Canımdan öte annem..

bende babamı akciğer kanserinden kaybettim..
ciğerlerin bitmiş hiç birşey yapılamaz demişlerdi ve birden cıktı ortaya yanı sinsi bir kansermis..
hissettiğin duyguları çok iyi bilirim..
annene acil şifalar diliyorum bol bol mutlu edin mutluluk hormonu vucutta salgilaninca hastaliklar daha cabuk atlatilir yada daha dayanilir hal alir..♥bu konuda tıbbi bilgim yok ama daima duacin olacağım ♥
Ben de sizlerin duacısıyım. Çok çok çok teşekkür ederim. Allah'ım sabırların en büyüğünü versin sizlere.

Rabbim şifa versin inşallah..Butun hastalara şifa eylesin Güzel Allahım. Amin🙏Allah yardımcınız olsun. Bilgim yok ama dua etmek istedim.😔

Geçmiş olsun...
Pet CT çekildi mi bilmiyorum, önce ona bakılacak. Vücudun başka yerine sıçramış mı kontrol edilecek. Kaçıncı evre olduğu tespit edilecek. Belki kemo belki ışın tedavisi belki radyoterapi görecek.
Mesela annemin akciğer kanseri 4.evreydi. Bütün vücudu sarmıştı. Dayımın da beynine sıçramıştı, akciğer kanseri çok agresif ilerleyen bir kanser türü. Böbrek üstü bezini bilmiyorum ama birkaç doktora götürün derim. Annemin de dayımın da doktoru Cerrahpaşa hastanesindeydi. Çok iyi bir doktordur.
Allah yardımcınız olsun.
Anneniz ve dayınızın durumu nasıl şuan peki? Çok geçmiş olsun bu arada.

Çok yakın bir zamanda ben de buna benzer bir konu açmıştım . Ne desem bilemedim güçlü olun diyeceğim 2 haftalık süreçte kendi yaşadıklarım geliyor aklıma .. çok üzücü , ama maalesef kelime dağarcığım o kadar geniş değil . Allah yardımcınız olsun , hepinizin 🙏🏻 Dilerim ,hastalığı atlatır , moral ve sağlıklı beslenme bu hastalığın 1.düşmanı .
Size dua edeceğim❤️

Anneniz ve dayınızın durumu nasıl şuan peki? Çok geçmiş olsun bu arada.

İkisini de kaybettik maalesef. Dayım 1 seneye yakın çekti, maalesef son evreydi ve doktor kemo bile önermedi.
Annemin hastalığına teşhis bile koyulamadı tam olarak, biyopsi yapamadan kaybettik.

Anneniz adına çok sevindim inşallah benim annem de çok iyi olur. Bu hastalıgın nüksetme oranı fazlaymış ya sürekli kontrol altında mı anneniz ?

Tabi canım surrkli tahliller yapılıyor
Ama çok şükür elhamdülillah iyi şu an
Ameliyat yeri ağrıyor Dr 2/3 seneyi bulur demis
Korkma ilk ogrendigimde ben bebeğimi düşürdüm ağlamaktan yiyemedim,icemedim çok şükür bu gunlerimize

Tabi canım surrkli tahliller yapılıyor
Ama çok şükür elhamdülillah iyi şu an
Ameliyat yeri ağrıyor Dr 2/3 seneyi bulur demis
Korkma ilk ogrendigimde ben bebeğimi düşürdüm ağlamaktan yiyemedim,icemedim çok şükür bu gunlerimize
Çok çok gecmiş olsun. Allah bir daha o günleri yaşatmasın size ve hiçkimseye..

Back
X