• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımı sıkan bir olay oldu yardım edebilirmisiniz ?

Siz sanırım birine benzemekten rahatsızlık duyup bunu kafaya takan üyesiniz, konularınız ve cümleleriniz çok benzer.

Bakın bu takıntı ve psikolojik yardım almanız gerekiyor. Burada kimse size yardımcı olamaz, sürekli yeni üyelik alıp farklı senaryolarla aynı konuyu açmaktan vazgeçin. Tıpkı grip olunca doktora gitmek gibi sizin de doktora gidip tedavi olmanız gerekiyor, baksanıza hayatınızı sürdüremiyorsunuz sürekli burada yeni üyelik alıp konu yazmaya vakit harcıyorsunuz. Hemen tedavi görmelisiniz, hemen.

Eski uyelikle acilan konulari okudum ve kusura bakmayin kahkahalarla güldüm.
Okb nin bin çeşidini duydum ama 'benzetilmek' uzerine bu derece kafayi yoran birini ilk kez görüyorum.
Etrafiniza bu konuyla ilgili nasil rahatsizlik verdiyseniz onlar da kafa bulmak icin sizi sürekli birilerine benzetiyor bence.

benimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi

sen su baskasina benzetilince asiri takinti yapan kisi misin?

duzeltme: oymussun..
diger actigin 539237383. konunda da soyledik bize bu durum cok ama cok normal geliyor..
birine benzetilmek konusunda takintimiz yok..
suna benziyorsun dedigi zaman biri hii oylemi deyip 1 saniye sonra unutuyoruz.. kimseyede boyle soyledi diye patavatsiz demiyoruz.. cunku bu normal bir durum..

artik iyi bir doktor bulup tedavi ol.. demekki ilaclarin yada doktorun seni tedavi edemiyor.. doktorunu degistir..
yazik ediyorsun kendine

Son düzenleme:
Eski uyelikle acilan konulari okudum ve kusura bakmayin kahkahalarla güldüm.
Okb nin bin çeşidini duydum ama 'benzetilmek' uzerine bu derece kafayi yoran birini ilk kez görüyorum.
Etrafiniza bu konuyla ilgili nasil rahatsizlik verdiyseniz onlar da kafa bulmak icin sizi sürekli birilerine benzetiyor bence.

Takıntıdan bile öte durumlar olabilir, belki birden fazla tanı almasını gerektirecek durumlar var. Konu sahibi, bir an önce tedavi olmanız gerekiyor, bunu ertelerseniz en sonunda kendi kendinizi yer bitirirsiniz daha yaşınız çok küçük. Şimdiden hayatınızı bitirmeyin, tedavi görün.

Back
X