canimdan bezdim

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar merhaba dun esimle tartistik kendisi cok sinirli ve kavgaci bir tip. esyalarimi topladim gitmek istedim cunku biktim. zaten bitmis bi evlilik benim icin. sevgimde kalmadi. esim alkol alir kendi basina gezer tozar aile kavrami yok. gitme gidersende cocugu alamazsin bu evden diyo. 8 yasinda kizim. kizimin onunde daha oncede makas dayadi bogazima. ben kizim sevsem gitmek istemezmisim evden. benim sevgime laf soyleyen senmisin dedim sen cok seviyonsa cocugun yannda niye makas dayadin bogazima dedim. evde durmasini istemiyo kizim hep huzursuzluk cikartiyo esim gergin hep ortam. gidersen gece geldgmde evde olmazsan felirim annengile cocugu gotrrm diyo yalniz gelmem diyo. ne yapabilirum

kendi sağlığınız ve kızınızın psikolojisi için uzaklaşın lütfen, eşinizin tedavi olması lazım.

sizin hassas noktanızı bulmuş, kızınızla tehdit ediyor.

can güvenliğiniz için uzak durun lütfen.

Amacı sizi korkutmak, çocuğu sizden alamaz kaldı ki boşanma davası açmış olsanız kızınızın önünde size makas dayayan adama hakim çocuğun velayetini verir mi? Bir an önce kurtulmaya çalışın bu adamdan sadece kendiniz için değil kızınız içinde bunu yapmalısınız. Gerekirse koruma kararı çıkarmaya çalışın.

kizimi asla birakmam onun yaninda. hep bana paraya cok deger ceriyosun diyo. asagiliyo beni. kendisi para hesabi yapmaz hep benim didinmemle bi yere geldi agzini actimi para diye oluyon diyo cok zoruma gidiyo paraya deger verseydim dedikleru bu kadar zoruma gitmzdi

calisiyorum kaynana bakiyo kizima okuldan geldgnde. sabah beslenmesini hazirlayip kizimi giydirip sacini tarayip oyle gidiyorum ise. kizim ucbucukta okuldan geliyo bende dort dort bucuk arasi evdeyim. benim anneligimi sorguluyor. kendisi calismiyo tek bi gun oturup cocuguyla ders calismaz. oglen yemek yapmiyomusum. sen calis ben evde kalip yapayim o zaman dedim

Alkol tüketince akıl sağlığını yitiren tiplerden sizin eşiniz...

Eeee şişede durduğu gibi değil tabi...

Böyle bir ortamda çocuk da sağlıklı yetişmez...

Tehditlere boyun eğmeyin...

Zayıf noktanızdan yakalamış,müsamaha göstermeyin...

Alkol tüketince akıl sağlığını yitiren tiplerden sizin eşiniz...

Eeee şişede durduğu gibi değil tabi...

Böyle bir ortamda çocuk da sağlıklı yetişmez...

Tehditlere boyun eğmeyin...

Zayıf noktanızdan yakalamış,müsamaha göstermeyin...
makas dayadigindada dunku olaydada ickili degildi. icip geldgnde kavga cikar bazende gelir yatar eve. ben cok sogudum

calisiyorum kaynana bakiyo kizima okuldan geldgnde. sabah beslenmesini hazirlayip kizimi giydirip sacini tarayip oyle gidiyorum ise. kizim ucbucukta okuldan geliyo bende dort dort bucuk arasi evdeyim. benim anneligimi sorguluyor. kendisi calismiyo tek bi gun oturup cocuguyla ders calismaz. oglen yemek yapmiyomusum. sen calis ben evde kalip yapayim o zaman dedim

Zıkkımın kökünü yesin asalak..
Gidin o evden koruma kararı çıkarttırın. Havlayan köpek ısırmaz merak etmeyin.

Kızı alıp bakabilecek mi sanki? Kendi de farkında aklınca sizi engelleyecek..
Altın yumurtlayan tavuk var tabi ekmek elden su gölden..

kızınızın ortamda büyümesi hiç mantıklı değil. öyle elinizden çocuğu da nasıl alacak? polisi başvursanıza.

Boğazınıza makas dayayan biri ile evli misiniz hala? Boşanın, çocuğu alamaz merak etmeyin. Mahkemede hakim çocuğa sorar kimde kalmak istediğini, yaşı büyük çünkü.

Kızının iyiliği için polise git, uzaklaştırma al. Güçlü ol, korkma. Dava aç. Boşan.
Lütfen!

Boğazınıza makas dayayan biri ile evli misiniz hala? Boşanın, çocuğu alamaz merak etmeyin. Mahkemede hakim çocuğa sorar kimde kalmak istediğini, yaşı büyük çünkü.
bana sinirlenmis ondan dayamis. konuda aileni sil dedi bana. ailem biraz uzak kocama karsi. cunku gecmistede kolumu morartti. babam konustu kizimi uzersen bnde seni uzerim diye. kendi ailesi bana iftira atti hirsiz diye simdi iyiyiz ama o zaman kendin niye silmedin aileni bnde silmem dedim. arabadaydik. arabayi hizli surdu sinirlenip cocuk var arabada yapma dedim. arabayi durdurdu in dedi ben inerken makas dayadi bogazima. arabadan inmeye calisirkende surudu beni inemedem

bisey daha sormak istiyorum. bize hibe cikmisti geri odemesiz beni yazdirmisti esim 30 bin tl ari almistik.bir yil oldu iki yil satmama sarti ver ve arilari oldurmeme sarti. yoksa geri odenecek 30bin. bununla ilgili bir bilginiz varmi. cani sikildiginda hemen bakmicam ölsün arilar. geri odersin naparsan yap diyo cok pismanim ona guvenip yazildigima. onun israriyla yazilmistim

söylenecek daha da fazla bişey yok zaten. O çocuk o manzarayı gördü ya, film orda kopmuş zaten. Bundan sonra ne yaparsan yap o çocuk, o izleri hep taşıycak.
Ve ilerde annesine kızacak kendini bu adama mecbur bıraktığı için, boşanmadığı için.

Back
X