Arkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim
Bu durum canımı sıkıyor benim ya keşke böyle olmasaydı
Ya da ben mi abartıyorum?
Yorumlarınızı merak ediyorum
Kuzenimin düğününe gitmessem çok ayıp olur kesinlikle gidicem bir yaramazlık olmassa
O benim düğünüme gelebilecek mi bilmiyorum henüz bilgim yok balayına nezaman gidiyorlar bilmiyorum
Evet aynı şehirde çok şükürAynı şehirde mi?
gitmeyin nolcak kiArkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim
asla gitmem. onlar da yorgun olurlar zaten gelmezler.Arkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?