canimdan bezdim

söylenecek daha da fazla bişey yok zaten. O çocuk o manzarayı gördü ya, film orda kopmuş zaten. Bundan sonra ne yaparsan yap o çocuk, o izleri hep taşıycak.
benim psikolojomi bozdu. sira kizima geldi
panik atak anksiyete oldum onun yuzunden
oysa cok inancli hayat doluydum ama kizima bunu yapmasina izin vermicem

kizim istemiyo ayrilmamizi.
ama uzuluyor. babasina ne zaman kahveye gideceksin demis. annenmi dolduruyo seni yaziklar olsun size demis.kizim agliyo odasinda. sorunca anlatti. asla oyle bisey yok cocuk huzursuzluk olmason diye ne zaman gidecegini sormus. anne aksam babam gelmeden yat diyo

benim psikolojomi bozdu. sira kizima geldi
panik atak anksiyete oldum onun yuzunden
oysa cok inancli hayat doluydum ama kizima bunu yapmasina izin vermicem
Siz cesaret ettikten sonra hiçbir şey önünüzde duramaz. Maalesef fiziksel güçleriyle bizleri ezdirmeye çalışıyorlar ama bilmeliler ki bizim de başka güçlerimiz var. koruma kararı çıkartabilirsiniz hemen. size koruma vermiyorlar ancak yanınıza yanaşamıyor. siz düşünün taşının en doğru kararı vermeye çalışın

boğazınıza kızınızın önünde bıçak dayayan bi zihniyet psikoloji olarak bozuk bi zihniyettir...Hayati tehlikeniz de var hem şiddet eğilimli hem alkol alıyor çünkü...Bence biranönce o evden kızını da alıp çıkın ve mahkemeye bunları sunun..Ya daha kötüsü olursa? Ya alkolü abarttığı bi anda sizi öldürmeye kalkarsa?

her şeyi geçtim o kız için lütfen eşinizden uzak durun
hiç vakit kaybetmeden...

bana sinirlenmis ondan dayamis. konuda aileni sil dedi bana. ailem biraz uzak kocama karsi. cunku gecmistede kolumu morartti. babam konustu kizimi uzersen bnde seni uzerim diye. kendi ailesi bana iftira atti hirsiz diye simdi iyiyiz ama o zaman kendin niye silmedin aileni bnde silmem dedim. arabadaydik. arabayi hizli surdu sinirlenip cocuk var arabada yapma dedim. arabayi durdurdu in dedi ben inerken makas dayadi bogazima. arabadan inmeye calisirkende surudu beni inemedem
Acilen bu dengesizden bosanman lazim.

Cocukla seni korkutuyor
Sakin korkma ailen arkandaymis
Cekme elin dengesizini!!!!

Ailen destekçinmiş,çalışan bi kadınsın neden kazandığın para ile sana şiddet uygulayan birini beslemeye devam ediyorsun ki?
Aileme zarar verebilir kaygınızı anlıyorum ama aynı evin içinde size ve çocuğunuza zarar verebilme ihtimali çok çok yüksek.
Ayrılın evden,uzaklaştırma kararı çıkartın,boşanın hem siz hem de kızınız psikolojik destek alın.

kizlar merhaba dun esimle tartistik kendisi cok sinirli ve kavgaci bir tip. esyalarimi topladim gitmek istedim cunku biktim. zaten bitmis bi evlilik benim icin. sevgimde kalmadi. esim alkol alir kendi basina gezer tozar aile kavrami yok. gitme gidersende cocugu alamazsin bu evden diyo. 8 yasinda kizim. kizimin onunde daha oncede makas dayadi bogazima. ben kizim sevsem gitmek istemezmisim evden. benim sevgime laf soyleyen senmisin dedim sen cok seviyonsa cocugun yannda niye makas dayadin bogazima dedim. evde durmasini istemiyo kizim hep huzursuzluk cikartiyo esim gergin hep ortam. gidersen gece geldgmde evde olmazsan felirim annengile cocugu gotrrm diyo yalniz gelmem diyo. ne yapabilirum
Böyle bir adamdan ne baba olur ne de koca. Henüz insan olamamış. Eşiniz hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle. Allah sizi ve evladınızı bu adamdan korusun

Back
X