- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de çok çok çok gecmiş olsun. Allah annenize şifalar versin tez zamanda.Cok gecmis olsun ve Allah yardımcın olsun. Annem iki makineye bagli. 10 gunde bir ancak disari cikabiliyorum. Bunaliyorum ama sonra Allah'tan umit kesilmez diye teselli ediyorum kendimi.
aynı durum muydu ? böbrek üstü bezi kanseri yani ? Nerde ameliyat oldu bilgi vermenizi rica etsem.Eşimin kuzeni oldu, ameliyat oldu 4-5 yıl evvel ve gayet iyi.
Bize böbrek üstü bezinde kitle olduğunu söylemişti, Ankara’da oldu ameliyatını, kemo görmedi sadece ilaç alıyor sürekli. Arayıp sorup size yazarım.aynı durum muydu ? böbrek üstü bezi kanseri yani ? Nerde ameliyat oldu bilgi vermenizi rica etsem.
çok yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim :)Bize böbrek üstü bezinde kitle olduğunu söylemişti, Ankara’da oldu ameliyatını, kemo görmedi sadece ilaç alıyor sürekli. Arayıp sorup size yazarım.
Cevabınızı yeni gördüm. Yarın sorarım mutlaka dönerim size.Hastane ve doktoru biliyorsanız eğer benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Rabbim şifa arayan herkese şifa versin inşallahDün hayatımın en berbat günüydü sabahı zor ettim. Annemin milyonda bir görülen böbrek üstü bezi kanserine yakalandığını öğrendim. Ve annem bizden bunu saklamış kahroldum. Öyle kesin sonuç veren tedavisi de yokmuş. Eminim etrafınızda kanser olan birçok insan vardır. Bu süreçte annem için neler yapabilirim ? Kemoterapi alacaksın yüksek ihtimal demiş doktor. Bu işler nasıl olur ? Nasıl ilerler ?
Bunu duymak bile beni kahrederken annesini ebediyete gönderen arkadaşlarımızı düşündüm. Dayanamadım.. Allah hep sizinle olsun
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Zeytin yagı gibi içirecek miyiz ?Rabbim sifa versin siz ek olarak sarmisak yagi gibi seyler verin
sarmisak yagi Kanser hücrelerini yenebiliyormus bi cok kisiden duydum
hatta bir yakinimizn akrabasi 2 Ay ömrü ya var yada yok demisler adam suan cok saglikliymis her gün sarimsak yagi vermisler
Alternatif Tip arastirip bakin ve icinize sinen olursa ek olarak uygulaya bilirisiniz tabi Kemoterapi fln aksatmadan
Anneniz adına çok sevindim inşallah benim annem de çok iyi olur. Bu hastalıgın nüksetme oranı fazlaymış ya sürekli kontrol altında mı anneniz ?Canim öncelikle Rabbim safi isminden şifalar versin inşallah...benim anamda milyonda bir görülen böbrek üstü kanseri yakalandı...geçen sene ve şu an tüm tahlilleri çok iyi çıkıyor elhamdülillah...kemoterapi almadı sadece radyo terapibve akıllı ilaçla geçti şu an çok iyi sadece ameliyat yeri ağrıyor ara sıra...moral çok iebmli hemen bir psikolog yardımı alın annem çok ağlardı ki tasavvuf dersleri alan bir kadındır...birde rabbim iyi doktorlara düşüşün insaallah
Sonsuz teşekkürler..Şimdi konuştum, Ankara İbn-i Sina Hastanesi Doç.Dr. Volkan Genç imiş doktoru. Bu tür ameliyatlarda aranan bir isim dedi.