- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
. Bu mu yanı sorun ayol evleniosun ya ne var bunda bende kuzenimden bir gun sonra nisanlanmıstım mesela once ona gittik dier gun benimkiydi. Hem onu da kırma yazık sen rahat olmsk istiyorsun msdem o sanki istemiyor mu o daha cok ister belki tatile gidicek senin dugun icin gidemior. Takma kafanı beybisiArkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim
Bu durum canımı sıkıyor benim ya keşke böyle olmasaydı
Ya da ben mi abartıyorum?
Yorumlarınızı merak ediyorum
tarihi değiştir, temmuza al ya da nisanaArkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim
ya da hemen sizin tarihi 15 gün öne çekin
ilk düğüne bence daha çok altın takılır
. Bu mu yanı sorun ayol evleniosun ya ne var bunda bende kuzenimden bir gun sonra nisanlanmıstım mesela once ona gittik dier gun benimkiydi. Hem onu da kırma yazık sen rahat olmsk istiyorsun msdem o sanki istemiyor mu o daha cok ister belki tatile gidicek senin dugun icin gidemior. Takma kafanı beybisi
Hiç takılıp üzülme ..
Aynı şeyi yaşadım..
Kuzenim,benim kına gecemde evlendi ..
Kınamda akrabaların yarısı yoktu ..
Yarısı diğer düğündeydi . .
Gelin Damat olduktan sonra düğün olur ..
Tadını çıkarın. .
Sizin yine iyimis bizim kuzenimiz gitti ablamin evlendigi gune gun aldi ki ablamlarin tarihi 6 ay onceden belliydi...
Bunu düğününe gelecekler düşünsün canım boşverArkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Yok yook üzülme butun akrabalar bize geldi :)Peki senin için yorucu olmadı mı canım
Hem giysi konusunda hem kuaför hem yorgunluk
Benim durumuma benzer olmuş seninde o yüzden biraz bahsedermisin sen nasıl hissettin bi koşuşturmaca oldu muhakkak
Bazen mecbur kalabilir insan ama yinede ayıp olmuş sana canım
Sizinkiler hepten ayıp etmişler ya üzüldüm ablana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?