Canımı sıkıyor bu kadın

Senin ne derdin ne arkadaşım ? gibi cümlelerle bozabilirsin.Böyle tipler hanımefendilikten anlamaz.Sen sustukça üzerine gider.Tarzını ve tavrını bozmadan cevap verebilirsin.Ve yapmalısın da .Alsın ağzının payını da bir daha seninle konuşmaya cesaret edemesin.

Deseydin ya kıyafet parayla hadi bende para kısıtlı hep aynı şeyi giyiyorum ya güya, ama beyin bedava sende şu beynini bi değiştirsende beyninden ağzına aynı laflar gelip durmasa de ,hadi canım hoşçakal baysssss bitti.

Terbiyesizmiş ,giydiklerimizden insanlara ne anlamıyorum,sanane yani isterse 150 defa giyer,ne olmuş??
Bir dahakine "Neden bu kadar çok taktın mantoya,al çok beğendiysen sana vereyim" dersiniz
Alışkanlık oluo ya kiminde bende öğrenciyken evde bi pijamam vardı benle bütünleşmişti artık hep onu giyerdim :D

Deseydin ya kıyafet parayla hadi bende para kısıtlı hep aynı şeyi giyiyorum ya güya, ama beyin bedava sende şu beynini bi değiştirsende beyninden ağzına aynı laflar gelip durmasa de ,hadi canım hoşçakal baysssss bitti.
Güldürdün beni canım hep iyi yaşaa

sıradan herhangi bir insan için kendimi bu kadar sıkıntıya sokup,strese girmezdim.Konuşmak zorunda kalırsan ....hanım diye hitap et, samimiyet kurma ve ciddiye alma bu kadar..

"Bu ne cüret?
Sizinle arkadaş mıyız da benimle böyşe konuşuyorsunuz?
Sizi ne ilgilendirir ne giydiğim?"
Gibi sorular yöneltin bence hanımefendiye.

Valla biliyorsun kaplar tesettür modasına yönelik daha çok. Tesettürsüzü ama ben de bir tane aldım. Çok güzel. Sürekli giyiyorum onu. Nisanda bile. Yeni çıkardım şimdi. Kimse bana demedi ama öyle. Bence sen de " sanane " de. Belki durumun yok. Terbiyesiz bunlar yaa

bunu neden taktınız ki

bu ve benzeri binlerce kişi var dışarda

bir iş yerinde patronun daha önce yanında çalışan meslektaşı hakkında kaçık çorap ile iki gün üst üste işe geldi diye dedikodu yaptığını duydum ki kaçık çorap da babet çorabı hani etekle giyilen çorap vs değil ki bunu da o anlattı yani

işi yok sana sarmış demek ki

Muhatap olma. Kimisi böyle densiz olur işte. Sen de onu aşağılayarak acısını çıkarmaya çalışma sakın. Resmiyet en güzel karşılık böyle insanlara

Bende seni çamaşır sulu esofmanindan tanıyorum de.
Kap ne onu bilmiyorum.
Pardesu mont gibi birsey sanırım.

Valla biliyorsun kaplar tesettür modasına yönelik daha çok. Tesettürsüzü ama ben de bir tane aldım. Çok güzel. Sürekli giyiyorum onu. Nisanda bile. Yeni çıkardım şimdi. Kimse bana demedi ama öyle. Bence sen de " sanane " de. Belki durumun yok. Terbiyesiz bunlar yaa
Ben zaten tesettürlüyüm. Çok şükür alacak durumumda var. Ama o zaten yeni
Ayrıca o yel.z beğenmiyor diye devamlı kap mı değiştirmem gerekiyor. İnşallah bir daha laf ettiğinde kıçının üstüne otutturacak bi kaç kelime edebilirim. Takmış bana sanırım

Ayy görünce yüzünü çevir hiç muhattap olma ne garip bi kadinmis öyle sanane insanların giyinidiginden cahillik diz boyu

Back
X