• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımı sıkan bir olay oldu yardım edebilirmisiniz ?

oluyorum olmuyorummu sanıyorsun ?
Bizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorum
bu olayı bir başkası nasıl değerlendiriyor diye merak ediyorum
gayet normal takilcak bir sey degil bu. Herkes birbirine benzeyebilir, gozun kasin burnun dudagin sacin her seyimiz benzeyebilir. Kafana takma canim ama doktorunu da ihmal etme. Kimse seni uzmek icin soylemiyordur buna emin ol.

Bizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorum

gayet normal takilcak bir sey degil bu. Herkes birbirine benzeyebilir, gozun kasin burnun dudagin sacin her seyimiz benzeyebilir. Kafana takma canim ama doktorunu da ihmal etme. Kimse seni uzmek icin soylemiyordur buna emin ol.
cnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedim

cnm emin ol çabalıyorum .bir süre gayet iyiydim sonra bir daha geldi.sadece benzetmek olsa gülüp geçecegim ama abarttı yok tıpa tıpı yok aynısı yok senin halin.falan iyice sinir oldum.o öyle dedi diye öylemiyim acaba dedim
E benzetsim arkadasim ne var bunda baska derdin yok mu senin hepimizin derdi boyle olsa keske. Herkes herkese soylemistir suna benziyosun sen diye abartma takma kafana

Ayrica ailen de madem biliyor obsesif oldugunu neden hala seni birilerine benzetiyolar biraz daha dikkatli olsunlar!

Sana bu yakistirmayi yapan hep ayni kisi mi? Seni rahatsiz ediyorsa o sahisls arana mesafe koy. Seni bukadar tedirgin etmeye hakki yok cunku. Veya ' ben cok rahatsiz oluyorum lutfen birdaha beni kimseye benzetme de'

Ben hiçbişey anlamadım

E benzetsim arkadasim ne var bunda baska derdin yok mu senin hepimizin derdi boyle olsa keske. Herkes herkese soylemistir suna benziyosun sen diye abartma takma kafana

Ayrica ailen de madem biliyor obsesif oldugunu neden hala seni birilerine benzetiyolar biraz daha dikkatli olsunlar!
Sana bu yakistirmayi yapan hep ayni kisi mi? Seni rahatsiz ediyorsa o sahisls arana mesafe koy. Seni bukadar tedirgin etmeye hakki yok cunku. Veya ' ben cok rahatsiz oluyorum lutfen birdaha beni kimseye benzetme de'
söyledim zaten bir daha demiyor ama bir defa psikolojımı bozdu bir defa yani

Bırak şu abinin eşinin peşini artık yaaa ne varmış konuşkan dediyse git kendi eşinle ilgilen abinin eşini rahat bırak artık yaa canım o da sana bayılmıyodur yani eşi için seni çekiyodur canım

Yahu sana benziyor senin konuşkan halin dedi diye mi psikolojiniz bozuldu hayret yani o zaman size hiçbirşey denmesin şaka yapılmasın ne var bunda herkes herkese diyor yaa sana benziyor diye hatta yaa gevezesin bile diyen oldu. Boş boş konuşuyor demek sizin fikriniz size öyle geliyor olabilir çünkü sevmemişsiniz o insanı herşeyi batıyor boş konuşuyor dediğinizde bu yani. Belki ona göre de siz boş konuşuyorsunuzdur.

Benzesen ne olur beni de o kadar cok kisiye benzetirler ki dayima kuzenime babanneme burcu gunese serenay sarikayaya hatta gecende arka sokaklardaki zelise benzettiler benzemoyorum bence ama desin dursunlar kafaya takacak ne var

Yahu sana benziyor senin konuşkan halin dedi diye mi psikolojiniz bozuldu hayret yani o zaman size hiçbirşey denmesin şaka yapılmasın ne var bunda herkes herkese diyor yaa sana benziyor diye hatta yaa gevezesin bile diyen oldu. Boş boş konuşuyor demek sizin fikriniz size öyle geliyor olabilir çünkü sevmemişsiniz o insanı herşeyi batıyor boş konuşuyor dediğinizde bu yani. Belki ona göre de siz boş konuşuyorsunuzdur.
İşte abisinin karısı ya illa görümcelik yapıcak maksat gıcıklık olsun.canım yapma böyle şeyler yaa

saçımız ve özellikle de kaşlarımız çok benzer

göz yapımız da benziyor galiba

işte onun uzun saçlı hali ile aynıydım o dönemler

hoş geçen netten arattım pek uzun saçlı fotosu kalmamış ortada
Benim de kucuk teyzem cok benzerdi ona ;) kendisi de soylerdi hatta gulerdik hep birlikte
Ben cok severim o adami,dusunceleri falan bana cok uygundu, kayboldu yav nerelerde acaba

nasıl oluyor da çevrendeki herkes seni birilerine benzetiyor sürekli?
senin takıntını bildikleri için mi üstüne geliyorlar acaba?
sen dr. una gerçek sorunlarını anlattığına eminmisin?
bu derece ileri boyutta takıntıların var,tedavin yetersiz.
yatırarak bir müddet tedavi etmeli dr. un seni.
kendimi toparlayamıyorum iyi değilim hastaneye yatırın beni de dr. una.

Ablam için "dillere destan güzeldi anneannem, ona benziyor" diyen babam herkesin için de dönüp "bu da aynı küçük dayım" demişti :)))

Olur böyle şeyler boşverin..

90larda çoğu liseli kız o zamanki hali ile kenan doguluya benzerdi mesela:) hepsi düzeldi..
Hay Allahım, babaya çok güldüm ;) acımasız baba ;)

Senin gibi sorunu olanlara Turkiyede tek bir hastane var npistanbul diye. Sen orada tedavi olmalisin. Bak bu dedigimi dinle ve hemen randevu al.normal psikiyatrlar sana yardimci olamaz

Back
X