Canimi okuyor ask acisi...

Evlenirken sesini cikarmadimi birsey demedimi o kadar senenizi vermissiniz ben anlamiylorum ya bir erkek olarak buna nasil izin verebildi...peki suan mutlumusunuz merak ediyorum gercekten nasil oluyor onu gorunce ne hissediyorsunuz yuzyuze bakmakta cok kotu Allahim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmayın yahu gerçek mi bu İki gün önce 4 senelik sevgilim terk etti de, ben de geçecek sanıyordum

Bence böyle şeyler kişiden kişiye değişir kendinizi şartlamayın..

Bilmiyorum ki ben de şu an baya boşluktayım, çok kötüyüm de...Daha çok erken geçer gider diye düşünüyordum. Şu dönemde insan ister istemez sanki bi süre sonra her şey yoluna girecek gibi düşünüyor, zamanla kabullenme olur diyordum ama on senedir bekleyenleri falan grünce kendim için korktum Benim de ilk erkek arkadaşım benim için çok çok özel biriydi de. Aman allah korusun

Canim acin hafifliyor sakinliyorsun aglamalarin azaliyor ama bir an oluyor ufacik birseyde onu hissediyorsun ya diyorsun bizde bunu bunu yapmistik,beni surda opmustu,son gorusum suradaydi,en son burda oturmustuk.ben mesela ayrilmadan 2 hafta once gormustum en son onu sahilde saatlerce basimi omzuna koyarak oturmustum hic konusmamistik uzun uzun sustuk ikimizde sesi guzeldir bana sarki soylemisti sonra etrafa aldirmadan ben mesela haftada bir o yere yerimize hala daha gidiyorum muhtemelen gidicemde o buraya geldigindede gitmis masaya adimizi yazmistim altina tanismamizin tarihi atmis beni aslinda bunlar uzuyor ask var sevgi var umut var ama onun bir iliskiyi kaldiracak yuregi yok.hayatta hic birseyi unutmuyoruz neyi unuttun ki bugune kadar? Ama alisiyoruz.sende zamanla alisicaksin.

' bazen oyle acilar yasiyorki insan o yarayi acan bile derman olamiyor.. Bunu en iyi yasayan bilir canim donse affet dese yiktim hayallerini herseyi duzeltcem dese olmuyor iste elde degil ve sen cok guzel anlatmissin bunu bence. Gokhan turkmenin sarkisindki soz bu olayi bitiriyor bence ' yarin hatrimi sorsan ne olur, bugun hevesimi kirdin bikere..

Bende farklı ülkelerde yaşadım ve birsürü insan tanıdım bunun vizyon genişliğiyle ne alakası var?.o zaman almancıların hepsi en vizyonu genişlerimiz ? :)
Demek ki henüz bu kadarına denk gelmemişsin inşallah gelmezsin..ama kesinlikle haklısın en büyük acımız aşk acısı olsun :)

Alışsam da yeter...

cok cesitli insan tanidigimi soyledim. verdiginiz ornek de alakasiz, ustelik evet 2 dil bilen bir "almanci"nin vizyonu sadce turkce bilenlerden daha genistir.
eee benim dedigime gelmissiniz iste, ask acisinin en buyugu bile diger gercek dertlerin yaninda hicbir seydir. ayrica muhakeme yetenegimin de sizden daha iyi oldugunu biliyorum, ornegin dahi anlamindaki -de'nin nasil yazilacagini ogrenmek icin birkac turkce kitap okumak yeterli olurdu benim icin :)

Allah aşkına siz ne yarıştırıyosunuz şuanda ? Bugün 3 saat trafik çekmişim bu saatte eve gelmişim..şuandilbilgisine dikkat edicek durumda falan değilim eski yorumlarıma bakarsan neyi nasıl kullandığımı görürsün..muhakeme yeteneğimde dahil olmak üzere tüm yeteneklerimin yanına bile yaklaşamazsın bu komik örneklerinle.. Ha bide kitaptan bahsetmişken senin hayatında birarada görmediğin kadar kitap okumuşluğum var benim haddini bilmez önerilerini kendine sakla..

Almancıların vizyonu geniş öyle mi? Hahahhah ..lütfen kendinize duyduğunuz nefreti ve özgüvensizliğinizi bu forumda değil terapi alarak dışarı vurun..

Ve aşk acısı başlığını dil bilmek/ülke görmek/insan tanımaya çevirdin ya helal olsun vizyonu geniş arkadaşım :))

Tamam tamam yurtdışına çıkmışsın orda okumuşsun söyledin hadi rahatladın şimdi git kendine duyduğun nefreti doğru şekilde dışarı atmayı öğren banada bulaşma

aşk acısı..... sadece üstü örtülür, sadece alışılır... Bir koşulda geçer; yeni bir aşk.. başka da geçmez... (yeni bir aşk aslında geçmiştekinin aşk olmadığına inandırır sizi) Hepsi fantazi ama aslında şu ölümlü dünyada oyalanıp gidiyoruz bir şekilde işte...

Son düzenleme:

Cekilen bir acinin dile dokumunden yasadigim cevreye kadar dil uzatan bir yorumcuya inanin ben bu kadar takilmadim sizde takilmayin.burda okul veya kultur yaristirmiyorum insanlara yukardan bakmak cok anlamsiz...sizin adiniza cok sevindim ne guzel imkanlariniz dahilinde basarilar elde etmissiniz umarim basariniz daim olur.ama sunu lutfen atlamayalim ne olursan ol ister kral ister sokak adami cekecegin aci ve yasadigin adim aynidir kiminin atlatmasi 1 gununu alir kiminin bir omur.ikisinede saygi duymak lazim.iyi aksamlar diliyorum...

Haklısınız kaale almamam gerekiyordu..dilbilgisi dikkatsizliğini muhakemeyle bağdaştıran onuda kitaba bağlayan bir zihniyetten bahsediyoruz neticede :) gerçi aşk acısını dar bakış açısına onuda ülke görmeye,dil bilmeye bağlamış birinin bu foruma girmeye bile izni olmamalı :)

Büyük konuşan insanların başına geliyor genelde onunda gelicektir sadece henüz yaşam yolculuğunda çok çömez ..zaten tecrübe ve bilgi kazandıkça bugünkü konuşma tarzından utanıcaktır ..

Ama haklısınız bundan sonra önemsemiyorum zira kimsenin önemsemediğini ben niye önemsiyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın yahu gerçek mi bu İki gün önce 4 senelik sevgilim terk etti de, ben de geçecek sanıyordum

Benim ilişkim 7 yıl sürdü. 20 yaşındaydık ikimizde, çok şey yaşadık, asker bekledim falan. Sözlendik askere gitmeden önce, geldi söz attık. Sonra tekrar barıştık, nikah tarihimizi aldık, evi tuttuk, gelinliğimi yaptırdım, eşyalar alındı. Nikaha 25 gün vardı ayrıldık. Belki yaşananlarla alakalıdır alışma süreci. Benim için çok çok zordu gerçekten. Şimdi zaman zaman içimi acıtmıyor desem yalan olur. İlk günkü acı yok tabi ki ama, yine de var bi acı içimde bi yerlerde gün yüzüne çıkan. Evlendiğini duyduğumda, ayrılığımın ilk günlerinden daha çok üzüldüm sanırım. Onsuz olmak aklımın ucundan bile geçmezken, onun bir başkasıyla olan evlilik fotoğraflarını görmek tarif edilemez bi duyguydu.

çok üzdü bu yorum beniii

Allahım yardımcın olsun hakkında hayırlı olacak adımları atma gücü versin sana en önemlisi de olacak olanlara kalbini razı eylesin...
söylyebilecek birşeyim yok ama dua etmek istedim

ayhhhh hahahahahhahahahaha daha önceki mesajlarınızda da "bende" yazmıştınız, şimdi de yazmışsınız. yeteneğimde değil, yeteneğim de olacak. keşke kitap okumuyorum deseydiniz

"Çok dil biliyorum, çeşitli yerlerde yaşadım"ı siz benim dar bir çevrede yetiştiğimi iddia ettiğiniz zaman somut bilgiler vermek adına söylemiştim. Ama nerden bilirdim , neyse çok güldüm sabah sabah güzel ve trafiksiz bir gün diliyorum.

çok yanlış anlamışsınız beni, yukarıdaki yorumcunun bana kişisel olarak saldırması yüzünden... ben sadece aşk acısı ne kadar büyük görünürse görünsün, en küçük dertlerden biridir demiştim. ilk yorumuma bakarsanız görürsünüz, asla yukardan bakmamıştım, mutlu olmanızı dilemiştim.

Evet çok haklısınız. Sanırım bizim de öyle ciddiye binmiş bir ilişkimiz olsa çok daha zor olurdu

Evet oyle yada boyle geciyor zaman kendince.sensiz bir gun yasayamam dedigim adamla kac aydir ayriyiz.yeni bir ask ihtimalini inanin annem bile soyledi ama ben hayatima birini gercekten tam anlamiyla oturtmusum onu kaldirip atmak cok zor,bir baska birine nasil davranacagimi dahi bilemiyorum iletisimi unutmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…