Kızlar selam hepsini tek tek okudum
Sanırım aşağı yukarı herkesin derdi aynı Aşk acısı Zaman alışmayı öğretiyor tabiki ama içinde bi yerde hep bi şeyler kalıyor
Bunun sebebide şu verdiğin emekler verdiğin gençlik yılların , temiz hayallerin , umutların ve geleceğe dair kurdugun planların 1 anda hiç yokten yere bitmesi sanırım
Nedensiz ve sebepsiz ...
Ben başkasıyla evliyim eşimi seviyorum tabiki onun yeri bambaşka ama ilk aşk apayrı 5.5 sene mi vermiştim.Bana telefonla " bitti " diyerek gitti.Ve şimdi uzaktan akraba oldugumuz için sürekli ara ara yüzünü görmek zorundayım
Zaman sadece alışmayı öğretiyor ...
Buna katılıyorum. :)
Zamanla unutmuyorsun da, alışıyorsun. 3,5-4 yıl geçti, yoksa zamanla geçer dedikleri şey bi beni mi kapsamıyo. :)) Ne zor zamanlar, ne zor günler, hele ki ilk aylar. Geri dönüşü olduğunu düşünüp, hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyosunuz bile. Ve kaybeden hep siz oluyorsunuz. 7 yıllık bir ilişkiyi bitirmiş birinin duyguları bunlar. 2 gün sonra 10. yılımızı dolduracaktık, ama beraber değiliz. Ve ben şu tarihi bile her sene hatırlıyorsam, unutmak diye birşey olmadığının kanıtıdır bence. Onsuzluğa alışıyorsunuz sadece, çünkü elinizden birşey gelmiyor.
Yapmayın yahu gerçek mi buİki gün önce 4 senelik sevgilim terk etti de, ben de geçecek sanıyordum
Bence böyle şeyler kişiden kişiye değişir kendinizi şartlamayın..
Bilmiyorum ki ben de şu an baya boşluktayım, çok kötüyüm de...Daha çok erken geçer gider diye düşünüyordum. Şu dönemde insan ister istemez sanki bi süre sonra her şey yoluna girecek gibi düşünüyor, zamanla kabullenme olur diyordum ama on senedir bekleyenleri falan grünce kendim için korktumBenim de ilk erkek arkadaşım benim için çok çok özel biriydi de. Aman allah korusun
hahahahahahahhahahaha, ok.
bu yaşıma geldim ve hiç aşk acısı çekmedim di mi sevgili hayat okulundan mezun olmuş forumdaşım? aksine çok geniş düşünüyorum, liseyi ve üniversiteyi farklı ülkelerde okudum, birçok insan tanıdım ve gözlemledim.
inşallah hepimizin başına gelir valla, Allah beterinden saklasın :) en büyük acımız aşk acısı olsun.
Canim acin hafifliyor sakinliyorsun aglamalarin azaliyor ama bir an oluyor ufacik birseyde onu hissediyorsun ya diyorsun bizde bunu bunu yapmistik,beni surda opmustu,son gorusum suradaydi,en son burda oturmustuk.ben mesela ayrilmadan 2 hafta once gormustum en son onu sahilde saatlerce basimi omzuna koyarak oturmustum hic konusmamistik uzun uzun sustuk ikimizde sesi guzeldir bana sarki soylemisti sonra etrafa aldirmadan ben mesela haftada bir o yere yerimize hala daha gidiyorum muhtemelen gidicemde o buraya geldigindede gitmis masaya adimizi yazmistim altina tanismamizin tarihi atmis beni aslinda bunlar uzuyor ask var sevgi var umut var ama onun bir iliskiyi kaldiracak yuregi yok.hayatta hic birseyi unutmuyoruz neyi unuttun ki bugune kadar? Ama alisiyoruz.sende zamanla alisicaksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende farklı ülkelerde yaşadım ve birsürü insan tanıdım bunun vizyon genişliğiyle ne alakası var?.o zaman almancıların hepsi en vizyonu genişlerimiz ? :)
Demek ki henüz bu kadarına denk gelmemişsin inşallah gelmezsin..ama kesinlikle haklısın en büyük acımız aşk acısı olsun :)
cok cesitli insan tanidigimi soyledim. verdiginiz ornek de alakasiz, ustelik evet 2 dil bilen bir "almanci"nin vizyonu sadce turkce bilenlerden daha genistir.
eee benim dedigime gelmissiniz iste, ask acisinin en buyugu bile diger gercek dertlerin yaninda hicbir seydir. ayrica muhakeme yetenegimin de sizden daha iyi oldugunu biliyorum, ornegin dahi anlamindaki -de'nin nasil yazilacagini ogrenmek icin birkac turkce kitap okumak yeterli olurdu benim icin :)
cok cesitli insan tanidigimi soyledim. verdiginiz ornek de alakasiz, ustelik evet 2 dil bilen bir "almanci"nin vizyonu sadce turkce bilenlerden daha genistir.
eee benim dedigime gelmissiniz iste, ask acisinin en buyugu bile diger gercek dertlerin yaninda hicbir seydir. ayrica muhakeme yetenegimin de sizden daha iyi oldugunu biliyorum, ornegin dahi anlamindaki -de'nin nasil yazilacagini ogrenmek icin birkac turkce kitap okumak yeterli olurdu benim icin :)
Ve aşk acısı başlığını dil bilmek/ülke görmek/insan tanımaya çevirdin ya helal olsun vizyonu geniş arkadaşım :))
Tamam tamam yurtdışına çıkmışsın orda okumuşsun söyledin hadi rahatladın şimdi git kendine duyduğun nefreti doğru şekilde dışarı atmayı öğren banada bulaşma
Cekilen bir acinin dile dokumunden yasadigim cevreye kadar dil uzatan bir yorumcuya inanin ben bu kadar takilmadim sizde takilmayin.burda okul veya kultur yaristirmiyorum insanlara yukardan bakmak cok anlamsiz...sizin adiniza cok sevindim ne guzel imkanlariniz dahilinde basarilar elde etmissiniz umarim basariniz daim olur.ama sunu lutfen atlamayalim ne olursan ol ister kral ister sokak adami cekecegin aci ve yasadigin adim aynidir kiminin atlatmasi 1 gununu alir kiminin bir omur.ikisinede saygi duymak lazim.iyi aksamlar diliyorum...
Yapmayın yahu gerçek mi buİki gün önce 4 senelik sevgilim terk etti de, ben de geçecek sanıyordum
Benim ilişkim 7 yıl sürdü. 20 yaşındaydık ikimizde, çok şey yaşadık, asker bekledim falan. Sözlendik askere gitmeden önce, geldi söz attık. Sonra tekrar barıştık, nikah tarihimizi aldık, evi tuttuk, gelinliğimi yaptırdım, eşyalar alındı. Nikaha 25 gün vardı ayrıldık. Belki yaşananlarla alakalıdır alışma süreci. Benim için çok çok zordu gerçekten. Şimdi zaman zaman içimi acıtmıyor desem yalan olur. İlk günkü acı yok tabi ki ama, yine de var bi acı içimde bi yerlerde gün yüzüne çıkan. Evlendiğini duyduğumda, ayrılığımın ilk günlerinden daha çok üzüldüm sanırım. Onsuz olmak aklımın ucundan bile geçmezken, onun bir başkasıyla olan evlilik fotoğraflarını görmek tarif edilemez bi duyguydu.
Bir adam sevdim 4 yil.canimi istese senindir derdim sorgusuz sualsiz.icim titrerdi gozlerine bakarken,sarildigim ani hatirliyorumda kalbim yerinden cikacak olurdu.Huysuzdu,aksiydi,bencildi ama yinede basimin taciydi hep.ne gelirse ondan gelsin denir ya hani.en guzel yaslarim onunla gecti universitenin en deli caglari il il gezip her ilden ani biriktirir donerdik,ya bir agac yapraginin bile anisi olur mu insanda...
O korktu,kacti gitti olay anlatmak istemiyorum sadece kendimi anlatmak istiyorum size.benim yastigim her gece islak,elimde bitmeyen bir sigara paketi cek babam cek cigerler yansin.asik suratla gezmiyorm ben hep gulerim ama altinda oyle buyuk bir yangin var ki kimse anlamaz,bilmez.ben hayalleri yarim kalan bir kadinim.ben sevdigine kavusamayan acinasi halde ki yanliz bir kadinim.hic birseyin care etmedigi bir zaman bu herkez gibi sizde gecicek diyeceksiniz eminim bencede gecicek acim daha 4,5 aylik ama benim ozlemim hic bitmicek.bu hayat bende ukte kaldi cok istemistim kavusmayi cok savas vermistim onun icin.haziran sonunda buraya gelecegini soyledi bana hic sevinmedim hic mutlu olmadim hevesim kirildi bir kere,bir kere yari yolda birakildim,bir kere yanliz birakti beni.herkeze donse affederim diyen ben bugun bunun imkansizligi hissettim ben ona hep cok kizardimda ben ona aslinda bu gune kadar hic kirilmamisim.
Bir sozunuz umut olur veya bir duaniz..iyi geceler.
Allah aşkına siz ne yarıştırıyosunuz şuanda ? Bugün 3 saat trafik çekmişim bu saatte eve gelmişim..şuandilbilgisine dikkat edicek durumda falan değilim eski yorumlarıma bakarsan neyi nasıl kullandığımı görürsün..muhakeme yeteneğimde dahil olmak üzere tüm yeteneklerimin yanına bile yaklaşamazsın bu komik örneklerinle.. Ha bide kitaptan bahsetmişken senin hayatında birarada görmediğin kadar kitap okumuşluğum var benim haddini bilmez önerilerini kendine sakla..
Almancıların vizyonu geniş öyle mi? Hahahhah ..lütfen kendinize duyduğunuz nefreti ve özgüvensizliğinizi bu forumda değil terapi alarak dışarı vurun..
Ve aşk acısı başlığını dil bilmek/ülke görmek/insan tanımaya çevirdin ya helal olsun vizyonu geniş arkadaşım :))
Tamam tamam yurtdışına çıkmışsın orda okumuşsun söyledin hadi rahatladın şimdi git kendine duyduğun nefreti doğru şekilde dışarı atmayı öğren banada bulaşma
Cekilen bir acinin dile dokumunden yasadigim cevreye kadar dil uzatan bir yorumcuya inanin ben bu kadar takilmadim sizde takilmayin.burda okul veya kultur yaristirmiyorum insanlara yukardan bakmak cok anlamsiz...sizin adiniza cok sevindim ne guzel imkanlariniz dahilinde basarilar elde etmissiniz umarim basariniz daim olur.ama sunu lutfen atlamayalim ne olursan ol ister kral ister sokak adami cekecegin aci ve yasadigin adim aynidir kiminin atlatmasi 1 gununu alir kiminin bir omur.ikisinede saygi duymak lazim.iyi aksamlar diliyorum...
Benim ilişkim 7 yıl sürdü. 20 yaşındaydık ikimizde, çok şey yaşadık, asker bekledim falan. Sözlendik askere gitmeden önce, geldi söz attık. Sonra tekrar barıştık, nikah tarihimizi aldık, evi tuttuk, gelinliğimi yaptırdım, eşyalar alındı. Nikaha 25 gün vardı ayrıldık. Belki yaşananlarla alakalıdır alışma süreci. Benim için çok çok zordu gerçekten. Şimdi zaman zaman içimi acıtmıyor desem yalan olur. İlk günkü acı yok tabi ki ama, yine de var bi acı içimde bi yerlerde gün yüzüne çıkan. Evlendiğini duyduğumda, ayrılığımın ilk günlerinden daha çok üzüldüm sanırım. Onsuz olmak aklımın ucundan bile geçmezken, onun bir başkasıyla olan evlilik fotoğraflarını görmek tarif edilemez bi duyguydu.
aşk acısı..... sadece üstü örtülür, sadece alışılır... Bir koşulda geçer; yeni bir aşk.. başka da geçmez... (yeni bir aşk aslında geçmiştekinin aşk olmadığına inandırır sizi) Hepsi fantazi ama aslında şu ölümlü dünyada oyalanıp gidiyoruz bir şekilde işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?