim hiçbişekil de yaptıklarına dair delil olmadığının çocuğu kendi isteğimle bırakıp gittiğimi dönmezsem çocuğu bi daha göremeyecemi ve yurda vereceğini söylüo... herşeyi kendi tarafına çeviriyo.. offffffff kafayı yemek üzereyim. maddi yönden de manevi yönden de hiç iyi değilim...

Bu sitede avukat vardi,siteyle anlasmsli yani sen kafandaki sorulari sor,en iyi yardimci olacak kisi diye dusunuyorum

Back
X