Askerlik sonrasi buhrandir belki.bilemiyorm ne yasandigini tam olaarak simdi ne desem bos.sevmekten vazgecmeye calisma daha cok yaralanirsin ben sevgime dokunmuyorm sevme desem sevmicek mi kalbim? Sevicekk.ben kendimle savasmaktan vazgectim o yuzden.sadece kirginligim beni cok yoruyor.yoksa o hala ariyor soruyor ama ben cok yorulmusum.bu kadar sevmeme ragmen onu affedemicek olmakta beni uzuyor buda cok zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilkim olmasi ayri bir fena yani.Dusunsene 19 yasina kadar kimseyle cikmamissin.Git de bir g...t herife asik ol. :)
Askerlik sonrasi buhrandir belki.bilemiyorm ne yasandigini tam olaarak simdi ne desem bos.sevmekten vazgecmeye calisma daha cok yaralanirsin ben sevgime dokunmuyorm sevme desem sevmicek mi kalbim? Sevicekk.ben kendimle savasmaktan vazgectim o yuzden.sadece kirginligim beni cok yoruyor.yoksa o hala ariyor soruyor ama ben cok yorulmusum.bu kadar sevmeme ragmen onu affedemicek olmakta beni uzuyor buda cok zor.
cok arabesk bir dusunce tarziniz var, muhtemelen oyle bir cevrede yetismissiniz.
ask acisidir, gecer. "bizimki bambaskaydi, dunyada esi yok, artik asla sevmem." zihniyetine girmeyin lutfen. dunyada her seyin bir benzeri vardir, ustelik ask acisi aslinda kucuk bir derttir. (her ne kadar buyukmus gibi gorunse de)
en kisa zamanda kendiniz icin bir iyilik yapip sigarayi birakmanizi ve sizi mutlu edecek insanlar bulmanizi dilerim.
Çok dar bir bakış açınız var ve muhtemelen öyle bir çevrede yetişmişsiniz..
bende sizin gibi düşünürdüm ama büyük konuşunca insanın başına geliyor ..dilerim sizin başınıza hiç gelmez çünkü geldiğinde bu düşüncelerinizi hatırlayıp hem ağlayacak hem güleceksiniz..
Yas da 23 su an 24den gun aliyorum hattaen guzeli kendini dinledigin bir hayatmis.Yaralarimi sarmaya calisyorum iste.Bosver cekebildigin yere kadar cekmeli insan acisini.Zaten artik ceke ceke kalmaz stokta.
Umudumu en basindan beri kaybetmek istemedim aslinda cunku biz ayrilsakta o elini hic cekmedi uzerimden hastaligimda agladi aradi,ozlediginde cikti geldi kapima,aldi yemeklere goturdu,uzun konusmalar yaptik gecelerce zaman vermistik aslina bakarsan ama 4.5 ay oldu bu daha ne kadar devam edebilir ki umut etmek nereye kadar? Tamamen bitirmeden yolumada bakamiyorum acikcasi cesarette edemiyorum ya bu gunumu ararsam diye.zaman herseyin ilaci ama ozlemek ve akla gelmesi bunu kiminle konussam gecmicek gecmesini bekleme diyorlar.
Baskasi mi varmis? Ben cok sukur duymadim boyle birsey simdi boyleysem duysam kim bilir ne halde olurdum.mahfolmussundur.hayir bu nasil bir ego ya arkasinda iki kizi birakmak eglenmis mi acaba cok merak ettim.
Pisman oldu mu merak ettim ?
aşk acısı zordur ..
geçmez,iz bırakır ..
Buna katılıyorum. :)
Zamanla unutmuyorsun da, alışıyorsun. 3,5-4 yıl geçti, yoksa zamanla geçer dedikleri şey bi beni mi kapsamıyo. :)) Ne zor zamanlar, ne zor günler, hele ki ilk aylar. Geri dönüşü olduğunu düşünüp, hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyosunuz bile. Ve kaybeden hep siz oluyorsunuz. 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmiş birinin duyguları bunlar. 2 gün sonra 10. yılımızı dolduracaktık, ama beraber değiliz. Ve ben şu tarihi bile her sene hatırlıyorsam, unutmak diye birşey olmadığının kanıtıdır bence. Onsuzluğa alışıyorsunuz sadece, çünkü elinizden birşey gelmiyor.
Buna katılıyorum. :)
Zamanla unutmuyorsun da, alışıyorsun. 3,5-4 yıl geçti, yoksa zamanla geçer dedikleri şey bi beni mi kapsamıyo. :)) Ne zor zamanlar, ne zor günler, hele ki ilk aylar. Geri dönüşü olduğunu düşünüp, hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyosunuz bile. Ve kaybeden hep siz oluyorsunuz. 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmiş birinin duyguları bunlar. 2 gün sonra 10. yılımızı dolduracaktık, ama beraber değiliz. Ve ben şu tarihi bile her sene hatırlıyorsam, unutmak diye birşey olmadığının kanıtıdır bence. Onsuzluğa alışıyorsunuz sadece, çünkü elinizden birşey gelmiyor.
Çok dar bir bakış açınız var ve muhtemelen öyle bir çevrede yetişmişsiniz..
bende sizin gibi düşünürdüm ama büyük konuşunca insanın başına geliyor ..dilerim sizin başınıza hiç gelmez çünkü geldiğinde bu düşüncelerinizi hatırlayıp hem ağlayacak hem güleceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?