canımı sıkan mevzular

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
35
Kocama nasıl davranacağımı bilmiyorum. İşin kötüsü ilk günkü sevgim de kalmadı yaptığı saygısızlıklardan dolayı. Şiddet bile gördüm.Normalde asla affetmem derdim ama çok ısrar etti son şans verdim. O yüzden özellikle bekarları uyarıyorum burda saçma sapan insanlarla hayatlarını mahvetmesinler

Son düzenleme:
buradan nekadar cevap alırsan al anne öğüdü diye birşey var onu bildin mi gidip annene biraz anlatsan bu konuları o sana bir yol söyleyecektir .Bence sabret içkiyi bırakması için tatlı dil ile yaklaş dua et sinirlendiğinde inatlasma olduguna bırak zaman ile duzelecek seyler vardır sabır tatlı dilguler yuz birazcıkta naz yapacaksın tabi her ailebirolmuyor tabi boşanmak için evlenmedın belki duzeltebılınecek seyler vardır ve bunun yolunu bulman gerekecek ama belkı de bu sorunlar kalktıgında derın bır şükür çekeceksın hiç bir mutluluk kolay kazanılmıyor maalesef

Yok canım alkolik falan değil evlendgmzdn bri parmakla saylck kadar keyfine bende eslik ediyorum. Sorun bu degil. Ya en basitinden bir canta begendim 50 lira imis fiyatını duyunca hemen gerek yok dedi almadık ama bende ayda 3000 liraya yakın katkı saglıyorm eve. Çok begendin senden önemlimi dese benimde gönlüm bi hos olurdu ki yakın zamanda onca sey yasattı insan en azndan telafi etmek icin cabalar sadece özürle.süslü cümlelerle olmuyor insan degistgnide gormek istiyor . Ben bekarken öyle ufak hesaplar yapmazdm simdi cok farklı hersey.

Evleneli ne kadar oldu? Flort donemi uzun muydu?

evlilik sorumululuk katıyor ınsana bir de söyle bir psıkolojıde oluyor mısal bekarken zaten giderin pek olmuyor aılenle yasıyorsun dıyelım kı sana kalıyor kazandıgın para ıstedıgını yapabılıyorsun evlılıkte dırek bazı ınsanlarda su psıkolojı olusabılır cok para olsada aman para bsuna gıdıyor aman benım ıstedıgımden cok onun ıstedıgı oluyor gıbı seyler bunlar sankı sey gıbı ne bılıyım ben harcamıyorum o da harcamasın kıskanclıgı gıbı bırsey sanırım ki bu konularda alternatıf secenekler sunarsan belkı yapmayacagını yapar mısal söyle hayatım bu cantayımı alsam yoksa sunumu bak bu ucuzmus bunu alabılırım gıbı aslında alacagın canta odur ama dıgerı daha pahalıdır o en azından pazarlık payı gıbı dedıgının bır tanesını yapabılır .ama canta vs gıbı kadınsal alısverıslerde erkekler gerek duymadıkları ıcın anlamazlar ve almaya gerek duymazlar yapısı belkı de oyle

Ayrıca şunuda belirtmem lazım hemde özellikle ya afedersiniz bende isteksizlik var alışamadım hala ama eşim tam tersi ve ben istemedigim icin,o konuda herhangi bisey yapmadgm soguk oldugum icin buaralar dile getrmeye basladi.

evet canım sevgili nişanlı olsan cevabım direkt "bırak git" ne biçim davranıyor sana olurdu.. ama evlisin sen bileceksin o yüzden..
unutma her "seviyorum" diyenle beraber olsaydık evli kalsaydık kimse boşanmazdı zaten.. kime sorsan "çok seviyor, ölüyor" ama hareketlerine sözlerine bakınca.. hiç öyle değil..
sana hakaret eden şiddet gösteren kişiyle evli kalmak değil de seni sevmeyen biri ile evli kalmak mümkün mü? bunu da düşün.. çocuğun yokken daha iyi düşün..
seni senin istediğin gibi seni mutlu edecek şekilde sevmiyorsa "seviyorum" demesi neye yarar?
çocukluğunda çok geçim sıkıntısı çekmiş ana babası tarafından ezilmiş biri mi? bana öyle geldi.. hareketleri doğasında var gibi..

Evet tamda dediğin gibi biri babasından yediği dayakları çok olağanmış gibi anlatıyor birde ve kendide sırf kahvaltı hazırlarken yardım istedim diye bağırdı ve ben karsılıgında sinirle gerizekalı dedim diye şiddet uyguladı öyle bi kere de vurmadı yani ayagmdan cekti kanepeden yere düşürdü fln ama sonrasında aglamaktan bir hal oldu sinir anında yaptm kendmi kaybediyorum diye. Zamannda kuzeni için bogazımı da sktı... unutamıyorum isin kötü tarafı ve duygusal cinsel vs cok uzaklastm kendi icimde. Ayrlacagm dedgmde kendimi öldürürüm diyor kavga esnasnda elimde ne varsa alyr kmseyi aramaym dye sebebide ailelermz dyarsa daha cok uzarms zor barsrmsz ama benim kalbim küstü ve dedikleri hep lafta. Kendmi affettrmk icin elmden geleni yapacagm dyen adam ardna hakaret ediyor kendi icinde benle yarisiyor asaglk kompleksimdr nedir bende tam tersne istedigi bisey olunca alsn dye dört dönerm begenmedysem ble begenmedm demem sevki krlmasn dye ama o herseye bi kulp takiyor. Ben en son siddet gostermedn once dusunuyordm cock mevzsnuda rafa kaldrdm. Hem olsada devamnda siddet tekrar ederse bu seklde bu hayattansa cocgmuda alir yollari ayrrm.

Milleti bu düğün borçları batırdı.

Karşındaki insan olgun karakterli düzgün bir psikolojiye sahip ne istedigini bilen biri olursa borcta hallolur hersey hallolur canım maddi acidan egitim acsndan cok daha iyi standartlara sahip insanlar istedi zamannda beni ama kismet iste... maddiyatı önemsemedim ama evlenince cok degisik bir insanla karslastm. Keske demeklede birsey degismiyor.

canım henüz anne değilsin. çocuğun olunca yolları ayırmak bin kat zor olacak.. eğer öyle bir düşüncen varsa sakın çocuk yapma!!! peşini bırakmayacak adam çocuğu bahane edip ölene kadar hayatından çıkmaz.. çocuğun babasız kalır.. vs vs.. yaşadıkların çok fazla.. daha 1 yıldır evliyken.. en güzel zamanlarınız olmalıydı.. iyi düşün lütfen.. ben ailesinden dayak yemeyi olağan gören eşini döven bir babanın çocuğunu da döveceği ihtimalini görmezden gelemiyorum.. çok üzüldüm.. inş. herşey değişir mutlu olursunuz.. ama düşün demekten başka yol yok..

Allah yardımcınız olsun öncelikle.

Ona her zamankinden farklı davranın ve bakın değişiyormu.Çok mu ilgileniyorsunuz ilgilenmeyin.Tam tersiyse tersini uygulayın.Bi bakın..Değişme varmı.
Eğer hiçbi değişme yoksa bilen birinden destek alın.Ama kenidinizi ezdirmeyin .

Bir de bugun para mevzusuyla ılgılı bır baslık acmıstım ve bakıyorum acılan dığer başlıklarda hep para para konusu var.

Nedir bu erkeklerdeki pintilik ya.Sinir oluyorum mezaramı götürcen kefeninemi zımbalıcan napcaklar anlamıyorum..Adamlar kafayı parayla bozmuş.

Sorma canım baktım herseyi kendi yaptgnı sanyor kartlarmı aldm. ben kendi maaş kartımı bile binbir tantanayla aldım düşün. İnsan önünü göremiyor kestiremiyor işte karşısındaki insanı. Mutlu olacağıma inanmasam dakkasına silerdim ben öyle aşk acısıdır vs çekmedim ayrlklarda o konuda gözüm karadır ama işte yanlıs insana güvenmisim...

3000 lira kazanıyorsunuz ve 50 liralık çantayı aldırmadı demişsinizde.
ona ne. para sizin. onamı soruyorsunuz harcarken. neden gidip almadınız.

ayrıca şiddette var diyorsanız bu evliliği iyi düşünün derim

Son düzenleme:
oo şiddet bir kere değil. boğazı sıkmalar falan hemde. sana evlemeli 1 sene bile olmamışken..
bence hemen çocuk yapma. ve bir kere daha şiddet olursa ayrılman en iyisi

Son düzenleme:
sen oku çalış kazan sonra kartı beyefendiye ver oda borçları ödüyorum diye senin isteklerini almasın.

olur canım böyle olur al kredi kartını maaş kartını ne uğraşıyorsun bu adamla istediğini harca gez toz oda ödesin bakalım borçları ödeyebiliyor mu?

vermedim hiç bir kartımı oda teklif etmedi çünkü vereceğim tepkiyi biliyor. ne kadar aldığımı bilmez. hesabını soramaz çünkü açıktır şeffaftır herşeyim.

en baştan işi sıkı tutacaktın.

Yok çok pahalı yok daha iyisini buluruz kendince değer biçti kafasından o cantaya degmezmis.. birlikte bakınıyorduk. Hevesimi kırınca benimde alasm gelmiyor birseyi ve her zaman böyle. Benim cüzdanımda para varsa dışarı ckrken alıyor ben bu sefer ondan para istemek zorunda kalıyorum oda 50 ve 20 lira var mesela 20sini veriyr elime. Ve ben bunları anlatrken idrak ediyorum..

Toyluğumamı geldi bilmiyorum beceremedim hemde bana ait birşeyi zorla aldm yani elinden. Insanı evlilik ileri goturur beni geri goturdu bakiyorm da elle tutulur bir artisi yok,günden güne kötüye gidiyor sanki. Ve bunlar olurken onun yaptgi 'bundan sonra hersey daha guzel olacak beni bndan snra gor sana hata yapmayacagim' deyip daha lafi soylemesnn ustndn cok gecmeden ayni seyleri tekrar etmek. Eskiden inanıyordum ama lafta oldgnu blnce ve üstüne basmakalp cumleleri dynca zerre önemi kalmadi aklm basma geldi ama iste gerek cevresel etkenler gerek belkiler tutunmaya calsyosun bo yerinden. Nereye kadar giderse artik.

can güvenliğiniz yok bu adamın yanında,boğazınızı sıkmış üstelik daha cicim aylarında iken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…