Canımı sıkan bir konu var

Bence bi sikinti olmaz. Ben de kuzenimle bir hafta arayla evlenmistim..sadece diger akrabalara taki zahmeti oldu

Ay cok kotu olmus ben olsam bende uzulurdum sizinkini daha ileri alma sansiniz yokmu

Aynı şehirde olduğuna göre direkt salona veya anca gelin almaya gidersiniz.
Sizden daha fazlasını beklemezler zaten.

Düğünün ertesi günü sizin kına mı vardı?
Çok geç saate kalmaz eve dönersiniz.

Olmasaymış iyiymiş ama aynı şehirde olduğu müddetçe çok problem yok.

Yeni düğünüm oldu ve şunu gördüm gelmek isteyen geliyor gelmek istemeyen bahane buluyor. Çok samimi olmadiklarimiz geldi ama en yakinlarim gelmedi. Ve bahaneleri komikti resmen. Dolayisiyla üzülmeyin emin olun gelmek isteyen kuzen dugunu yakin demez gelir. Ceyrek falan da kacmaz. Takmayan takniyor. Kayinvalidem oz kardesinin oz cocuklarini ayirmamis dort ceyrek takmis ilk dugunuydu adam gelmedi de :) dolayisiyla bu isler hatir gonul ve sevgi isiymis. Sizi seven dusunen ertesi gun dugun olsa gelur. Caninizi sikmayin ondan. Benim kuzenim (dugunu icin stajimin son haftasini yakmistim) cocuk dugunde durmuyo dedi gelmedi.

Geçen sene cumartesi günü bir kuzenimin düğününe mersine gittik pazar günüde zonguldak a diğer kuzenimin düğününe. Bu kişiler kuzen teyze çocukları. O kadar yol tepmemize rağmen her iki düğünde gayet keyifliydi. sadece pazar günü düğünü olan kuzen diğerine gelemedi doğal olarak . Tüm aile her iki düğünede katıldık çılgınca yorulduk . tadına doyulmayan yorgunluk bunlar. Canını boştan yere sıkıyorsun.

. Bu mu yanı sorun ayol evleniosun ya ne var bunda bende kuzenimden bir gun sonra nisanlanmıstım mesela once ona gittik dier gun benimkiydi. Hem onu da kırma yazık sen rahat olmsk istiyorsun msdem o sanki istemiyor mu o daha cok ister belki tatile gidicek senin dugun icin gidemior. Takma kafanı beybisi

Ben olsam gitmem.Kendi düğünüm varken sonrasında o zaman boş diye yakın tarihe aldılarsa kendi koşturmam varken onlara gidememiş olmamdanda rahatsızlık duymamaları lazım.Zaten muhtemelen onlarda seninkine gelemicek çünkü balayına giderler. Boşuna kendini yorma yani o yüzden.

tarihi değiştir, temmuza al ya da nisana

Hiç takılıp üzülme ..
Aynı şeyi yaşadım..
Kuzenim,benim kına gecemde evlendi ..
Kınamda akrabaların yarısı yoktu ..
Yarısı diğer düğündeydi . .
Gelin Damat olduktan sonra düğün olur ..
Tadını çıkarın. .

Bencede sadece kınaya gidin.
Arada bir hafta bile yok peşpeşe düğünleriniz.

siz düşünmeyin akrabalarınız düşünsün aynı hafta 3 kıyafet, ayakkabı, takı hazırlayacaklar zor iş

Sizin yine iyimis bizim kuzenimiz gitti ablamin evlendigi gune gun aldi ki ablamlarin tarihi 6 ay onceden belliydi...

Mümkünse öne alın sizinkini. Yoksa da gitmeyin, o da gelmez zaten.

Peki senin için yorucu olmadı mı canım
Hem giysi konusunda hem kuaför hem yorgunluk
Benim durumuma benzer olmuş seninde o yüzden biraz bahsedermisin sen nasıl hissettin bi koşuşturmaca oldu muhakkak

Bazen mecbur kalabilir insan ama yinede ayıp olmuş sana canım

Sizin yine iyimis bizim kuzenimiz gitti ablamin evlendigi gune gun aldi ki ablamlarin tarihi 6 ay onceden belliydi...

Sizinkiler hepten ayıp etmişler ya üzüldüm ablana canım

Yorumlar için herkese sonsuz teşekkür

Tarihinizi değiştirin diyenler olmuş ama düşünmüyorum kısmetimiz o günmüş öyle kalsin istiyorum nasipse

Takı konusunda gram dert etmiyorum zaten niyetinde olan her türlü yapar yapacağını herkesin canı sağolsun

Tek sorun ettiğim ailem nişanlım ve benim için yorucu olacak diye
Kuzenimin düğününde daha özenmek isterdim misal ama maddi olsun manevi olsun mümkün olmayacak

Bunu düğününe gelecekler düşünsün canım boşver Bak daha kaç ay var düğününe? Sen bunları düşünüp en güzel günlerini neden zehir ediyorsun? düğün sonrasını düşün

ben olsam gitmezdim
o da muhtemelen sizinkine gelmeyecek çünkü çok yorgunduk canım diyecek
gitmeyin telaşımız vardı deyin... birde dert etmeyin bu kadar bile bile o tarihi alan o

Yok yook üzülme butun akrabalar bize geldi :)
Onlar garıban gıbı duğun yaptılar.
Zaten evliliklerıde ıyı gıtmedı 1 ay sonra boşandılar.
Acele işe şeytan karışır demişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…