Canimi okuyor ask acisi...

Ilkim olmasi ayri bir fena yani.Dusunsene 19 yasina kadar kimseyle cikmamissin.Git de bir g...t herife asik ol. :)

Ilkim olmasi ayri bir fena yani.Dusunsene 19 yasina kadar kimseyle cikmamissin.Git de bir g...t herife asik ol. :)

Baskasi mi varmis? Ben cok sukur duymadim boyle birsey simdi boyleysem duysam kim bilir ne halde olurdum.mahfolmussundur.hayir bu nasil bir ego ya arkasinda iki kizi birakmak eglenmis mi acaba cok merak ettim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yas da 23 su an 24den gun aliyorum hatta en guzeli kendini dinledigin bir hayatmis.Yaralarimi sarmaya calisyorum iste.Bosver cekebildigin yere kadar cekmeli insan acisini.Zaten artik ceke ceke kalmaz stokta.

Çok dar bir bakış açınız var ve muhtemelen öyle bir çevrede yetişmişsiniz..

bende sizin gibi düşünürdüm ama büyük konuşunca insanın başına geliyor ..dilerim sizin başınıza hiç gelmez çünkü geldiğinde bu düşüncelerinizi hatırlayıp hem ağlayacak hem güleceksiniz..

👏👏👏

Yas da 23 su an 24den gun aliyorum hatta en guzeli kendini dinledigin bir hayatmis.Yaralarimi sarmaya calisyorum iste.Bosver cekebildigin yere kadar cekmeli insan acisini.Zaten artik ceke ceke kalmaz stokta.

Pisman oldu mu merak ettim ?

O zaman dost acı söyler geçmiyor evet benimde yıllar oldu geçmedi :)
Ama neden hep benim yüzümden hayatıma kimseyi sokmadım umut ettim ne bilim yapılmaması gereken her şeyi yaptım
Şuan öyle bir haldeyim ki ne onu istiyorum ne yanımda biri olsun istiyorum
Değer mi sence ? bu duruma mı düşmek istiyorsun sende
Hayatına yeni biri girmeden geçmez ne yaparsan yap bunada benim gibi izin vermezsen çok zorluk çekersin ileride

Yanyanayken o kadar iyiydik ki.Inan baska amaci da yoktu hani anlarsin iste.Hatta senleyken huzur buluyorum derdi.Sen cok temiz bi kizsin ama ben temiz degilim filan.Allah allah diyodum bu niye bole arada gunah cikarir gibi konusuyor.Ahh gercekleri ogrenince o adamin bana bunu yaptigina inanamadim.Kotu biri degildi benim temiz ve iyi niyetimi biliyordu neden yapmisti sordum defalarca gozlerime bakti basini egdi.O kadar degisik biri ki.Inan cok mantikli akilli korumaci saygili biriydi.Gercekten basima yikildi hersey.Annemle taniscagini soleyen adam zaten baskasinindi.Hatasinin farkindaydi yaptiklari icin ozur diledi.Hep kopmak istedigini ama benden kopamadigini filan.Ya inan kimse onu cozemedi.O bile kendini cozemedi.Seni allaha havale ediyorum dedim.Sana her konuda uzulebilirim ama bana yasattiklarini yasarsan uzulmem bunu bil dedim.Inan ben de kendime uzulmucem dedi.Mutluluk saniyeler icinde mateme donusebiliyormus meger.Dusunsene hayallerin sadexe bir dakika icinde yikilabiliyor.Hayat tuhaf. :)

Geçecek.. Bende yaşadım ve geçti :) çok iyi hissediyorum şuan kendimi, ve iyiki o karar alınmış diyorum. Umarım sebşn içinde hayırlısı olur.

Biliyormusun, bende aşk acısını çekerken, biraz araştırma yaptım, ve bilimsel olarak kanıtlanmıştır aşk acısının var olduğunu :)

Sana bu zor dönemde çok güç dillerim, ve umarım en kısa zamanda geçer..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Pisman oldu mu merak ettim ?

Evet oldu ama hala o kizla.Onu sevdigini dusunmuyorum ki sevse benle boynuzlamazdi.Ona haykirmistim neden ben bilmek zorundayim neden ona da sana ihanet ettim demiyorsun neden her gece gozyasiyla uyumak zorundayim ? Cevap yok.Peki bana karsi ne hissettin nefret de olsa sole eglendim de diyebilirsin inan kizmicam ama bisey soyle ben sevdim seni dedim.Soyleyemem soylersem umut eder beklersin bekleme dedi.Aslinda onun kimseyi sevebilcegini de dusunmuyorum dort sene gecti ne yapiyo ediyo bilmem gerci ayni semtte oldugumuzdan bazen karsilasiriz yolda.Hala daha sevebildigini dusunmuyorum.Lise zamaninda bir kizi cok sevmis hatta intihara kalkismis o gun bugundur bole bi canavar olmus iste.Ona seninle karsilarsak yuzume bak gozlerime yere bakma kaldir basini kaldir ki bana yasattigin aciyi gor yuzumde demistim.Karsilasinca goz goze bakisir gecer gideriz.

aşk acısı zordur ..
geçmez,iz bırakır ..

aşk acısı zordur ..
geçmez,iz bırakır ..

Buna katılıyorum. :)
Zamanla unutmuyorsun da, alışıyorsun. 3,5-4 yıl geçti, yoksa zamanla geçer dedikleri şey bi beni mi kapsamıyo. :)) Ne zor zamanlar, ne zor günler, hele ki ilk aylar. Geri dönüşü olduğunu düşünüp, hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyosunuz bile. Ve kaybeden hep siz oluyorsunuz. 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmiş birinin duyguları bunlar. 2 gün sonra 10. yılımızı dolduracaktık, ama beraber değiliz. Ve ben şu tarihi bile her sene hatırlıyorsam, unutmak diye birşey olmadığının kanıtıdır bence. Onsuzluğa alışıyorsunuz sadece, çünkü elinizden birşey gelmiyor.

Tam da bu iste !!!

tam anlamıyla bu ..
aşk acısı mı Allah korusun bi daha tövbe ..

Senin için dua ettim arkadaşım
Şimdi kırıcı üzücü durum ancak ileride güzel anılar olacak sana eminim..
Onu hiç yaşamayan gerçek bir aşkın özlemini çeken çok insan da var
Her zamanki gibi herkes kendisinin acısını en büyük görür tabi
Allah sabrını versin üzülme demiyorum üzül atlatman için gerekli ama gereğince hırpalamadan kendini..Sevgilerimle dah güzel günler yaşayabileceğin bir aşk ve mutlu son diliyorum..

Geçicek demek isterdim ama malesef geçmiyor kalıcı bir hastalık

Tecrübeyle sabit !

İmkanım olsa aşk acısı denen şeyi dünyadan yok ederdim..
Ne zamanlar çalıyor ne duygular.
Zamanla beraber duygularım da gitti.
Ne sevebiliyorum ne aşık olabiliyorum.
Umarım insan bir kez aşık olur tezi benim için geçerli olmaz.
Yoksa hayatımın kalanını duygusuz,insanlara güvensiz,güzel bir ilişki tatmadan yaşayacağım.
Şu an acı kalmadı ama boşluk da çok kötü.
Acı çeken kim varsa Allah huzura erdirsin..

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:
Aşk acısı 20 li yaşların büyük sızısı
10 yılı devirdik ve bitti, öleceğim sandım. Ne çok sevmiştim, ailemi,çevremi her şeyimi karşıma alarak...
Şimdi bakıyorum, gülümsüyorum o hallerime
Ağladığım her ana yazık diyorum
Bir gün biri çıkıyor ve hayatın değişiyor
Biri çıkmasa da sen değişiyorsun
İnsanın duyguları hep aynı kalmıyor
Ne iz kalıyor, ne de öyle hasretle iç geçiriyorsun
Anlamsızlaşıyor bir süre sonra
Yok izi kalıyor, yok geçmiyor ama alışıyorsun falan hayır
Bal gibi de unutuyorsun, başka bir hayat kuruyorsun
Allah insanlara o sabrı verdi inan
Bir süre sonra düze çıkacaksın, kişiye göre değişir zamanı, ben unutmamak için çok inat ettim ama şimdi inan kılım kıpırdamıyor düşününce

hahahahahahahhahahaha, ok.
bu yaşıma geldim ve hiç aşk acısı çekmedim di mi sevgili hayat okulundan mezun olmuş forumdaşım? aksine çok geniş düşünüyorum, liseyi ve üniversiteyi farklı ülkelerde okudum, birçok insan tanıdım ve gözlemledim.
inşallah hepimizin başına gelir valla, Allah beterinden saklasın :) en büyük acımız aşk acısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…