Canimi okuyor ask acisi...

Yeni birini kabullenmek inan cok zor hele ki bir umut varken insanin icinde benim yillar gecmeden geldi oturdu o duygu icime diyorum ki onla mutlu olamicam ama bir baskasinada tamam diyemicem.cunku hala aslinda icimde bir umut acaba duzelirmiler var.insanin 4 senesini atip hic yasanmamis saymasida cok zor ama yok saymadikcada yasanmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oda cok zor ben gorsem ne yaparim bilemiyorum Allahtan suan farkli sehirlerdeyiz.bu erkeklerin gercekten yuregi tas olmus.bak sevmissin zamaninda uzulmussun simdi derdin ne ki ayni acilari bir baskasina yasatiyorsun.kiz duymadimi senden haberi olmadimi kizin ?

İste ben bu yuzden bazen isyan ediyorum kac yil olmus hala ilk gun ki gibi aski neden yani kavusamamak neden ? İnanin baskarindada gordukce icim parcalaniyor herkez hayatinda en az bir kez aci cekiyor bu konuda.aldatma yok sorun yok engel yok zoru neydi hala anlamis degilim.o benim yasadigimin binde birini dahi yasamiyor.onun mutlu oldugunu gordukce dahada cok kahroluyorum insan hic mi ozlemez hic mi korkmaz kaybedicem diye.kendince sacmaliyor bugun gene msj atti o resim ne yazmis defresyondaki bir kadin resmiydi.onunda sevdigini biliyorum ben zaten askimdan gebericem ama yok iste Allah yazmamis.

Cok tesekkur ederim cokk.elbette oyle herkezin acisi kendisine buyuktur acida degil aslinda mesele kursakta kalmis bir hayat ve ozlem bu siralar bu iki duygu beni mahfediyor.ilk defa bu kdar yanliz hissediyorum kendimi tum kalabaligim oymus benim,tum telasim.simdi donsede ki ben adim gibi eminim donucek bunun sinyallerini her gun yakiyor zaten ama ben onu affedemiyorum bu kadar cok severken bana bu duyguyu biraktigi icinde ona cok ofkeliyim.

Bir arkadasim var suan 30 yasinda zamaninda birini deliler gibi sevmis tam 6 yil sonra birgun kendi gozleriyle gormus cocugu sevgilisiyle yatakta 10 sene gecmis bak ustunden hala bekar bu kiz ve hala kimseye guven duyamiyor.heyecan bitti diyor kalbim atmiyor artik birine malesef bir kerelikmis o ilk heyecan ama muhakkak istisnalarida vardir cok derin yara almadiysan eger.

Bu unutmamak icin inat etme durumu sanirim bendede var acisina bile raziyim gibi öldüren bir dusunce.cok anlamsiz suan hersey hala daha planlarimi farkinda olmadan ona gore yapiyorum kiyafetlerimi onun sevdigi sekilde aliyorum saclarimi onun istedigi gibi yapiyorum aklim cikiyor bir yerde gorucem diye saga sola bakmaktan onumu goremiyorum onume ciksa gormeden gecicem o derece :) anlamsiz hareketler yapiyor msj atiyor ariyor ama hic aciklama yapmiyor ben seni sunun icin biraktim diyemiyor vazdagecemiyor vazgecse benim icinnsurec daha hizli ve daha az aciyla ilerlicek belkide bilemiyorum.

Yok bu kadarını yaşamadım arkadaşına da çok üzüldüm.
Inşallah istisna olurum.
Ve gerçekten kendini üzme çok bildiğim kadarıyla sağlık sorunların da var.
Hayatını erteleme onu beklersen ilerleyemezsin akışına bırak gitsin.
Biliyorum söylemek kolay ama inan daha önemli olan bir şey varsa sağlık ve ailedir şu hayatta.
Dualarım seninle.

Evet malesef.gelmesini beklicem ve ona guzel bir konusma yapicam tamamen umut kelimesini hayatimdan cikarmadan bu is yoluna girmicek.hayatima yon veremicem cunku inan mesela o benim saclarimi siyaha boyatmami hic istemezdi ne zamandir boyatmak istiyorum donerse diye onu bile boyatmadim.bunlar elimi kolumu bagliyor.cok tesekkurler.

Kesinlikle doğru düşünüyorsun.Annen değil baban değil yedi yabancı seni ne kadar düşünür?
Kendini yine sen kurtarırsın güçlü ol birine bağımlı sürdürme hayatını.O kadar işlemiş ki bağımlılık saçını boyatmaya bile karar veremiyorsun.
Bi gün gelir bitti kurtuldum diye konu açarsın umarım.
Rica ederim :)

Duymadi istesem duyururdum da.Ama gerek gormedim.Ki bence cok kez aldatilmistir.Cok iyi oyuncu cidden o yuzden ruhu duymamistir kizin.Yazik sevilmiyor da aslinda.Kac kez yururken yolda agladigimi bilirim.Cok oturmustu icime.Aklima geldikce agliyordum.Hala aklima geldikce nasil yapti ya inanamiyorum derim.Yanimda kendi olabilen bir insan nasil yapabildi beraber gulebildigim insan.Ama o benim cidden zayif noktam ya ve bu durum cok rahatsiz edici.Askta gurur olmuyormus cidden :)

Ask acisi gercekten rezalet, oldurmuyor ama surunduruyor.

Ben de bugunlerde kopekler gibi surunuyorum resmen ama elimden bir sey gelmiyor. Insanlardan kaciyorum, ailemden kaciyorum, uzuluyorum, kendime aciyorum, canim aciyor, ruhum sanciyor.

Ruhum mutsuz.

27 yasindayim.Kimseyi bu kadar sevecegimi dusunmuyorum bir daha. Arkadaslarim benden hoslanan biri var, eee onunla cik, ne yapacaksin bu yasta yalniz, neden sevgilin yok vs diyorlar ama o kadar dipteyim ki Brad Pitt gelse bakacak halim yok.

Boyle, ask acisi dunya ustunde neden varoldugunu anlamadigim seylerden biri. Bir de neden bu aciyi cekmek zorunda olan taraf hep benim, kaybeden hep benim bunu da anlayamadim.

Kadere, Allah'a isyan etme diyorlar, nasil etmem? Ne gunah isledim de basima bunlar geldi diyorum bazen.

Boyle dostlar........cekenlere verecek ogudum yok, edecek lafim yok.Ne desek bos cunku, surunen bilir.

Son düzenleme:
Gözlerim doldu okurken benden kısmen yalnızımm , benimde çoğu zaman yastığım ıslak
Allah hayırlısı neyse onu versin ...

Birileri hep var etrafta ama surekli kaciyorum onlar degil ki istedigim.kirilmamis olmayi onu affedebilmeyi o kadar cok isterdim ki.onun icin yapmadigim sey kalmamisti emeklerime zamanima yazik.seneler gecsede bende 4 sene hep kara bulutlu kalicak.yerlerden kalktm ilk gunler surunuyordum annem arkadaslarim yerlerden topluyorlardi simdi ayaktayim ama kalbim hala yerlerde surunuyor aci icindeyim.diger yarim hep yarim kalicak eksik kalicak.bunu bilmek bile insani kahrediyor ne yazik ki.Allah yardimcin olsun seninde canim.

Gözlerim doldu okurken benden kısmen yalnızımm , benimde çoğu zaman yastığım ıslak
Allah hayırlısı neyse onu versin ...

Amin canim herkezin gonlune gore versin Allah kalbimiden geceni en guzel en iyi o goruyor o biliyor.

Ben yaklaşık 13 aydır bu acıyı çekiyorum. Unutamadım ama sanırım bağışıklık kazandım. İlk günleri hatırlıyorum da en ufak bir gülümsemeyi becerebilmek bile ağır geliyordu bana. Şimdi çok şükür eski hayatıma devam edebiliyorum... Bazen durgunlaşıyorum gözüm uzaklara dalıyor onu düşünüyorum... Bence bu durumum hiç bir zaman geçmeyecek. Evlenip çoluk çocuğa karışırım belki ama onu hiç bir zaman unutamayacağımdan eminim. Bu terkedilmiş olmanın verdiği eziklikten falanda değil... İlk aşkımı bana dokunan öpen sarılan ilk ve tek adamı unutabileceğimi düşünmüyorum. Başkalarıyla denemeyede çalıştım ama bulusmaya son bir saat kala sanki ona ihanet ediyormusum düşüncesiyle vazgeçtiğimde oldu. En kötüsüde hala elini üzerimden çekmiyor oluşu. Bir senede sadece 3 kere iletişime geçti benimle ama hep arkadaşlarıma sordu soruşturdu onlar vasıtasıyla güya haberim olmadan yardımcı oldu her konuda. Ne yapmaya çalıstıgını ne hissettiğini neden bu durumda olduğumuzu hala anlayamadım ama hala geri döner diye bekleyip hayalini kuruyorum. Tek acizliğimde bu olsa gerek...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH yardımcın olsun bende hayalleri yarım kalan bir kadınım .evet birgün geçecek ama geçerken senden de bir çok şeyleri alıp götürecek sonra bakacaksın iyileşmişsin ama içinde hep bir ukte hep ona ait bişeyler kalacak bunlar şimdiki gibi canını yakmıcak ama içinde izleri hep kalacak.

yanlışmı anladım sana tekrar dönmek mi istiyor ?

Kızlar selam hepsini tek tek okudum

Sanırım aşağı yukarı herkesin derdi aynı Aşk acısı Zaman alışmayı öğretiyor tabiki ama içinde bi yerde hep bi şeyler kalıyor
Bunun sebebide şu verdiğin emekler verdiğin gençlik yılların , temiz hayallerin , umutların ve geleceğe dair kurdugun planların 1 anda hiç yokten yere bitmesi sanırım
Nedensiz ve sebepsiz ...
Ben başkasıyla evliyim eşimi seviyorum tabiki onun yeri bambaşka ama ilk aşk apayrı 5.5 sene mi vermiştim.Bana telefonla " bitti " diyerek gitti.Ve şimdi uzaktan akraba oldugumuz için sürekli ara ara yüzünü görmek zorundayım

Zaman sadece alışmayı öğretiyor ...

Tekrar donucegini soyluyor ama suan degil zamani gelene kadarda bagini koparmak istemiyor iletisimi hic kesmedi.sevgililikten bile daha iyi davraniyor suan bana ama tabi ben cok yara aldim bu surecte cunku konussakta ayriyiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…