canımı sıkan mevzular

siz sanırım 3000 i ona verip ondan harçlık alıyorsunuz.
yapmayın bunu kütfen.

çalış güzelim ondan habersiz bir birikimin olsun.

gitsin güzel yerlere güzel yaşantılarımız olsun ama erkekler ne yazıkkı bizi anlamıyor o yüzden onlara bakımlı olmaya gerek yok

oo şiddet bir kere değil. boğazı sıkmalar falan hemde. sana evlemeli 1 sene bile olmamışken..
bence hemen çocuk yapma. ve bir kere daha şiddet olursa ayrılman en iyisi

Bende öyle düşünüyorum,aslında ilk yapilan sey gosteriyor geleceginide iste yinede ya sabır deyip sevgini saygnı yiyen iliskinin can cekismelerini seyrediyorsun. Bakalım sonu ne olacak...

can güvenliğiniz yok bu adamın yanında,boğazınızı sıkmış üstelik daha cicim aylarında iken?
Evet ne acı değilmi ve bunlar benim yüzeysel bahsedisim skntlardan neler icin beni krdı... Annemi aramak istiyorum o an telefonu elimden alıyor bu evden ya benim ya onun ölüsü çıkarmış onların ailesinde boşanmak yokmuş.Ayrılacağım dediğimde kendimi öldüreceğim diyor yalvarıyor yakarıyor saatlerce ağlıyor elimi ayağımı öpüyor. Annem üzülür küçük yerde yaşıyorum karşılaşmak zorunda kalırız dosta düşmana karşı küçük düşmeyim,elalem ne der... Biliyorum saçma ama sebep işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…