O zaman dost acı söyler geçmiyor evet benimde yıllar oldu geçmedi :)
Ama neden hep benim yüzümden hayatıma kimseyi sokmadım umut ettim ne bilim yapılmaması gereken her şeyi yaptım
Şuan öyle bir haldeyim ki ne onu istiyorum ne yanımda biri olsun istiyorum
Değer mi sence ? bu duruma mı düşmek istiyorsun sende
Hayatına yeni biri girmeden geçmez ne yaparsan yap bunada benim gibi izin vermezsen çok zorluk çekersin ileride
Evet oldu ama hala o kizla.Onu sevdigini dusunmuyorum ki sevse benle boynuzlamazdi.Ona haykirmistim neden ben bilmek zorundayim neden ona da sana ihanet ettim demiyorsun neden her gece gozyasiyla uyumak zorundayim ? Cevap yok.Peki bana karsi ne hissettin nefret de olsa sole eglendim de diyebilirsin inan kizmicam ama bisey soyle ben sevdim seni dedim.Soyleyemem soylersem umut eder beklersin bekleme dedi.Aslinda onun kimseyi sevebilcegini de dusunmuyorum dort sene gecti ne yapiyo ediyo bilmem gerci ayni semtte oldugumuzdan bazen karsilasiriz yolda.Hala daha sevebildigini dusunmuyorum.Lise zamaninda bir kizi cok sevmis hatta intihara kalkismis o gun bugundur bole bi canavar olmus iste.Ona seninle karsilarsak yuzume bak gozlerime yere bakma kaldir basini kaldir ki bana yasattigin aciyi gor yuzumde demistim.Karsilasinca goz goze bakisir gecer gideriz.
Buna katılıyorum. :)
Zamanla unutmuyorsun da, alışıyorsun. 3,5-4 yıl geçti, yoksa zamanla geçer dedikleri şey bi beni mi kapsamıyo. :)) Ne zor zamanlar, ne zor günler, hele ki ilk aylar. Geri dönüşü olduğunu düşünüp, hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyosunuz bile. Ve kaybeden hep siz oluyorsunuz. 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmiş birinin duyguları bunlar. 2 gün sonra 10. yılımızı dolduracaktık, ama beraber değiliz. Ve ben şu tarihi bile her sene hatırlıyorsam, unutmak diye birşey olmadığının kanıtıdır bence. Onsuzluğa alışıyorsunuz sadece, çünkü elinizden birşey gelmiyor.
Senin için dua ettim arkadaşım
Şimdi kırıcı üzücü durum ancak ileride güzel anılar olacak sana eminim..
Onu hiç yaşamayan gerçek bir aşkın özlemini çeken çok insan da var
Her zamanki gibi herkes kendisinin acısını en büyük görür tabi
Allah sabrını versin üzülme demiyorum üzül atlatman için gerekli ama gereğince hırpalamadan kendini..Sevgilerimle dah güzel günler yaşayabileceğin bir aşk ve mutlu son diliyorum..
Genelde de BOĞA burcu oluyor bu erkekler ?
İmkanım olsa aşk acısı denen şeyi dünyadan yok ederdim..
Ne zamanlar çalıyor ne duygular.
Zamanla beraber duygularım da gitti.
Ne sevebiliyorum ne aşık olabiliyorum.
Umarım insan bir kez aşık olur tezi benim için geçerli olmaz.
Yoksa hayatımın kalanını duygusuz,insanlara güvensiz,güzel bir ilişki tatmadan yaşayacağım.
Şu an acı kalmadı ama boşluk da çok kötü.
Acı çeken kim varsa Allah huzura erdirsin..
LG-P710 Tapatalk
Aşk acısı 20 li yaşların büyük sızısı
10 yılı devirdik ve bitti, öleceğim sandım. Ne çok sevmiştim, ailemi,çevremi her şeyimi karşıma alarak...
Şimdi bakıyorum, gülümsüyorum o hallerime
Ağladığım her ana yazık diyorum
Bir gün biri çıkıyor ve hayatın değişiyor
Biri çıkmasa da sen değişiyorsun
İnsanın duyguları hep aynı kalmıyor
Ne iz kalıyor, ne de öyle hasretle iç geçiriyorsun
Anlamsızlaşıyor bir süre sonra
Yok izi kalıyor, yok geçmiyor ama alışıyorsun falan hayır
Bal gibi de unutuyorsun, başka bir hayat kuruyorsun
Allah insanlara o sabrı verdi inan
Bir süre sonra düze çıkacaksın, kişiye göre değişir zamanı, ben unutmamak için çok inat ettim ama şimdi inan kılım kıpırdamıyor düşününce
Bir arkadasim var suan 30 yasinda zamaninda birini deliler gibi sevmis tam 6 yil sonra birgun kendi gozleriyle gormus cocugu sevgilisiyle yatakta 10 sene gecmis bak ustunden hala bekar bu kiz ve hala kimseye guven duyamiyor.heyecan bitti diyor kalbim atmiyor artik birine malesef bir kerelikmis o ilk heyecan ama muhakkak istisnalarida vardir cok derin yara almadiysan eger.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok bu kadarını yaşamadım arkadaşına da çok üzüldüm.
Inşallah istisna olurum.
Ve gerçekten kendini üzme çok bildiğim kadarıyla sağlık sorunların da var.
Hayatını erteleme onu beklersen ilerleyemezsin akışına bırak gitsin.
Biliyorum söylemek kolay ama inan daha önemli olan bir şey varsa sağlık ve ailedir şu hayatta.
Dualarım seninle.
Evet malesef.gelmesini beklicem ve ona guzel bir konusma yapicam tamamen umut kelimesini hayatimdan cikarmadan bu is yoluna girmicek.hayatima yon veremicem cunku inan mesela o benim saclarimi siyaha boyatmami hic istemezdi ne zamandir boyatmak istiyorum donerse diye onu bile boyatmadim.bunlar elimi kolumu bagliyor.cok tesekkurler.
Oda cok zor ben gorsem ne yaparim bilemiyorum Allahtan suan farkli sehirlerdeyiz.bu erkeklerin gercekten yuregi tas olmus.bak sevmissin zamaninda uzulmussun simdi derdin ne ki ayni acilari bir baskasina yasatiyorsun.kiz duymadimi senden haberi olmadimi kizin ?
Ask acisi gercekten rezalet, oldurmuyor ama surunduruyor.
Ben de bugunlerde kopekler gibi surunuyorum resmen ama elimden bir sey gelmiyor. Insanlardan kaciyorum, ailemden kaciyorum, uzuluyorum, kendime aciyorum, canim aciyor, ruhum sanciyor.
Ruhum mutsuz.
27 yasindayim.Kimseyi bu kadar sevecegimi dusunmuyorum bir daha. Arkadaslarim benden hoslanan biri var, eee onunla cik, ne yapacaksin bu yasta yalniz, neden sevgilin yok vs diyorlar ama o kadar dipteyim ki Brad Pitt gelse bakacak halim yok.
Boyle, ask acisi dunya ustunde neden varoldugunu anlamadigim seylerden biri. Bir de neden bu aciyi cekmek zorunda olan taraf hep benim, kaybeden hep benim bunu da anlayamadim.
Kadere, Allah'a isyan etme diyorlar, nasil etmem? Ne gunah isledim de basima bunlar geldi diyorum bazen.
Boyle dostlar........cekenlere verecek ogudum yok, edecek lafim yok.Ne desek bos cunku, surunen bilir.
Gözlerim doldu okurkenbenden kısmen yalnızımm , benimde çoğu zaman yastığım ıslak
Allah hayırlısı neyse onu versin ...
Bir adam sevdim 4 yil.canimi istese senindir derdim sorgusuz sualsiz.icim titrerdi gozlerine bakarken,sarildigim ani hatirliyorumda kalbim yerinden cikacak olurdu.Huysuzdu,aksiydi,bencildi ama yinede basimin taciydi hep.ne gelirse ondan gelsin denir ya hani.en guzel yaslarim onunla gecti universitenin en deli caglari il il gezip her ilden ani biriktirir donerdik,ya bir agac yapraginin bile anisi olur mu insanda...
O korktu,kacti gitti olay anlatmak istemiyorum sadece kendimi anlatmak istiyorum size.benim yastigim her gece islak,elimde bitmeyen bir sigara paketi cek babam cek cigerler yansin.asik suratla gezmiyorm ben hep gulerim ama altinda oyle buyuk bir yangin var ki kimse anlamaz,bilmez.ben hayalleri yarim kalan bir kadinim.ben sevdigine kavusamayan acinasi halde ki yanliz bir kadinim.hic birseyin care etmedigi bir zaman bu herkez gibi sizde gecicek diyeceksiniz eminim bencede gecicek acim daha 4,5 aylik ama benim ozlemim hic bitmicek.bu hayat bende ukte kaldi cok istemistim kavusmayi cok savas vermistim onun icin.haziran sonunda buraya gelecegini soyledi bana hic sevinmedim hic mutlu olmadim hevesim kirildi bir kere,bir kere yari yolda birakildim,bir kere yanliz birakti beni.herkeze donse affederim diyen ben bugun bunun imkansizligi hissettim ben ona hep cok kizardimda ben ona aslinda bu gune kadar hic kirilmamisim.
Bir sozunuz umut olur veya bir duaniz..iyi geceler.
ALLAH yardımcın olsun bende hayalleri yarım kalan bir kadınım .evet birgün geçecek ama geçerken senden de bir çok şeyleri alıp götürecek sonra bakacaksın iyileşmişsin ama içinde hep bir ukte hep ona ait bişeyler kalacak bunlar şimdiki gibi canını yakmıcak ama içinde izleri hep kalacak.
yanlışmı anladım sana tekrar dönmek mi istiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?