• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan çok sevdiğim adam beni bıraktı :(

temmuzhh

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
42
1
18
Ankara
Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar :( 22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi :( o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim :(

Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar :( 22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi :( o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim :(

kusura bakmada sevgilinin yaptığı çok adice, 3 yıllık beraberlikte zaten öpüşeceksiniz öpüşmeseniz anormal olurdu
ben artık başka kızlara ilgi duyuyorum demiyorsa senin namusuna laf etmeye kalkıyor, sende kalkıp bu adamı tekrar arıyorsun, vallahi pess

Gitmis arkadas, yapabileceginiz baska bir sey kalmamis gibi, siz de onunuze bakin...

Allah yardimciniz olsun, zor ama imkansiz degil, acisi gecer zamanla, bir anı olarak kalir..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ayrıca bence sevgilin zaten böyle biriydi ama sen gerçek yüzünü şimdi gördün, bence yasını tut gözünün yaşını sil, önüne bak daha 22 yaşındasın, seni zerre kadar hak etmeyen adama bu kadar emek harcama
ararsa bile sakın açayım deme bence

Sakin ol canim surekli dusunup bunlari kendini doldurma ..belliki artik bu iliskiniz bitmeye mahkum canim nolur arayip mesaj atip kendini kucuk dusurme .Evet cok zor biliyorum bende facebooktaki kizlar yuzunden 4 yillik iliskimi bitirdim bir hafta oldu .Kendimize saygimizin olmasi lazim hayatin sonu degil lutfen toparlan.napiyo ne ediyo diye araastirma bu daha cok canini yakar .

artık onun için bişey yapacak değilim ama anılar peşimi bırakmıyor işte, verdiğim emeğe zamana üzülüyorum sadece

Seni istemeyene bir dahakine 'Gel' demezsen kalbin dahil her şeyin ferahlar merak etme.

aynen öyle verilmiş sadakam varmış şükrediyorum ama kalp anlamıyo işte. yok artık açmıyorum msj atmıyorum, dün gelmiş iyi misin diyo naptn nasılsın diyo, zevk mi alıyo anlamıyorum ki

O ne demek ya ?
Tövbe yarabbim bu erkekler kafayı yemiş gerçekten.
Unutmaya çalışın siz de daha fazla egosunu tatmin etmeyin bu karektersizin.

dediğiniz gibi karaktersizin tekiymiş. hepsini söyledim zaten adam değilsin sen dedim beş para etmezmişsin dedim

Niye böyle yapmış biliyor musun?
Sen şuan bile elinin altındasın onun o yüzden böyle bu durum.
Sen bir tavrını koy ortaya istediğini yap diyip kendinde hayatını yaşamaya başla bak bakalım ne oluyor bu adama.
İstediğinle öpüşür sevişirsin salak mı bu ya kaç yaşın da da benle yaptıysan hazırsın diyor.
Sanki yoldan geçene yapışıyorsunuz. Mantığa bak.

haklısınız. pişman olduğunu görmek istiyorum, geri dönmem artık ama görüyüm, benim çektiğim acıları o da çeksin istiyorum

sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık

Eğer öpüşmemiş olsaydınız "gözünün üstünde kaş var" diye bırakacakmış sizi...

Adama tecavüz edip zorla öpmediniz ya neyin güvensizliği bu...

Tabii neyin olacak kendisi kesiştiği kızlardan futbol takımı kurduğu için sizi de öyle sanıyor...

Bir erkek hayatındaki kadına böyle bir sebepten güvenmiyorsa kendisinin falsolu hareketleri vardır...

Yani "Benimle öpüştün başkasıyla olsa aynısını yapardın" derken "Ben seninle öpüştüysem başkasıyla olsa onunla da aynısını yapardım" demek istiyordur...

Kalbinizi şimdilik ferahlatmak zor ama ilişkiniz boyunca o kadar çok açık vermiş ki bunları düşündükçe zaman çok yakında lehinize işler... :ssz:

Eğer öpüşmemiş olsaydınız "gözünün üstünde kaş var" diye bırakacakmış sizi...

Adama tecavüz edip zorla öpmediniz ya neyin güvensizliği bu...

Tabii neyin olacak kendisi kesiştiği kızlardan futbol takımı kurduğu için sizi de öyle sanıyor...

Bir erkek hayatındaki kadına böyle bir sebepten güvenmiyorsa kendisinin falsolu hareketleri vardır...

Yani "Benimle öpüştün başkasıyla olsa aynısını yapardın" derken "Ben seninle öpüştüysem başkasıyla olsa onunla da aynısını yapardım" demek istiyordur...

Kalbinizi şimdilik ferahlatmak zor ama ilişkiniz boyunca o kadar çok açık vermiş ki bunları düşündükçe zaman çok yakında lehinize işler... :ssz:

inşallah öyle olur, içimi rahatlattınız biraz.
ben onun ilki değildim zaten ilk öpüşmesi de değildi. ben görmemişim demekki

Erkek arkadasinizda hiç saygı yokmuş. Madem ayrılacak, madem artık eskisi gibi sana bir şeyler hissetmiyor, o zaman aynı bu şekilde anlatacak, senin namusuna dil uzatarak değil. Karaktersiz birisinden kurtulmuşsun, dua et bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bahane aramış bulmuş iste bırak kardesim ya. Allahin sevgili kulusun bence allah sana isaret vermis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabii ki bilmiyorum diyecek bu daha kolay çünkü.sana niyesini söyliyim adam şu an uzun ilişki ve evlilik modundan çıkmış " ulan ben bişeyler kaçırıyorum" moduna girmiş.bu moddan çıkması zaman alır..ilk bahanesi 12 yaş grubu olsa da su yönden takdir ettim;başkasından hoşlandığını açıkça belirtmiş.işin daha kolay.
Kalbini ferahlatman hiç kolay değil ancak önce çantada keklik görünmemen gerekiyor. Sana tavsiyem umrunda değilmiş gibi davran.hatta seni ararsa şunu farkettim ayrılmamız iyi olmuş inanılmaz iyi hissediyorum kendimi falan de en tatlı sesinle.sen şu an kürkçü dükkanısın onun için o yüzden er geç senden şans isteyeceğini biliyorum.

Back
X