Allah kalbine tez vakitte ferahlık versin canım benim seni Allah korumuş ya evlendikten sonra başkasını seviyorum hadi bay bay yapsaydı çünkü anlattıklarından bu karakterde olduğu anlaşılıyor Merak etme o kimseyle mutlu olamaz kimseyide mutlu edemez İnan bana 2 aya kalmaz karşına yeni kaliteli senin seviyende biri çıkmazsa neyim aha buraya yazıyorum :) Allahım sen büyüksün sen görüyorsun Halim'i sana havale ettim de önüne bak ilerdede sana dönmeye kalkarsa kesinlikle affetme yada görüşme unutma huylu huyundan vaz geçmez herşey iyi olacak bak göreceksin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim güzel günler göreceğiz inşallah :)
geçen gün evlensek aldatırmışsın beni dedim o nasıl bi hakaret dedi, nasıl yüzsüz bi görseniz.. Bende öyle düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur :)
yorumunuz için çok teşekkür ederim:)
Adamin bir ruh hastasi oldugunu kabul edersen yuregin ferahlar kurtuldugun icin. Gercekten hastaymis ama ilerde sevineceksin ayrildigin icin. Yani resmen midem bulandi anlattigin adamdan. Yillar sonra senin de bulanacak merak etme. Sadece sabret ve arama sakin bir daha donme. Simdi en guzel hakaretleri etmek vardi ya sevgiline, profilimi kapattirmak istemiyorum.Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim
Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim
Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim
inşallah öyle olur, içimi rahatlattınız biraz.
ben onun ilki değildim zaten ilk öpüşmesi de değildi. ben görmemişim demekki
inşallah dediğiniz gibi olur inanmayı çok istiyorum, yazarım tabi çok teşekkür ederim. dün msj attı yine nasıl oldun dedi, rahtsz ediyosam mesaj atmaym dedi, artık haddinden fazla rahatsız ediyosun dedim, mutluyum iyiyim dedim bitti o da öylelikle. bana yazmadan önce de arkadaşıma bişey sorcam sana demiş, o cevap vermedi o kadarSen hiç merak etme göreceksin Allah seni en kısa sürede feraha çıkarıcak nerden mi biliyorum ? Çünkü bu adamdan ayırarak feraha çıkarmaya başlamış bile sen önüne bak göreceksin bir süre sonra yeni bir aşk kapını çalacak ve sen tekrar mutlu olduğunda o pislik sana dönmek isteyecek iste o zaman sende ona hadi canım başka kapıya diyeceksin dualarım seninle gelişmeleri mutlaka yaz öpüyorum
Benim 4 senedir beraber olduğum adam demeye dilim varmıyor o varlığa, benimle beraberken başkasından hoşlanıyordu kızdan emin olduktan sonra benden ayrıldı ilk defa onu sevmiştim bütün küfürleri saysam az gelir ona o yüzden en iyisi Allah'a bırakmak..
Herşeyin ilkini yaşadım derken cinsellik de yaşadın sanırım,olay sadece öpüşme durumuna benzemiyor?Seninki birini bulmus ve ayrılmaya bahane aramıs..Bence yol yakınken gercek yuzunu gördugun ıcın Allah'ın sevdıgı kuluymussun ..Bu acını bır fırsat olarak gör ve asla gerı dönme,hevesı gectıgı zaman o sana döndugunde de asla gerı alma ...Yolla gıtsın ,senı hak etmedıgı cok acık..İlk sevdıgın olması son olacak anlamına gelmez..Korkma yenıden seveceksın zamanı gelınce..
içimi okudunuz resmen, bi daha böyle bi hataya düşmcem inşallah, dediğiniz gibi tecrübe oldu, çok acı oldu ama.Öyle hissediyorum ki, bu adam aradığını bulamayınca yeniden size dönecek ve siz de bütün bu acıyı ve saygısızlığı unutup ona yeniden şans vereceksiniz. Yapmayın bunu olur mu? Böyle adamlar, fedakâr sevgileri hak etmiyor. Şans verdikçe daha ağır yaralar açar. Ina vereceğiniz şansı kendinize tanıyın. Elbette ki birkaç gün canınız yanacak, en çok da bunu hak etmediğinizi düşündüğünüz için kızacaksınız ama zamanla azalacak. Yaşadığınız bu tecrübenin size bişeyler öğretmesine izin verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?