• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı çok sıkan mevzu

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Kızlar meraba son 3 regl döneminde kanamada azalma oldu ben geçici birşeydir diye düşündüm doktora gideceğim ama ilçede olmamdan dolayi ve çalışıyor olmamdan dolayi gidemedim bu hafta izin alabilirsem doktora gideceğim .Tabiki doktor bilir nedenini ama sizler böyle birşey yasadınızmı ? 33 yaşındayım internetten baktım birçok neden var ama beni nedenleri çok korkuttu özellille yumurtalık revervlerinde azalma nedenini görünce çok korktum ya :( bekarım daha of of çok canım sıkıldı

Bazen stresten oluyor.
Benim babam kalpkrizi geçirmişti.
O ara azalmisti.
Sonra duzeldi.
Yine de kadindogum uzmanına görünün.
Canınızı sıkmayın inşallah kötü birşey yoktur.

Bazen stresten oluyor.
Benim babam kalpkrizi geçirmişti.
O ara azalmisti.
Sonra duzeldi.
Yine de kadindogum uzmanına görünün.
Canınızı sıkmayın inşallah kötü birşey yoktur.
Evet en yakın zamanda gidicem .Bende bu ara aşırı stresliyim belkide ondan bilmiyorum

Streslendiğim zamanlar oluyor. Gerçi bir kaç yıldır stresliyimde ama yinede düzensiz değil. Geçer.

Yinede doktora görünün.

Streslendiğim zamanlar oluyor. Gerçi bir kaç yıldır stresliyimde ama yinede düzensiz değil. Geçer.

Yinede doktora görünün.
Aşırı stresliyim hoş geneli hayatimin streste :) bu aralar epey kötüyüm ondanmı anlamadım birde doktora gidememekte beni strese sokuyor

Kan degerlerinize baktirin. Mesela demir eksikligi üstüne stres felan adetin kesilmesine bile sebep olabiliyor. O yüzden hemen kötü düsünmeyin.

İşte onun içinde regl döneminin 3. Gününde gitmek gerek ya o kadar saçma saapn biryerdeyim ve saçma sapan bir işteyimki izin problem oluyo :KK43: valla çıldırcam iyce strese girdim
Amh için reglin 3. Günü gitmeye gerek yok. Regl iken ya da değilken herhangi bir gün yaptırabilirsiniz.

Kan degerlerinize baktirin. Mesela demir eksikligi üstüne stres felan adetin kesilmesine bile sebep olabiliyor. O yüzden hemen kötü düsünmeyin.
Demir eksikliğim çokmuş doktorum öyle söylemisti ilaç felanda kullandım ama sanırim yetersiz geliyor en yakin zamanda izin alip gidicem

Demir eksikliğim çokmuş doktorum öyle söylemisti ilaç felanda kullandım ama sanırim yetersiz geliyor en yakin zamanda izin alip gidicem

O zaman ondan olabilir.demir ilaci hap seklinde alinsa depolamasi baya zaman aliyor. Bana hamileyken damar yolundan verilmisti bu yüzden. O zaman sadece bir kac güne doluyor. Yani bilinen bir demir eksikligi varsa en büyük ihtimal o. Tabi ki yinede her sene öyle veya böyle kontrol olmak lazim. Gecmis olsun 🌸

İşte onun içinde regl döneminin 3. Gününde gitmek gerek ya o kadar saçma saapn biryerdeyim ve saçma sapan bir işteyimki izin problem oluyo :KK43: valla çıldırcam iyce strese girdim
Sağlık her şeyden önce gelir. İş yerine acil bir durum var doktora gitmem lazım diyin ve gidip tahlillerinizi yaptırın

O zaman ondan olabilir.demir ilaci hap seklinde alinsa depolamasi baya zaman aliyor. Bana hamileyken damar yolundan verilmisti bu yüzden. O zaman sadece bir kac güne doluyor. Yani bilinen bir demir eksikligi varsa en büyük ihtimal o. Tabi ki yinede her sene öyle veya böyle kontrol olmak lazim. Gecmis olsun 🌸
Teşekkür ederim çok sağolun

Kızlar meraba son 3 regl döneminde kanamada azalma oldu ben geçici birşeydir diye düşündüm doktora gideceğim ama ilçede olmamdan dolayi ve çalışıyor olmamdan dolayi gidemedim bu hafta izin alabilirsem doktora gideceğim .Tabiki doktor bilir nedenini ama sizler böyle birşey yasadınızmı ? 33 yaşındayım internetten baktım birçok neden var ama beni nedenleri çok korkuttu özellille yumurtalık revervlerinde azalma nedenini görünce çok korktum ya :KK43: bekarım daha of of çok canım sıkıldı
Prolaktinim yuksek cikti cok az oluyorum ben de ilac verecekmis pazartesi kontrole gidicem. Normalde reglin ikinci gunu cagiriyolar. Ac karnina gidin tahlil ister zaten doktor. Siz de ikinci gunu gidin ultrasonla bakiyor belki kist filan vardir. Bende de kucuk kucuk kistler varmis onun icin taviye edici gida verdi bugun bitti. Buyuk ihtimalle stresten yukseldi benim de.

Son düzenleme:
Yumurtalık rezervi genetik biliyorum. Regl azalması stres faktörlü olabilir daha fazla endişelenmeyin.

Back
X