• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan çok sevdiğim adam beni bıraktı :(

Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar :( 22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi :( o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim :(

benim anlamadığım 3 yılda ilk defa o gün mü öpüştünüz ?

Siz niye tamamen bitirdiniz sonra başkasına gittiniz ne oldu da 4 yıl çöpe gitti

ben çok seviyordum çok yalvardım köpek gibi ne istediyse onu yaptım şerefsize bekaretimi verecek kadar çok güveniyordumki
orda vicdanlı çıktıda bişi yaşamadık allahıma şükürler olsun yaşamadık cünkü ozaman çok pişman olurdum, ben senelerdir çok ağladım
o çok çirkin olmasına rağmen ben sevdim onu herkes diyordu bana şunda ne buluyorsun diye bir aynaya bak dünya güzeli kızsın dıyorlardı ama öyle değil işte insan aşık olacağı kişiyi secemiyor.. benimle beraberken bir kızdan hoşlanıyordu calıştığı yerde ondan emin olduktan sonra benden ayrıldı..

ben çok seviyordum çok yalvardım köpek gibi ne istediyse onu yaptım şerefsize bekaretimi verecek kadar çok güveniyordumki
orda vicdanlı çıktıda bişi yaşamadık allahıma şükürler olsun yaşamadık cünkü ozaman çok pişman olurdum, ben senelerdir çok ağladım
o çok çirkin olmasına rağmen ben sevdim onu herkes diyordu bana şunda ne buluyorsun diye bir aynaya bak dünya güzeli kızsın dıyorlardı ama öyle değil işte insan aşık olacağı kişiyi secemiyor.. benimle beraberken bir kızdan hoşlanıyordu calıştığı yerde ondan emin olduktan sonra benden ayrıldı..

O kızla ne yaptı? İnanmıyorum ya. Siz varken nasıl başkasına bakıyor nasıl 4 yılı atıyo çöpe böylelerini görünce öyle üzülüyorumki :(

O kızla ne yaptı? İnanmıyorum ya. Siz varken nasıl başkasına bakıyor nasıl 4 yılı atıyo çöpe böylelerini görünce öyle üzülüyorumki :(

kızında sevgilisi vardı bunlar gizli gizli aşk yaşadılar sonra birbirlerinden emin oldular evlendiler.. bunlar nişanlandıktan sonra benimki bana mesaj attı yüzsüzlük yapıp yazıyorki canım naber nasılsın biliyorum seni çok üzdümde cart curt bildiğin vıcdanını rahatlatacak ama o vicdan asla rahatlamayacak bundan emin olabilir..

kızında sevgilisi vardı bunlar gizli gizli aşk yaşadılar sonra birbirlerinden emin oldular evlendiler.. bunlar nişanlandıktan sonra benimki bana mesaj attı yüzsüzlük yapıp yazıyorki canım naber nasılsın biliyorum seni çok üzdümde cart curt bildiğin vıcdanını rahatlatacak ama o vicdan asla rahatlamayacak bundan emin olabilir..
size dönmeyi düşünmedi mi hiç? evlendiler mi

kişiliksiz bir adamdan kurtulmuşsunuz ne mutlu size derim...
çok itici davranışları...
emin olun çok daha iyisi çıkacak karşınıza ve bu adamla yaşadıklarınızın hepsine pişman olcaksınız,
sadece bekleyin, şu an müthiş acılar çekiyor olmanız çok normal
ve ben döneceğine eminim...dilerim geç kalır da bu hassas halinizden faydalanamaz!

ona ağlamıyorum zaten, geçen zaman o kadar fedakarlığıma, emeğime ağlıyorum. karşımdakini tartmayla ilgisi var mı bilmiyorum, çok efendiydi çok düzgündü, kime anlatsam şaşırıyor, yine olsa yine inancam yani hiç belli etmedi

Yaşın 22 zaten eğri doğru kendini çok göstermez bu yaşlarda
Bir ilişki karşılıklı yaşanır, emeğim, fedakarlığım diye kendini depresyona sokmana gerek yok
Yaşadığın güzel zamanları kar sayıp yoluna devam edeceksin
Hayatın çok başındasın, daha çok yolun var
O yüzden ayağa kalk ve yoluna devam et
Değmeyenin ardından ağlamaktır en büyük kayıp
Bu yollardan geçtik, aşk için, giden için, emek için hiç bir şey için ağlama
Zaman çok kıymetli, gençliğin çok kıymetli bunları hiç bir şey için harcama

kişiliksiz bir adamdan kurtulmuşsunuz ne mutlu size derim...
çok itici davranışları...
emin olun çok daha iyisi çıkacak karşınıza ve bu adamla yaşadıklarınızın hepsine pişman olcaksınız,
sadece bekleyin, şu an müthiş acılar çekiyor olmanız çok normal
ve ben döneceğine eminim...dilerim geç kalır da bu hassas halinizden faydalanamaz!

dönmez o bilirim. hepsi geçecek inşallah

Yaşın 22 zaten eğri doğru kendini çok göstermez bu yaşlarda
Bir ilişki karşılıklı yaşanır, emeğim, fedakarlığım diye kendini depresyona sokmana gerek yok
Yaşadığın güzel zamanları kar sayıp yoluna devam edeceksin
Hayatın çok başındasın, daha çok yolun var
O yüzden ayağa kalk ve yoluna devam et
Değmeyenin ardından ağlamaktır en büyük kayıp
Bu yollardan geçtik, aşk için, giden için, emek için hiç bir şey için ağlama
Zaman çok kıymetli, gençliğin çok kıymetli bunları hiç bir şey için harcama

dediklerinizin hepsini uygulayacağım, teşekkür ederim :)

size dönmeyi düşünmedi mi hiç? evlendiler mi

geri dönmekmi birbirlerini çok seviyor onlar, hatta 14 temmuzda bebekleri oldu duyduğumda çok kötü olmuştum. Hatta bende hamileydim düşük yaptım maalesef çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın..

Şimdi mutlular mı? Ay inanmıyorum nasıl insanlar var ya

geri dönmekmi birbirlerini çok seviyor onlar, hatta 14 temmuzda bebekleri oldu duyduğumda çok kötü olmuştum. Hatta bende hamileydim düşük yaptım maalesef çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın..

bebeğinize çok üzüldüm çok geçmiş olsun, ne kadar sevmişsiniz böyle. üzmeyin kendinize zaten yolunuzu çizmişsiniz siz, böyle yaparak eşinize de haksızlık etmeyin

bebeğinize çok üzüldüm çok geçmiş olsun, ne kadar sevmişsiniz böyle. üzmeyin kendinize zaten yolunuzu çizmişsiniz siz, böyle yaparak eşinize de haksızlık etmeyin

YOK YOK ben bitirdim ona dair ne varsa içimde sadece şunu demek istiyorum unutulmuyor..
ben Allaha bıraktım herşeyi görüyor.. cezalarını elbet birgün verecektir

öyle karaktersiz bi adammış işte. benim gibi çok sevseydin bunları yapmazdın diyorum, ben seni çok sevmiştim diyo, laf anlatamıyorum ki ona. başta çok kızdım o da çok üzüldü yalvardı gitme diyo, telefonda hüngür hüngür ağladı ben erkek fln değilim dedi, sonra nolduysa yine aynı tas aynı hamam.. dengesiz, karaktersizin teki.

dengesiz değil diğer kız için umutlanmıs o olmamıs gene sana dönmeyi denemiş sen yok deyincce baskasını gözüne kestirmiş o yuzden sen mesaj atınca yok demiş :47: ama karaktersiz oldugu kesin :47: evet baslarda sevmmiş ama su an sevmedğiğ kesin :37:

Back
X