- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
Yani kıyafetime laf edecek kadar da yüz göz olmadım bu cüreti nereden buluyor anlamadım.
İletişime geçmenin seviyesizcesi işte. Duymamazlıktan gel. Ciddiye alıp cevap verme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kıyafetime laf edecek kadar da yüz göz olmadım bu cüreti nereden buluyor anlamadım.
Neden aglıyorsuuuun :)Valla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.
O zaman uzak duracaksın canım. Yapacak bir şey yok...Yapamam ki çünkü onun gibi bi karakterim yok.
Alışkanlık oluo ya kiminde bende öğrenciyken evde bi pijamam vardı benle bütünleşmişti artık hep onu giyerdimTerbiyesizmiş ,giydiklerimizden insanlara ne anlamıyorum,sanane yani isterse 150 defa giyer,ne olmuş??
Bir dahakine "Neden bu kadar çok taktın mantoya,al çok beğendiysen sana vereyim" dersiniz
Güldürdün beni canım hep iyi yaşaaDeseydin ya kıyafet parayla hadi bende para kısıtlı hep aynı şeyi giyiyorum ya güya, ama beyin bedava sende şu beynini bi değiştirsende beyninden ağzına aynı laflar gelip durmasa de ,hadi canım hoşçakal baysssss bitti.
Ben zaten tesettürlüyüm. Çok şükür alacak durumumda var. Ama o zaten yeniValla biliyorsun kaplar tesettür modasına yönelik daha çok. Tesettürsüzü ama ben de bir tane aldım. Çok güzel. Sürekli giyiyorum onu. Nisanda bile. Yeni çıkardım şimdi. Kimse bana demedi ama öyle. Bence sen de " sanane " de. Belki durumun yok. Terbiyesiz bunlar yaa